Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Υπάρχουν 15.000 ανεμβολίαστοι υγειονομικοί στην Ελλάδα – Πολιτική η απόφαση διαχωρισμού και διχασμού της κοινωνίας

Υπάρχουν 15.000 ανεμβολίαστοι υγειονομικοί στην Ελλάδα – Πολιτική η απόφαση διαχωρισμού και διχασμού της κοινωνίας
Η κυβέρνηση δυστυχώς παρασύρθηκε από τους τηλεπιστήμονες, κινδυνολόγους, τρομολάγνους που δεν προσφέρουν καμία θετική υπηρεσία στην επιστήμη και στην κοινωνία αλλά μόνο οργή.
Σχετικά Άρθρα

Ενώ επιχειρήθηκε να παρουσιαστεί ένα κλίμα, ότι όλα βαίνουν καλώς με την πανδημία, η πραγματικότητα ήρθε να αποδείξει ότι η έλλειψη ψυχραιμίας, τα αποσπασματικά μέτρα είναι οδηγός στις αποφάσεις των τηλεπιστημόνων αλλά και της ελληνικής κυβέρνησης που παρασύρεται από αυτούς σε λάθος επιλογές και στρατηγικές.

Ποια είναι τα νέα δεδομένα;

1)Όπως και στο Ισραήλ όπου είναι το πλέον εμβολιασμένο κράτος στον κόσμο καταγράφεται έκρηξη κρουσμάτων 10.000 κρούσματα για δεύτερη ημέρα, έτσι και στην Ελλάδα, η χαλάρωση για να μην χάσουμε τους τουρίστες θα φέρει έκρηξη κρουσμάτων.
Την ίδια στιγμή ενώ έγιναν πάρτι κορωνοιού λόγω των τουριστών και των χαλαρών μέτρων… σκόπιμα στοχοποιούν τους ανεμβολίαστους.

2)Το Ισραήλ μετά την αποκάλυψη ότι καταρρέει η αποτελεσματικότητα των εμβολίων αναγνωρίζει ότι από τους 691 βαριά νοσούντες το 52% είναι εμβολιασμένοι και το 46% ανεμβολίαστοι, το υπόλοιπο είναι μερικώς εμβολιασμένοι.
Είναι λοιπόν ξεκάθαρο ότι είτε είσαι εμβολιασμένος, είτε ανεμβολίαστος διατρέχεις τον ίδιο κίνδυνο.
Οπότε τα πιστοποιητικά εμβόλια και βεβαίως ο διαχωρισμός εμβολιασμένων και ανεμβολίαστων δεν είναι επιστημονικός ή υγειονομικός αλλά πολιτικός, απαράδεκτος και ανεπίτρεπτος.

3)Στην Ελλάδα υπάρχουν 10.000 ανεμβολίαστοι υγειονομικοί και μαζί με ορισμένα περιφερειακά άμεσα συνδεόμενα επαγγέλματα φθάνουν τους 15.000.
Οι περισσότεροι εξ αυτών έχουν καταφύγει στην δικαιοσύνη ενώ είναι ενδιαφέρον ότι μόνο στην Πάτρα υπάρχουν 500 ανεμβολίαστοι υγειονομικοί, όπως αποκάλυψε δικηγόρος που τους εκπροσωπεί.

4)Ο διαχωρισμός με πολιτικά κριτήρια και όχι υγειονομικά των ελλήνων πολιτών, εμβολιασμένοι και ανεμβολίαστοι, είναι απαράδεκτη διαδικασία.
Οι εμβολιασμένοι θα απολαμβάνουν δωρεάν tests και οι ανεμβολίαστοι θα πρέπει να πληρώνουν έως 80 ευρώ το μήνα για 8 tests ειδικά στον κλάδο εστίασης και σε παρεμφερείς κλάδους.
Είναι ξεκάθαρο ότι η κυβέρνηση έχει αποκτήσει εμμονή με τους ανεμβολίαστους και επιδεικνύει εκδικητικότητα, κάτι που πολιτικά τις στερεί την αντικειμενικότητα και κυρίως την έννοια ότι είναι κυβέρνηση όλων των ελλήνων.

5)Η καθολική χρήση μάσκας εμβολιασμένων και ανεμβολίαστων αποτελεί απόδειξη ότι οι επιστήμονες ανησυχούν και για τις δύο κατηγορίες το ίδιο.
Και ενώ επιβάλλουν χρήση μάσκας σε εσωτερικό χώρο για όλους, άλλα μέτρα όπως η απαγόρευση εισόδου μη εμβολιασμένων σε κλειστό χώρο, tests που θα πληρώνουν μόνο οι ανεμβολίαστοι είναι όχι απλά παρωχημένα και προκαλούν την κοινωνία αλλά προσβάλουν την νοημοσύνη.
Όταν Ισραήλ και ΗΠΑ έχουν αποδείξει ότι τα εμβόλια χάνουν την αποτελεσματικότητα τους και χρειάζεται και 3η δόση για να αντιμετωπιστεί η κατάρρευση του τείχους ανοσίας, δεν μπορούμε να μιλάμε για μέτρα κοινωνικού διαχωρισμού.
Η κυβέρνηση υιοθέτησε μέτρα με πολιτικά και όχι υγειονομικά κριτήρια.
Δυστυχώς παρασύρθηκε από τους τηλεπιστήμονες, κινδυνολόγους, τρομολάγνους που δεν προσφέρουν καμία θετική υπηρεσία στην επιστήμη και στην κοινωνία αλλά μόνο οργή.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης