Τελευταία Νέα
Διεθνή

Πώς η μετάλλαξη Omicron εξυπηρετεί το Great Reset; - Η χειραγώγηση μέσω του φόβου και του πανδημικού πανικού

Πώς η μετάλλαξη Omicron εξυπηρετεί το Great Reset; - Η χειραγώγηση μέσω του φόβου και του πανδημικού πανικού
Η παραλλαγή Omicron αναδύει ένα άλλο αφήγημα: του Great Reset (Μεγάλη Επαναφορά) που απαιτεί συμμόρφωση και υπακοή
Σχετικά Άρθρα

Η εμφάνιση της μετάλλαξης «Omicron» προβληματίζει ποικιλοτρόπως τη διεθνή κοινότητα, όχι μόνο για την υπερμεταδοτικότητά της αλλά και γιατί επιβεβαιώνει απόψεις περί χειραγώγησης των μαζών μέσω της διασποράς και διαχείρισης του φόβου.
Είναι η μετάλλαξη «Omicron» προορισμένη να διαρκέσει μέχρι το τέλος της ροής ειδήσεων για την Black Friday και τα αποτέλεσματά της στο εμπόριο την καταναλωτική κίνηση και την ικανοποίηση των καταναλωτών;
Μπορούμε να υποθέσουμε ότι αυτά που ζούμε όσα ακούμε και βλέπουμε θα μας απασχολήσουν το Σαββατοκύριακο, άντε ως και την επόμενη εβδομάδα;
Στην πραγματικότητα, όσοι έδωσαν προσοχή στο πως εξελίχθηκε το θέατρο του πανδημικού πανικού πιθανότατα συνειδητοποιούν ότι θα δούμε την Omicron να εκτοξεύει τον φόβο για όσο καιρό μπορούν οι «ιθύνοντες» να το κάνουν να διαρκέσει.

Είναι πραγματικά μια υπαρκτή απειλή;

Όπως σημείωσε ο Δρ. Paul Elias Alexander, σε πρόσφατο άρθρο του, οι ιοί τείνουν να μεταλλάσσονται ώστε να είναι πιο μεταδοτικοί αλλά λιγότερο θανατηφόροι.
Μέχρι να έχουμε περισσότερα δεδομένα, δεν μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα ότι η Omicron θα είναι λιγότερο θανατηφόρα από την Delta, αλλά οι τάσεις φαίνεται να δείχνουν προς αυτή την κατεύθυνση.
Είτε είναι περισσότερο ή λιγότερο θανατηφόρο, θα ακούμε για τη «δολοφονική νέα παραλλαγή».
Οι αρχιτέκτονες του The Great Reset — επίσης γνωστοί ως οι παγκοσμιοποιητικές ελίτ, ο στρατός του Klaus Schwab ή «Η Νέα Παγκόσμια Τάξη» — θα εκμεταλλευτούν την Omicron όπως ακριβώς εκμεταλλεύτηκαν τον Covid-19 στην αρχή, και όπως προσπάθησαν να κάνει με την Delta.
Σκεφτείτε τη Delta μια δοκιμαστική διαδρομή για την υποστήριξη του φόβου.
Λειτούργησε για λίγο, αλλά καθώς οι γιατροί άρχισαν να παραδέχονται ότι η ασθένεια ήταν πιο μεταδοτική αλλά λιγότερο θανατηφόρα, ο φόβος γρήγορα έσβησε.
Όσοι «οδηγούν» το πρόγραμμα The Great Reset δεν θα αφήσουν την Omicron να ξεφύγει τόσο εύκολα.
Έχουν ήδη «ταράξει τα ύδατα» σε όλο τον κόσμο, διατάζοντας την κυβέρνηση, τα μέσα ενημέρωσης και τους ηγέτες επιχειρήσεων να φορέσουν τα καλύτερα πρόσωπα ανησυχίας και σύγχυσης.
Το χρηματιστήριο έπεσε κατακόρυφα, όλες οι ειδήσεις επικεντρώθηκαν στη νέα παραλλαγή και οι κυβερνήσεις άρχισαν να εκδίδουν έκτακτες εντολές και ταξιδιωτικές απαγορεύσεις, όπως ακριβώς τους είπαν να κάνουν.

Τι ακολούθησε την ημέρα της ανακοίνωσης της Omicron - Μια σύνοψη επικεφαλίδων

- Τα σχόλια του Α. Fauci σχετικά με τη νέα παραλλαγή Covid-19 και την προέλευση του ιού «Give the Game Away»
- «OMICRON»: Τέσσερα άτομα μολύνθηκαν με τη νέα παραλλαγή Covid, ενώ  ήταν «πλήρως εμβολιασμένα», ανέφερε η κυβέρνηση της Μποτσουάνα
- Το Ισραήλ στα πρόθυρα «Κατάστασης Έκτακτης Ανάγκης» λόγω νέας παραλλαγής - Δύο εβδομάδες μετά τη διεξαγωγή άσκησης προσομοίωσης για την «Μετάλλαξη Omega»
- Ο Biden θα περιορίσει τα αεροπορικά ταξίδια αφού κατηγόρησε τον Τραμπ ότι είναι ξενοφοβικός επειδή έκανε το ίδιο
- Ο Ιατρικός Διευθυντής της Νότιας Αφρικής λέει ότι η νέα μετάλλαξη COVID έχει δημιουργήσει μόνο «πολύ ήπιες συμπτώματα»
- Ο Biden λέει ότι καθυστέρησε την απαγόρευση ταξιδιών στην Αφρική λόγω της παραλλαγής Omicron κατόπιν συμβουλών συμβούλων με επικεφαλής τον Φάουτσι
- Ο ΠΟΥ φαίνεται να έχει παραλείψει το ελληνικό γράμμα «Xi» όταν ονομάζει την παραλλαγή «Omicron»

Όλα για τον εμβολιασμό

Θα υπάρξουν πολλά ψευδή αφηγήματα για να πολεμήσουμε τις επόμενες εβδομάδες.

Αυτό, πέρα ​​από τις δεκάδες ψευδείς αφηγήσεις που ήδη πολεμάμε, θα κάνει τη δουλειά μας ως μεταδότες της αλήθειας πολύ πιο δύσκολη.
Αλλά καθώς οι ελίτ της παγκοσμιοποίησης συνεχίζουν την επίθεσή τους στα δικαιώματά μας, ενώ συσσωρεύουν δύναμη, η ανάγκη να διαδοθεί η αλήθεια δεν ήταν ποτέ μεγαλύτερη.
Δύο βασικά αφηγήματα πρέπει να εξεταστούν εκ των προτέρων, ειδικά καθώς βλέπουμε αυταρχικά κυβερνητικά στελέχη να σπρώχνουν αυτό το τρίτο κύμα τρόμου στους πολίτες.
Τα αποκαλούμενα «εμβόλια» του Covid-19 έχουν αποδειχθεί ότι είναι αποτυχημένα και η Omicron το αποδεικνύει ακόμη περισσότερο.
Αλλά στην κοινωνία μας μετά την αλήθεια είναι οι εταιρίες και τα μέσα τους που απηχούν τους ψευδείς ισχυρισμούς του Joe Biden και άλλων ότι οι μη εμβολιασμένοι είναι η ρίζα αιτία της νέας παραλλαγής.
Πρέπει να το απομυθοποιήσουμε με όλα όσα έχουμε, επειδή η Omicron θα είναι η πιο πρόσφατη τακτική τρομοκράτησης που χρησιμοποιείται για να εξαναγκάσει τους ανθρώπους να εμβολιαστούν.

Ένα άλλο αφήγημα όμως ήδη αναδύεται: του Great Reset


Παρά το γεγονός ότι τα εμβόλια χρειάζονται χρόνια για να αναπτυχθούν και να δοκιμαστούν, υπάρχει ήδη ένα εμβόλιο Omicron σε εξέλιξη.
Ακόμα κι αν απορρίψουμε το προφανές ερώτημα για το πώς μπόρεσαν να αναπτύξουν κάτι τόσο γρήγορα, ακόμη και όταν οι ειδήσεις για την Omicron εξακολουθούν να θεωρούνται έκτακτες, δεν μπορούμε παρά να κοιτάξουμε μπροστά σε ένα μέλλον όπου οι δυνάμεις - εκείνες θα προωθήσουν πολλαπλά εμβόλια και θα ενισχύσουν τα πλάνα για την κάλυψη πολλαπλών παραλλαγών.
Εάν πιστεύατε ότι ο πρώτος γύρος των τρυπημάτων και ο αναδυόμενος γύρος των ενισχυτών ήταν κακός, απλώς περιμένετε μέχρι να δείτε την Omicron και τους διαδόχους της να ζητούν ολόκληρα κοκτέιλ από παραλλαγή Covid.

Η ατζέντα του Great Reset (της Μεγάλης Επαναφοράς) απαιτεί συμμόρφωση και υπακοή

Τίποτα στη σύγχρονη εποχή δεν μπόρεσε να ωθήσει τον αμερικανικό λαό να είναι πιο πειθήνιος και εξαρτημένος από αυτήν την πανδημία, αλλά ακόμη και όταν οι ελίτ της παγκοσμιοποίησης κάνουν πρωτοφανείς κινήσεις ενάντια στις ελευθερίες μας, εξακολουθούν να υπάρχουν εκατομμύρια Αμερικανοί που στέκονται ή θα αντισταθούν τυραννία.
Δεν είμαστε μόνοι.
Η Αφρική ήταν μακράν η πιο διστακτική για τα εμβόλια ήπειρος στον κόσμο.
Σε έναν κόσμο θεωριών προς διερεύνηση, ΑΝ οι αρχιτέκτονες του The Great Reset είχαν την επιλογή των ηπείρων για μια «νέα και θανατηφόρα παραλλαγή» pop up, θα ήταν η Αφρική.
Υπάρχουν ήδη πολλές πειστικές θεωρίες που κυκλοφορούν για την Omicron, αλλά υπάρχει επίσης μια πληθώρα κακών πληροφοριών.
Χρειάζεται προσοχή στην ανάγνωση και κριτική σκέψη.

Το παιχνίδι αλλάζει

Υπάρχουν οργανωμένοι... επιτήδειοι που χρησιμοποιούν ψευδείς θεωρίες συνωμοσίας τόσο για να απομακρύνουν τους ανθρώπους από τις ακριβείς ειδήσεις και την ψύχραιμη κριτική τους.
Το παιχνίδι αλλάζει.
Τα καλά νέα είναι ότι πολλοί έχουν ήδη αναγνωρίσει τη διπροσωπία στις νέες αφηγήσεις.
Τα κακά νέα είναι ότι η συντριπτική πλειοψηφία των ανθρώπων δεν κοιτάζει κριτικά καν τα αφηγήματα.
Απλώς... απορροφούν τους τροφοδοτούν.
Αυτό πρέπει να σταματήσει για να αποτραπεί η πραγματοποίηση του Great Reset της Μεγάλης Επαναφοράς.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης