Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Σε νέα γραφεία στο Χαλάνδρι η Bewise

tags :
Σε νέα γραφεία στο Χαλάνδρι η Bewise

Αυτή τη στιγμή η Bewise απασχολεί 43 άτομα και αναμένονται ακόμη 3 προσλήψεις έως το τέλος του χρόνου, ειδικά σε εξειδικευμένους μηχανικούς με έμφαση στο cybersecurity, στο cloud και στο business intelligence.

Η Bewise ανακοίνωσε ότι μετακομίζει σε νέα γραφεία επί της Παπανικολή 30 στο Χαλάνδρι.

Όπως αναφέρει η εταιρία σε σχετική ανακοίνωση, η αλματώδης ανάπτυξη και οι συνεχείς προσλήψεις στελεχών, οδήγησαν τη διοίκηση στην απόφαση αλλαγής έδρας και γραφείων που θα μπορέσουν να καλύψουν τις αυξημένες πλέον ανάγκες της.
Αυτή τη στιγμή η Bewise απασχολεί 43 άτομα και αναμένονται ακόμη 3 προσλήψεις έως το τέλος του χρόνου, ειδικά σε εξειδικευμένους μηχανικούς με έμφαση στο cybersecurity, στο cloud και στο business intelligence. Η Bewise επενδύει πολύ στην προσέλκυση νέων στελεχών και δημιουργεί αξία για τους πελάτες της συνδυάζοντας τεχνολογίες αιχμής για την παροχή εξατομικευμένων προϊόντων λύσεις που καλύπτουν τις συγκεκριμένες ανάγκες τους.
Η εταιρεία έχει ήδη πάνω από 362 πελάτες, σε 10 διαφορετικές χώρες (κυρίως Δυτική Ευρώπη και Μέση Ανατολή) και διαθέτει γραφεία στην Ελλάδα και την Κύπρο.

www.bankinngews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης