Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Είναι πολύ ύποπτη η υστερία υπέρ των εμβολίων και η προκλητική πανδημία αυταρχισμού κατά των ανεμβολίαστων για covid 19

Είναι πολύ ύποπτη η υστερία υπέρ των εμβολίων και η προκλητική πανδημία αυταρχισμού κατά των ανεμβολίαστων για covid 19
Ένα πιστοποιητικό εμβολιασμού π.χ. δεν έχει κανένα νόημα εάν τα εμβόλια ξεθωριάζουν, χάνουν την αποτελεσματικότητα τους και το τείχος ανοσίας που χτίζουν καταρρέει - Βιώνουμε ως παγκόσμια κοινωνία την πανδημία του αυταρχισμού κατά των ανεμβολίαστων.
Σχετικά Άρθρα

Προκαλεί αλγεινή εντύπωση τόσο η μαζική υστερία υπέρ των εμβολίων όσο και η προκλητική πανδημία αυταρχισμού κατά των ανεμβολίαστων για covid 19.
Έχουν συμβεί πολλά τελευταία, που προκαλούν μεγάλη εντύπωση και δημιουργούν αντανακλαστικά και δεύτερες σκέψεις.
Γιατί τέτοια υστερία υπέρ των εμβολίων, όταν το 99,5% των ανθρώπων του πλανήτη δεν θα αντιμετωπίσει πρόβλημα;
Γιατί για ένα δυνητικό κίνδυνο π.χ. στην Ελλάδα που αγγίζει το 0,13% έχουν υιοθετηθεί τόσο σκληρά μέτρα κατά των ανεμβολίαστων;

Η υστερία υπέρ των εμβολίων είναι ύποπτη

Μετά το φιάσκο της απόδοσης των εμβολίων, όπου το Ισραήλ πρωτοστάτησε αποδεικνύοντας ότι το τείχος ανοσίας καταρρέει… ξεκίνησε η 3η δόση εμβολιασμού και όπως ανακοινώθηκε προετοιμάζεται και για 4η δόση εμβολιασμού.
Έχουμε ένα παρασκεύασμα από φαρμακευτικές εταιρίες όπου η απόδοση του κρατάει προκαθορισμένο διάστημα και έναντι αυτού… οι κυβερνήσεις επιβάλλουν πιστοποιητικά εμβολιασμού.
Ένα πιστοποιητικό εμβολιασμού π.χ. δεν έχει κανένα νόημα εάν τα εμβόλια ξεθωριάζουν, χάνουν την αποτελεσματικότητα τους και το τείχος ανοσίας που χτίζουν καταρρέει.
Την ίδια στιγμή υπάρχουν και περιπτώσεις παρενεργειών που υποχρέωσαν την αμερικανική και ευρωπαϊκή υπηρεσία τροφίμων και φαρμάκων να υποχρεώσει τις φαρμακευτικές εταιρίες να αναγράφουν για μυοκαρδίτιδες ή άλλες παρενέργειες.
Υπάρχουν και θάνατοι από τα εμβόλια ενώ στο σύστημα VAERS στις ΗΠΑ οι αναφερόμενες παρενέργειες είναι πραγματικά χιλιάδες.
Γιατί λοιπόν απέναντι στο προφανές πως μπορεί μια κυβέρνηση να επικαλείται τα πιστοποιητικά εμβολίων όταν αυτά… δεν έχουν καμία αξία μετά από κάποιους μήνες;
Η απάντηση είναι η υστερία που τυφλώνει την λογική.
Πάλι το Ισραήλ αποκάλυψε ότι η φυσική ανοσία είναι 13 έως 27 φορές ισχυρότερη από την ανοσία που προσφέρει ένα εμβόλιο.
Προφανώς συγκλονιστικό στοιχείο που αναγνώρισαν και οι ίδιες οι φαρμακευτικές εταιρίες.
Οι έχοντες φυσική ανοσία όμως παρουσιάζονται σχεδόν ως μιασμένοι, δεν αναγνωρίζεται η ικανότητα τους να παράγουν ισχυρότερα αντισώματα και τους επιβάλλεται ο εμβολιασμός.
Γιατί πρέπει να εμβολιαστεί ένας άνθρωπος που έχει αποκτήσει ισχυρά αντισώματα τα οποία επιστημονικά αποδείχθηκαν ότι είναι ισχυρότερα των εμβολίων;
Απέναντι στην μεγαλύτερη μελέτη που πραγματοποιήθηκε ποτέ στην ιστορία με σχεδόν 1 εκατ συμμετέχοντες – πάλι στο Ισραήλ - η φυσική ανοσία αποδείχθηκε ισχυρότερη αλλά η επιμονή συλλήβδην όλοι πρέπει να εμβολιαστούν κινεί υποψίες.
Ξανά η άγνοια και η υστερία είναι οδηγός.
Στην αρχή μας είπαν ότι με 70% εμβολιασμένο πληθυσμό θα αποκτηθεί ανοσία της αγέλης και εν συνεχεία το ποσοστό έφθασε στο 80% ή 90% και ίσως κάποιοι να σκέφτονται και το 100% μέσω μηχανισμών υποχρεωτικότητας.
Γιατί μελέτες που έχουν αναγνωριστεί ως αξιόπιστες από 3 μεγάλα πανεπιστήμια στην Βρετανία που απέδειξαν ότι το ποσοστό θνητότητας σε παιδιά και νέους από covid 19 είναι 0,00025%... πρέπει να εμβολιαστούν;
Το 0,00025% σημαίνει πραγματικά μηδενική πιθανότητα, καθώς το 99,99925% δεν κινδυνεύει από covid 19.
Αποδείχθηκε και αναγνωρίστηκε από τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων τα CDC των ΗΠΑ ότι εμβολιασμένοι και ανεμβολίαστοι θετικοί σε covid 19 έχουν τα ίδια ιικά φορτία κοινώς μεταδίδουν την νόσο με την ίδια συχνότητα… οπότε ποιο το νόημα του εμβολιασμού;

Τα εμβόλια κάνουν για λίγους όχι για όλους

Βέβαια για ορισμένες κατηγορίες πολιτών τα εμβόλια αυξάνουν τις πιθανότητες επιβίωσης και μειώνουν τις πιθανότητες βαριάς νόσησης έστω στην αρχική φάση της επίδρασης των εμβολίων.
Τα εμβόλια λοιπόν κάνουν για λίγους όχι για όλους και δεν μπορεί συλλήβδην να εντάσσουμε όλους τους ανθρώπους στην ίδια κατηγορία, όταν οι άνθρωποι δεν ανήκουν στην ίδια κατηγορία με όρους αντισωμάτων, ανοσίας και ανθεκτικότητας κάθε οργανισμού απέναντι σε λοιμώξεις.
Οποιαδήποτε επιστημονική μελέτη που έρχεται να αποδείξει το αυτονόητο, αν και δεν αμφισβητείται… π.χ. ποιος μπόρεσε να αμφισβητήσει τις μελέτες που διεξήχθησαν στο Ισραήλ για την διάρκεια της ανοσίας ή την φυσική ανοσία.
Ενώ λοιπόν επιστημονικά ουδείς αμφισβητεί τις μελέτες τις παραγκωνίζει με πρόσχημα ότι όχι πρέπει να εμβολιαστεί όλος ο πληθυσμός.

Η προκλητική πανδημία αυταρχισμού κατά των ανεμβολίαστων για covid 19

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι βιώνουμε μια πανδημία αυταρχισμού κατά των ανεμβολίαστων.
Ούτως ή άλλως τα πιστοποιητικά εμβολιασμού που διαχωρίζουν την κοινωνία σε εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους πέραν από επιστημονικά διάτρητα προσβάλλουν την ανθρώπινη αξιοπρέπεια και την δυνατότητα επιλογής.
Την ίδια στιγμή η υστερία που κυριαρχεί και σε ορισμένα μέσα ενημέρωσης υπέρ των εμβολίων είναι συγκλονιστική προφανώς το βασικό κίνητρο είναι όχι η δημόσια υγεία αλλά τα οικονομικά κίνητρα, πληρώνονται για να προωθούν τις ιδέες της υποχρεωτικότητας ή μαζικότητας.
Όταν πολίτες δηλώνουν ότι δεν θα εμβολιαστούν ή εκφράζουν μια άποψη στιγματίζονται αρνητικά, αμέσως επικρίνονται ότι δεν διαθέτουν επιστημονική γνώση άρα η άποψη τους δεν έχει καμία ουσία και αξία.
Όταν αντιθέτως πολίτες δηλώνουν υπέρμαχοι των εμβολίων, προφανώς επειδή υιοθετούν το επίσημο αφήγημα, ουδείς τους ερωτάει εάν έχουν την παραμικρή επιστημονική γνώση.
Ένας τενίστας που θα ταχθεί κατά των εμβολίων θα στιγματιστεί και θα επικριθεί, δικαιούται να εκφέρει άποψη ένας τενίστας για τα εμβόλια;
Ένας τραγουδιστής που θα ταχθεί υπέρ των εμβολίων επειδή συμμερίζεται το βασικό αφήγημα θα προβληθεί, στην περίπτωση δεν θα τεθεί ζήτημα επιστημονικής κατάρτισης.
Οπότε τα δύο μέτρα και δύο σταθμά πέραν της υποκρισίας υποδηλώνουν και ένα κεντρικό αυταρχισμό.
Οτιδήποτε διαφοροποιείται από το βασικό αφήγημα στοχοποιείται, λοιδορείται και αμαυρώνεται.
Βιώνουμε ως παγκόσμια κοινωνία την πανδημία του αυταρχισμού κατά των ανεμβολίαστων.
Οι διαμαρτυρίες διεθνώς πυκνώνουν.
Πανεπιστήμια έφθασαν στο σημείο να μην επιτρέπουν σε ανεμβολίαστους φοιτητές να παρακολουθήσουν μαθήματα διαδικτυακά…. Ακριβώς επειδή δεν είχαν εμβολιαστεί.
Συνέβη στο Πανεπιστήμιο του Rutgers όπου επιβάλλει υποχρεωτικό εμβολιασμό ακόμη και σε φοιτητές που δεν θα δηλώσουν φυσική παρουσία.
Στον Καναδά, οι πολίτες πέταξαν χώμα και πέτρες στον πρωθυπουργό ως ένδειξη διαμαρτυρίας για τα περιοριστικά μέτρα.
Η δυστοπία μέτρων, η δυστοπία διαχωρισμού των κοινωνιών σε εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους αποτελεί ύβρη στην ανθρώπινη αξιοπρέπεια και δυνατότητα επιλογής.
Σκαρφίστηκαν την μετάλλαξη Delta που ενώ μεταδίδεται η θνητότητα που προκαλεί είναι έως και 8-10 φορές μικρότερη από τις αρχικές μεταλλάξεις.
Μετά εμφανίστηκε η μετάλλαξη Mu που κάποιοι υποθέτουν ότι μπορεί να ξεπερνάει και τα εμβόλια.
Στην Αυστραλία ήδη υποστηρίζουν ότι ο Covid 19 θα μείνει για πολλά χρόνια και θα πρέπει να συνηθίσουμε αλλεπάλληλους εμβολιασμούς.
Στην Αυστραλία επίσης σχεδιάζουν lockdowns μόνο για ανεμβολίαστους ενώ ιατροί αναφέρουν ότι… δεν θα αναλαμβάνουν ανεμβολίαστους πολίτες.
Ότι ποιο άρρωστο και τοξικό μπορεί να σκεφθεί νοσηρό μυαλό.
Στο Ισραήλ από 1η Οκτωβρίου όσοι είναι εμβολιασμένοι με δύο εμβόλια δεν θα λογίζονται ως εμβολιασμένοι
Διεθνώς όλοι – εμβολιασμένοι και ανεμβολίαστοι – πρέπει να φορούν μάσκα σε κλειστούς χώρους.
Όλο αυτό το σκηνικό είναι φαύλο, μη πειστικό, μονοδιάστατο και πέραν από την τοξική πόλωση στην κοινωνία δεν έχει οδηγήσει σε αποτελέσματα.

Η υποχρεωτικότητα των εμβολιασμών είναι πράξη απαράδεκτη, ανήθικη, προσβλητική, αντιεπιστημονική και αντισυνταγματική.
Κάθε πολίτης πρέπει να έχει το δικαίωμα της επιλογής.
Ο εμβολιασμένος κατ΄ επιλογή πρέπει να είναι σεβαστός και ο ανεμβολίαστος κατ΄ επιλογή επίσης πρέπει να είναι σεβαστός.
Οτιδήποτε λιγότερο ή διαφορετικό είναι προσβλητικό και απαράδεκτο.
metalllaxeisiss_BN.jpg

Σε φθίνουσα πορεία

Μετά τη δημοσίευση στοιχείων μέσου όρου επτά ημερών με 1.162 θανάτους στις ΗΠΑ στις 4 Σεπτεμβρίου, ο μέσος όρος επτά ημερών μειώθηκε στους 962, ενώ ο κινητός μέσος όρος επτά ημερών για τα κρούσματα μειώθηκε στις 127.000.
Κατά την περίοδο της αιχμής του COVID-19 που γνώρισαν οι Ηνωμένες Πολιτείες στα μέσα Ιανουαρίου 2021 ο αριθμός των νεκρών ήταν πολλαπλάσιος.
Το συμπέρασμα είναι ότι οι θάνατοι μειώνονται από covid 19.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης