Τελευταία Νέα
Διεθνή

Μυστικά έγγραφα αποκαλύπτουν τη δόλια επίθεση της FDA στην ιβερμεκτίνη - Το Remdesivir είναι πιο επικίνδυνο

Μυστικά έγγραφα αποκαλύπτουν τη δόλια επίθεση της FDA στην ιβερμεκτίνη - Το Remdesivir είναι πιο επικίνδυνο
Η προσπάθεια «ενοχοποίησης» της ιβερμεκτίνης συνεχίζεται επειδή οι πραγματικές θεραπείες κατά της Covid-19 αποτελούν απειλή για την ατζέντα εμβολιασμού
Σχετικά Άρθρα
Πλέον, η πλειονότητα των αναγνωστών γνωρίζει ότι η ιβερμεκτίνη είναι ένα ασφαλές και αποτελεσματικό συστατικό πολλαπλών πρωτοκόλλων θεραπείας κατά της Covid-19.
Γνωρίζουν επίσης ότι η εκστρατεία παραπληροφόρησης που διεξάγεται κατά της ιβερμεκτίνης από μέσα ενημέρωσης βασίζεται σχεδόν εξ ολοκλήρου σε ψέματα, που όμως έχουν αποδομηθεί.
Ωστόσο, η προσπάθεια «ενοχοποίησής» της συνεχίζεται επειδή οι πραγματικές θεραπείες κατά της Covid-19 αποτελούν απειλή για την ατζέντα των εμβολιαστών.
Όπως έχουμε ξαναπεί, πρέπει να είμαστε «οπλισμένοι» με όσο το δυνατόν περισσότερες χρήσιμες πληροφορίες.
Για να κατανοήσουμε τη συνωμοσία που εξυφαίνεται είναι επιτακτική ανάγκη να συνεχίσουμε να μαχόμαστε ενάντια στους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς.
Διότι, δυστυχώς, η ατζέντα που προωθείται από τις κυβερνήσεις δεν έχει καμία σχέση με την υγειονομική περίθαλψη – διαφορετικά, η ιβερμεκτίνη θα τύγχανε ευρείας αποδοχής.
Με δεκάδες εκατομμύρια πολίτες ανά τον κόσμο να έχουν ήδη «κατηχηθεί» για να αποδεχθούν τους αδιάκοπους εμβολιασμούς, πρέπει να υπάρξει αφύπνιση.
Ευτυχώς, ακόμη και οι εμβολιασμένοι έχουν αρχίσει να συνειδητοποιούν ότι εξαπατήθηκαν.

Το χρονικό της συνωμοσίας

Τα mainstream μέσα ενημέρωσης υπονοούν ότι η ιβερμεκτίνη είναι καθαρά κτηνιατρικό φάρμακο, οπότε θα μπορούσε να είναι επικίνδυνο για τον άνθρωπο.
Ωστόσο, ο δρ Sanjay Gupta, συνεργάτης του CNN, έκανε το κανάλι του να παραδεχθεί ότι λέει… ψέματα.
Η πλάνη ξεκίνησε από την FDA, που ισχυρίστηκε ότι η ιβερμεκτίνη είναι αποπαρασιτικό για άλογα.
Μάλιστα, στο φάρμακο ενοχοποιήθηκε για δηλητηριάσεις, ενώ η αλήθεια απείχε παρασάγγας.
Η αλήθεια είναι ότι, σύμφωνα με σχετικά έγγραφα που επιμελώς αποκρύβονται, από το 1992 μόλις 20 θάνατοι έχουν συνδεθεί με την ιβερμεκτίνη.
Σύμφωνα με τη γνωμάτευση για την ιβερμεκτίνη, οι πάροχοι υγειονομικής περίθαλψης στη Νεμπράσκα μπορούν νόμιμα να τη συνταγογραφήσουν για τη θεραπεία της COVID-19, υπό την προϋπόθεση ότι έχουν τη συναίνεση τους ασθενούς.
Στον αντίποδα, το Remdesivir, το φάρμακο που χρησιμοποιείται από νοσοκομεία σε όλες τις ΗΠΑ κατά της COVID-19, από την άνοιξη του 2020, έχει προκαλέσει 7.491 παρενέργειες που αποδίδονται στο φάρμακο, συμπεριλαμβανομένων 560 θανάτων, 550 σοβαρών καρδιακών διαταραχών και 475 οξέων νεφρικών βλαβών.
Ο γενικός εισαγγελέας της Νεμπράσκα, Doug Peterson, εξέδωσε γνωμοδότηση σχετικά με την ανεπίσημε χρήση ιβερμεκτίνης και υδροξυχλωροκίνης για την COVID-19.
Στις αρχές Σεπτεμβρίου 2021, εφημερίδα της Οκλαχόμα δημοσίευσε μια χαλκευμένη ιστορία σχετικά με τα δωμάτια έκτακτης ανάγκης που κατακλύζονταν από ασθενείς που είχαν δεχτεί υπερβολική δόση ιβερμεκτίνης.
Στην πραγματικότητα, η ιβερμεκτίνη είναι ένα φάρμακο που έχει χρησιμοποιηθεί με ασφάλεια σε πάνω από 3,7 δισεκατομμύρια ανθρώπους από τις αρχές της δεκαετίας του 1990.
Το 2016, τρεις επιστήμονες έλαβαν το βραβείο Νόμπελ φυσιολογίας ή ιατρικής για την ανακάλυψη της ιβερμεκτίνης κατά των παρασιτικών λοιμώξεων σε ανθρώπους. Περιλαμβάνεται επίσης στον κατάλογο των βασικών φαρμάκων του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας.  

Τα ψέματα του CNN

Ο δρ Sanjay Gupta παραδέχτηκε ότι το CNN είπε ψέματα, αναφέροντας ότι επρόκειτο περί παρασιτικό αλόγων.
Όταν ρωτήθηκε «Σας ενοχλεί που το ειδησεογραφικό δίκτυο για το οποίο εργάζεστε είπε ψέματα για την Ιβερμεκτίνη;», ο Gupta απάντησε:
«Δεν έπρεπε να το πουν αυτό».
Ο Gupta παραδέχεται επίσης ότι ποτέ δεν ρώτησε γιατί το έκαναν, παρόλο που είναι ο κορυφαίος ιατρικός ανταποκριτής τους.

Η FDA επιτίθεται στην Ιβερμεκτίνη

Έτσι, ενώ τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης συνεχίζουν να παραπληροφορούν, την αρχή έκανε η FDA.
Σε ένα tweet της, την 21η Αυγούστου 2021, η FDA συνδέθηκε με ένα άρθρο του πρακτορείου που προειδοποιούσε ενάντια στη χρήση ιβερμεκτίνης, λέγοντας «Δεν είσαι άλογο, δεν είσαι αγελάδα. Σοβαρά, όλοι σταματήστε το».
Αυτή η κατάφωρα παραπλανητική ανάρτηση δημιούργησε ένα ψέμα που στη συνέχεια εξαπλώθηκε.
Σε ένα άρθρο που δημοσιεύτηκε στο «Rescue» με τον Michael Capuzzo, δύο ανεξάρτητοι ερευνητές δημοσιογράφοι υγείας, η Mary Beth Pfeiffer και η Linda Bonvie, περιγράφουν λεπτομερώς πώς ξεκίνησε η εκστρατεία της FDA κατά της ιβερμεκτίνης. 

«Η ιβερμεκτίνη είναι ασφαλής, η ρεμντεσιβίρη όχι»

Ωστόσο, η ιατρική βιβλιογραφία δείχνει ότι η ιβερμεκτίνη είναι ένα εξαιρετικά ασφαλές φάρμακο
Τον περασμένο Μάρτιο, μια ανασκόπηση ασφάλειας για την ιβερμεκτίνη από έναν διάσημο Γάλλο τοξικολόγο δεν μπόρεσε να βρει ούτε έναν θάνατο από υπερβολική δόση ή από λάθος στην ιατρική συνταγογράφηση.
Η μελέτη διεξήχθη για τη MedinCell, μια γαλλική φαρμακευτική εταιρεία…
Από το 1992, 20 θάνατοι έχουν συνδεθεί με τη φθηνή, εκτός πατέντας ιβερμεκτίνη, σύμφωνα με τη VigiAccess του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας…
Στον αντίποδα, από την άνοιξη του 2020, η VigiAccess έχει καταγράψει 7.491 παρενέργειες που αποδίδονται στη ρεμδεσιβίρη, συμπεριλαμβανομένων 560 θανάτων, 550 σοβαρών καρδιακών διαταραχών και 475 οξέων νεφρικών βλαβών.
Το ερώτημα είναι γιατί χρησιμοποιείται η ρεμδεσιβίρη…
Το άλλο ερώτημα είναι γιατί η ιβερμεκτίνη δεν χρησιμοποιείται.
Σημειώνεται πως η FDA καταφέρθηκε κατά της ιβερμεκτίνης ενώ η χρήση της αυξανόταν, με νόμιμες συνταγές που γράφτηκαν από γιατρούς.
Η προσπάθεια να δυσφημιστεί η ιβερμεκτίνη βοήθησε στο να περιοριστεί η νόμιμη παροχή ενός ασφαλούς φαρμάκου. 

Γιατί αυτός ο πόλεμος;

Τον Μάρτιο του 2021, η FDA δημοσίευσε μια ιστοσελίδα με τίτλο «Γιατί δεν πρέπει να χρησιμοποιείτε την Ιβερμεκτίνη για να βελτιώσετε ή να αποτρέψετε τον COVID-19».
Αν και η ανησυχία της FDA αφορούσε ιστορίες ανθρώπων που χρησιμοποιούσαν ιβερμεκτίνη για ζώα ή υπερβολικές δόσεις του φαρμάκου για τους ανθρώπους, ο τίτλος καταδίκαζε ευρέως οποιαδήποτε χρήση ιβερμεκτίνης σε σχέση με την COVID-19.
Ωστόσο, δεν υπήρχε καμία βάση για τη σαρωτική καταδίκη του.
Πράγματι, η FDA αναγνώρισε σε αυτήν ακριβώς την ιστοσελίδα ότι ο οργανισμός δεν είχε καν «εξετάσει δεδομένα για να υποστηρίξει τη χρήση της ιβερμεκτίνης σε ασθενείς με COVID-19.
Αμερικανός εισαγγελέας υπογραμμίζει το γεγονός ότι, ενώ η DA ισχυρίζεται ότι η ιβερμεκτίνη «δεν είναι αντιικό» σε άλλη ιστοσελίδα της αναφέρεται μια μελέτη που «αναγνωρίζει την ιβερμεκτίνη ως φάρμακο με ευρεία αντιική δράση φάσματος».
«Είναι ενδεικτικό ότι η FDA διέγραψε τη γραμμή ότι η ιβερμεκτίνη δεν είναι «αντι-ιική» όταν τροποποίησε την πρώτη ιστοσελίδα στις 3 Σεπτεμβρίου 2021» γράφει ο Ο Γενικός Εισαγγελέας της Νεμπράσκα, Doug Peterson.
Την ίδια στιγμή, η FDA εγκρίνει το remdesivir παρότι είναι επικίνδυνο» συμπληρώνει.
Φυσικά, η ιβερμεκτίνη δέχεται τα πυρά των φαρμακευτικών.
Γιατί; Διότι δεν έχει προστατεύεται από πατέντα… οπότε οι φαρμακευτικές θα σημειώσουν τεράστιες απώλειες.
«Για παράδειγμα, εάν η χαμηλού κόστους ιβερμεκτίνη λειτουργεί καλύτερα από το molnupiravir, αυτό θα μπορούσε να κοστίσει στη Merck δισεκατομμύρια δολάρια». Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι πολλοί έχουν πεθάνει άσκοπα λόγω της ακατανόητης απόφασης των υγειονομικών αρχών μας να αποθαρρύνουν κάθε πρόληψη και έγκαιρη θεραπεία του COVID-19.
Όπως σημειώνεται από πολλούς γιατρούς, η έγκαιρη θεραπεία είναι απολύτως κρίσιμη για την πρόληψη της νοσηλείας, του θανάτου και των μακροχρόνιων παρενεργειών της λοίμωξης του κορωνοϊού.
Υπάρχουν πολλά πρωτόκολλα για να διαλέξετε, συμπεριλαμβανομένων των παρακάτω.
Όποιο θεραπευτικό πρωτόκολλο κι αν χρησιμοποιήσετε, φροντίστε να ξεκινήσετε τη θεραπεία το συντομότερο δυνατό, ιδανικά με την πρώτη εμφάνιση των συμπτωμάτων:
-Το πρωτόκολλο Zelenko 28
-Τα πρωτόκολλα MATH+ 29
-Νεφελοποιημένο υπεροξείδιο του υδρογόνου, όπως περιγράφεται λεπτομερώς στην υπόθεση 30 του Dr. David Brownstein και στο δωρεάν ηλεκτρονικό βιβλίο του Dr. Thomas Levy

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης