Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Η πανδημία… των εμβολιασμένων – Malone (εφευρέτης mRNA): Τα εμβόλια Voodoo προκαλούν μεταλλάξεις, ανήθικες οι εντολές

Η πανδημία… των εμβολιασμένων – Malone (εφευρέτης mRNA):  Τα εμβόλια Voodoo προκαλούν μεταλλάξεις, ανήθικες οι εντολές
Robert Malone: Η υποχρεωτικότητα στα εμβόλια είναι πράξη ανήθικη και ανέφικτη
Σχετικά Άρθρα

Από την πανδημία του Covid 19… που κατέστη παγκόσμιο πρόβλημα, φθάσαμε στην πανδημία των ανεμβολίαστων ένας χαρακτηρισμός που προσπαθεί να στιγματίσει τους ανεμβολίαστους.
Όμως δεν σταματάμε εδώ… υπάρχει και ένα τρίτο κύμα πανδημίας των εμβολιασμένων, μετά την αποκάλυψη σοκ του επικεφαλής διαχείρισης του covid 19 του Ισραήλ ότι μετά την 3η δόση εμβολίων, θα έρθει και η 4η δόση.
Βιώνουμε την πανδημία των εμβολιασμένων ή κατά το ορθότερο την πανδημία των εμβολίων, όπου όλος ο κόσμος φοβισμένος ακολουθεί και αποδέχεται εντολές και υποχρεωτικότητες και δεν έχει σκεφθεί… τι δεν πάει καλά σε όλο αυτό το νέο σαθρό περιβάλλον που έχει δημιουργηθεί;
Η φυσική ανοσία είναι από 13 έως 27 φορές ισχυρότερη από τον εμβολιασμό αλλά οι κυβερνήσεις επιμένουν στον εμβολιασμό και σχεδιάζουν μέτρα και υποχρεωτικότητες.
Οι εμβολιασμένοι μπορεί να καταστούν μεγάλος κίνδυνος γιατί μεταδίδουν την νόσο στους ανεμβολίαστους ενώ τα εμβόλια… για να φθάσουμε στο 4ο εμβολιασμό αυτό σημαίνει πόσο διάτρητη είναι η ανοσία που προσφέρουν.
Αφού λοιπόν θα χρειαστεί και 4η ή 5η ή 6η δόση εμβολίων, προς τι οι υποχρεωτικότητες και προς τι τα πιστοποιητικά εμβολιασμού;

Robert Malone: Η υποχρεωτικότητα στα εμβόλια είναι πράξη ανήθικη και ανέφικτη

Ο εφευρέτης των εμβολίων mRNA, Dr. Robert Malone, έδωσε κάποιες εξηγήσεις σχετικά με τα εμβόλια COVID-19, τις αναμνηστικές δόσεις και τη φυσική ανοσία.
Σε συνέντευξη του μίλησε για τα φάρμακα όπως η ιβερμεκτίνη και διευκρίνισε πώς μια παγκόσμια πολιτική εμβολιασμού θα μπορούσε πράγματι να αποτύχει και να προκαλέσει την εμφάνιση μεταλλάξεων covid 19 ανθεκτικών στα εμβόλια.
Στον πυρήνα τους, οι εντολές εμβολίου δεν είναι μόνο ανήθικες και διχαστικές, αλλά και «ανέφικτες και περιττές», επισήμανε ο Dr. Malone.

Τα εμβόλια voodoo και η πανδημία των εμβολιασμένων

Πολλοί καθημερινοί Αμερικανοί πιστεύουν πιθανώς ότι τα εμβόλια COVID θα τους εμποδίσουν να κολλήσουν.
Αυτό δεν είναι αλήθεια και δεν ήταν ποτέ αλήθεια αναφέρει το DailyReckoning.
Τα εμβόλια δεν εμποδίζουν να μολυνθεί ένας άνθρωπος από τον covid 19 αλλά και να μεταδώσει.
Έχουν υπάρξει πολλές περιπτώσεις των λεγόμενων «πρωτοποριακών» λοιμώξεων όπου ούτως ή άλλως πολίτες πλήρως εμβολιασμένοι προσβάλλονται από τον COVID.
Αυτό δεν είναι ασυνήθιστο.

Υπάρχουν ακόμη και νέα στοιχεία που δείχνουν ότι άνθρωποι πλήρως εμβολιασμένοι, που προσβάλλονται από τον Covid 19 θα δημιουργήσουν τεράστια ιικά φορτία με αποτέλεσμα να γίνουν επικίνδυνοι φορείς μόλυνσης και μετάδοσης.

Τα εμβόλια έχουν αποτέλεσμα;

Ναι, είναι αποτελεσματικά στη μείωση των σοβαρών συμπτωμάτων του COVID.
Μειώνουν επίσης το ποσοστό θνησιμότητας μεταξύ εκείνων που μολύνονται.
Αυτό είναι επωφελές για τους πιο ευάλωτους, συμπεριλαμβανομένων των ατόμων άνω των 70 ετών και εκείνων που πάσχουν από παχυσαρκία, εμφύσημα, διαβήτη και άλλες θανάτους που σχετίζονται στενά με την θνητότητα που προκαλεί ο Covid 19.
Επί της ουσίας δεν υπάρχει σχεδόν κανένας λόγος να εμβολιαστούν τα παιδιά, οι νέοι και κατά τα άλλα υγιή άτομα 20 ή 30 ετών.
Μεταξύ όλων των ατόμων, εμβολιασμένων και μη εμβολιασμένων, το παγκόσμιο ποσοστό επιβίωσης είναι 99,2%.
Μεταξύ των ατόμων κάτω των 70 ετών, το ποσοστό επιβίωσης είναι 99,97%.
Το ποσοστό επιβίωσης για τα παιδιά είναι 99,995%.

Το αίνιγμα του Ισραήλ

Τα δεδομένα δείχνουν ότι οι περισσότερες εμβολιασμένες χώρες έχουν τα περισσότερα κρούσματα και θανάτους ανά εκατομμύριο ανθρώπους, ενώ οι λιγότερο εμβολιασμένες χώρες έχουν τα λιγότερα κρούσματα και θανάτους ανά εκατομμύριο ανθρώπους.
Αυτό είναι εντυπωσιακό.
Το Ισραήλ αποτελεί μια χρήση μελέτη για την αποτελεσματικότητα ή την περιορισμένη αποτελεσματικότητα των εμβολίων, τόσο ως προς τα πραγματικά γεγονότα αλλά και ως προς τις μελέτες που πραγματοποιούνται από ισραηλινά πανεπιστήμια.
Το Ισραήλ είναι μία από τις πιο μεθοδικά εμβολιασμένες χώρες στον κόσμο, με πάνω από το 60% του πληθυσμού να είναι πλήρως εμβολιασμένο και σχεδόν το 100% των ηλικιωμένων.
Προσέξτε σχεδόν το 100% των ηλικιωμένων είναι εμβολιασμένο.
Αλλά τώρα το Ισραήλ βιώνει μια δραματική αύξηση των λοιμώξεων, συμπεριλαμβανομένων των περιπτώσεων μεταξύ των πλήρως εμβολιασμένων.
Η κυβέρνηση του Ισραήλ έχει επίσης αποκαλύψει – στηριζόμενη σε πραγματικές έρευνες - ότι η ανοσία των εμβολίων μετά από έξι μήνες ή λιγότερο εξασθενεί και για τον λόγο αυτό επίσπευσε την 3η δόση εμβολίων για όλους.
Το πρόβλημα, φυσικά, είναι ότι και η τρίτη δόση θα ξεθωριάσει, οπότε θα χρειαστεί μια τέταρτη, πέμπτη ή έκτη δόση.
Ήδη το Ισραήλ ανακοίνωσε ότι προετοιμάζεται για 4η δόση εμβολιασμού.

Κάθε δόση… αυξάνει τον κίνδυνο παρενεργειών

Και με κάθε νέα δόση εμβολίων αυξάνεται ο κίνδυνος επικίνδυνων παρενεργειών, συμπεριλαμβανομένης της μικρής αλλά πιθανότητας θανάτου.
Οι εμβολιασμένοι θα πρέπει να εμβολιάζονται για το υπόλοιπο της ζωής τους και ο ιός δεν θα εξαφανιστεί.

Γιατί υπάρχει ομερτά για τα φάρμακα;

Εν τω μεταξύ, αποτελεσματικές θεραπείες, συμπεριλαμβανομένης της ιβερμεκτίνης, της υδροξυχλωροκίνης, της βιταμίνης D, του ψευδαργύρου και άλλων φθηνών φαρμάκων, αποσιωπούνται.
Πόσοι άνθρωποι πέθαναν επειδή δεν επετράπη η πρόσβαση σε αυτές τις θεραπείες, ειδικά στην αρχική φάση της νόσου όταν η θεραπεία είναι πιο αποτελεσματική;
Είναι αδύνατο να το πούμε, αλλά ίσως και να είναι εκατοντάδες χιλιάδες.

Τι δείχνει νέα έρευνα;

Μια νέα μελέτη από την Εθνική Υπηρεσία Υγείας του Ηνωμένου Βασιλείου και μια καναδική εταιρεία βιοτεχνολογίας αποκάλυψε ότι ένα ρινικό σπρέι οξειδίου του αζώτου μείωσε το ιικό φορτίο SARS-CoV-2 κατά 95% εντός 24 ωρών και 99% εντός 72 ωρών.
Εάν οι έρευνες είναι αποτελεσματικές με ένα παρόμοιο φθηνό θεραπευτικό φάρμακο θα μπορούσαν να μειωθούν σχεδόν τα σοβαρά περιστατικά.
Ωστόσο κυβερνήσεις και επιστήμονες – ιατροί που συνεργάζονται με τις κυβερνήσεις θα συνεχίσουν να προωθούν το αφήγημα ότι μόνο ο καθολικός εμβολιασμός θα σταματήσει τον covid 19.

Πανικός διάδοσης από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης

Τα μέσα μαζικής ενημέρωσης συνεχίζουν να υπερπροβάλλουν τα «κρούσματα» αλλά αγνοούν το γεγονός ότι τα ποσοστά θανάτων έχουν μειωθεί από τον Ιανουάριο του 2021.
Π.χ. μόνο στις ΗΠΑ έχει συμβεί το εξής… 38 εκατομμύρια Αμερικανοί έχουν επιβιώσει από τον COVID νόσησαν και επανέκαμψαν και έχουν ήδη ισχυρά αντισώματα, τότε η ανοσία της αγέλης έχει ήδη επιτευχθεί.
Τα δεδομένα δείχνουν ότι τα άτομα που είχαν νοσήσει με COVID από τον Ιανουάριο έως Φεβρουάριο του 2021 και ανάρρωσαν έχουν 13 φορές περισσότερη ανοσία στην παραλλαγή Delta από ότι παρέχουν τα εμβόλια, αυτό απέδειξε περίτρανα η μεγαλύτερη στην ιστορία μελέτη που διεξήχθη στο Ισραήλ.

Πρέπει να μάθουμε να ζούμε με τον Covid 19 χωρίς τρομολαγνεία

Είμαστε στο στάδιο όπου μπορούμε να μάθουμε να ζούμε με τον COVID όπως κάνουμε με πολλές άλλες ενδημικές ασθένειες όπως η εποχική γρίπη.
Δεν υπάρχει λόγος φόβου.
Αλλά οι αρχές δημόσιας υγείας επιμένουν ότι όσοι άνθρωποι έχουν αποκτήσει φυσική ανοσία πρέπει επίσης να εμβολιαστούν.

Δεν είναι «επιστήμη»

Οι πολιτικές μηδενικού covid 19 που έχουν υιοθετήσει πολλές κυβερνήσεις είναι εντελώς εξωπραγματικές.
Ο ιός πάει όπου θέλει μεταλλάσσεται και μεταδίδεται σε όλους εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους.
Οι μόνες πραγματικές λύσεις είναι η υπομονή, η ανοσία της αγέλης και οι αποτελεσματικές θεραπείες.

Ήρθε η ώρα να σταματήσουμε να ζούμε με φόβο και να αρχίσουμε να αντιμετωπίζουμε τον COVID ως μια ενδημική ασθένεια που θα είναι μαζί μας για μεγάλο χρονικό διάστημα, όπως η εποχική γρίπη.
Δυστυχώς, οι κρατικές υπηρεσίες υγείας και οι κυβερνήσεις εξακολουθούν να επιμένουν ότι μπορούν να ελέγξουν την κατάσταση με εντολές και υποχρεωτικότητες, πιστοποιητικά εμβολιασμού και άλλα τέτοια…
Τα lockdowns δεν λειτούργησαν και δεν θα λειτουργήσουν.
Αλλά τα στοιχεία είναι σαφή ότι οι μάσκες δεν λειτουργούν και τα lockdown δεν λειτουργούν (αλλά καταστρέφουν τις οικονομίες και τον παραγωγικό ιστό).
Τα lockdowns δεν λειτουργούν για να σταματήσουν την εξάπλωση του covid 19 επειδή κρατούν τους ανθρώπους σε εσωτερικούς χώρους όπου ο ιός μπορεί να εξαπλωθεί πιο εύκολα.
Η υπαίθρια δραστηριότητα είναι απαραίτητη για καθαρό αέρα, ψυχική και σωματική υγεία και άσκηση.
Οι άνθρωποι θα βρουν έναν τρόπο να συγκεντρωθούν και να αλληλεπιδράσουν ακόμη και με κανόνες καραντίνας.
Τα lockdowns αποδείχθηκε ότι έχουν τεράστιο οικονομικό κόστος με ελάχιστα υποτιθέμενα οφέλη για τη δημόσια υγεία.

Τι ανέφεραν οι μεγάλοι επιστήμονες;

Σε μια μελέτη το 2006 από τον Dr. Henderson, τον μεγαλύτερο ιολόγο και επιδημιολόγο του 20ού αιώνα που ηγήθηκε της επιτυχούς προσπάθειας για την εξάλειψη της ευλογιάς και κέρδισε το Αμερικανικό Προεδρικό Μετάλλιο Ελευθερίας, επισήμανε ότι τα lockdown δεν λειτουργούν και ανέφερε αναλυτικά λόγους για τους οποίους δεν αποδίδουν.
Δυστυχώς, το βραβευμένο έργο του αγνοήθηκε από πολιτικούς που ήθελαν να φανούν ότι κάνουν κάτι.

Οι λεπροί της Wall Street

Στη Wall Street, όπου τα ποσοστά εμβολιασμού φτάνουν το 90% σε ορισμένες επιχειρήσεις, οι μη εμβολιασμένοι αντιμετωπίζονται σαν λεπροί.
Ένας τραπεζίτης επενδυτικής τράπεζας είπε:
«Εάν είστε ανεμβολίαστος στη Wall Street, θεωρείστε χαμένος».
Ακόμα και οι εταιρείες που δεν απαιτούν πλήρη εμβολιασμό για να επιστρέψουν στην εργασία τους, αναγκάζουν τους μη εμβολιασμένους να υποβάλλονται σε εβδομαδιαίες εξετάσεις, να κάθονται χωριστά από τους συναδέλφους τους και να φορούν μάσκες, ενώ όλοι οι άλλοι είναι χωρίς μάσκες.

Εμβόλια Voodoo

Αυτοί οι κανόνες είναι κανόνες που απευθύνονται σε ηλίθιους, τα εμβόλια Voodoo δεν αποτελούν πανάκεια.
Ο εμβολιασμός δεν σταματά τη μόλυνση.
Δεν σταματά την εξάπλωση - μετάδοση.
Ένα πλήρως εμβολιασμένο άτομο μπορεί να κολλήσει covid 19 και να το μεταδώσει σε άλλους.
Οι μη εμβολιασμένοι πρέπει να φοβούνται τους εμβολιασμένους όπως οι εμβολιασμένοι τους ανεμβολίαστους.

Δεν πρέπει να εμβολιαστείτε

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για να μην εμβολιαστείτε, συμπεριλαμβανομένου του να είστε μεταξύ των 38 εκατομμυρίων Αμερικανών που έχουν αναρρώσει από τον COVID και έχουν ισχυρότερη προστασία αντισωμάτων από τους εμβολιασμένους.
Αλλά όσοι έχουν φυσική ανοσία αντιμετωπίζονται επίσης σαν λεπροί.
Αυτή η διάκριση εμβολιασμένων και ανεμβολίαστων δεν θα αποτρέψει την επιβράδυνση της εξάπλωσης της ασθένειας, αλλά κάνει ήδη πολλά για να διαιρέσει την κοινωνία.

Αξίες χωρίς αξία

Αλλά οι κυβερνήσεις θα συνεχίσουν να επιβάλλουν αξίες χωρίς αξία και οι οικονομίες θα συνεχίσουν να ανακάμπτουν αργά παρά τα τρισεκ. που έχουν δοθεί για την οικονομική ανάπτυξη.
Σκεφθείτε ότι όλα τα προγράμματα μαζί, νομισματικές παρεμβάσεις κεντρικών τραπεζών, δημοσιονομικές παρεμβάσεις, Ταμεία Ανάκαμψης και πολλά άλλα υπολογίζονται σε 30 τρισεκ. δολάρια.
Τα 30 τρισεκ. δολάρια αναλογούν σε 150 φορές το ΑΕΠ της Ελλάδος και παρ΄ όλα αυτά με 30 τρισεκ. η ανάκαμψη παγκοσμίως δεν ενθουσιάζει.
Αυτό αποδεικνύει ότι υπάρχει μεγαλύτερο πρόβλημα που προηγήθηκε του covid 19 αλλά με τον κορωνοιό απλά επιδεινώθηκε.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης