Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Σε πύρινο κλοιό η Αρχαία Ολυμπία - Στη μάχη με drones ο στρατός - Στην Ηλεία ο Μητσοτάκης - Μεγάλες αναζωπυρώσεις στη Βαρυμπόμπη

Σε πύρινο κλοιό η Αρχαία Ολυμπία - Στη μάχη με drones ο στρατός - Στην Ηλεία ο Μητσοτάκης - Μεγάλες αναζωπυρώσεις στη Βαρυμπόμπη
Σύσκεψη στην Περιφέρεια Αττικής για τα μέτρα στήριξης των πληγέντων από την πυρκαγιά στη Βαρυμπόμπη
Σχετικά Άρθρα

(Συνεχής ενημέρωση) Σε πύρινο κλοιό βρίσκεται η χώρα για τρίτη συνεχόμενη ημέρα με τα κυριότερα μέτωπα της φωτιάς να εντοπίζονται σε Εύβοια, Ηλεία και Μεσσηνία, όπου και οι πυρκαγιές εξακολουθούν να μαίνονται ανεξέλεγκτες, ενώ αναζωπυρώσεις σε δύο μέτωπα αναφέρονται και στην περιοχή της Βαρυμπόμπης, η μια σε ρεματιά ανάμεσα σε Αδάμες και αεροδρόμιο Τατοΐου και η δεύτερη στις παρυφές του Κρυονερίου , η οποία κινείται πως τα πρώην βασιλικά κτήματα του Τατοΐου.
Ήδη στο σημείο επιχειρούν πέντε ελικόπτερα και ένα αεροσκάφος σε μια προσπάθεια να τεθεί γρήγορα υπό έλεγχο και πριν πάρει διαστάσεις η φωτιά ενώ από την Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας εστάλη μήνυμα 112 για την εκκένωση της Ιπποκρατείου Πολιτείας.
Νωρίτερα σήμερα Πέμπτη 5/8 το πρωί πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, κατά την οποία και αποφασίστηκε η περαιτέρω συνδρομή των Ένοπλων Δυνάμεων στη μάχη κατά των πυρκαγιών.
Ιδιαίτερο ενδιαφέρον δίνει η κυβέρνηση και ο κρατικός μηχανισμός στις πυρκαγιές της Ηλείας καθώς οι φλόγες απειλούν τον αρχαιολογικό χώρο και τις εγκαταστάσεις της αρχαίας Ολυμπίας.
Καθ' όλη τη διάρκεια της νύχτας αλλά και νωρίτερα σήμερα το πρωί, οι πυροσβεστικές δυνάμεις έδωσαν σκληρή μάχη για να περιορίσουν το πύρινο μέτωπο αλλά και τις αναζωπυρώσεις που απείλησαν με καταστροφή την αρχαία Ολυμπία, τον αρχαιολογικό χώρο, το μουσείο και τις εγκαταστάσεις της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας.
Σύμφωνα με την πυροσβεστική, εξαιρετική στην προσπάθεια αυτή, ήταν η συνδρομή των μηχανημάτων έργου της αυτοδιοίκησης, τα οποία άνοιγαν συνεχώς αντιπυρικές ζώνες γύρω από την περιοχή της Αρχαίας Ολυμπίας.

Στην Ηλεία ο Μητσοτάκης

Στις πυρόπληκτες περιοχές της Ηλείας έφθασε νωρίς το μεσημέρι της Πέμπτης (5/8/2021) ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.
Αμέσως μετά την προσγείωσή του στο στάδιο των Μακρισίων, ο πρωθυπουργός μετέβη στο Συντονιστικό Κέντρο που έχει στηθεί για τον έλεγχο και τον στρατηγικό σχεδιασμό της επιχείρησης κατάσβεσης της φωτιάς, στην περιοχή της Αρχαίας Ολυμπίας.
Αφού ενημερώθηκε από τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και τον αρχηγό της Πυροσβεστικής, κατευθύνθηκε προς το Μουσείο και τον αρχαιολογικό χώρο στην Αρχαία Ολυμπία.
4_33.jpg
3_41.jpg
Στη μάχη και οι Ένοπλες Δυνάμεις

Την περαιτέρω συνδρομή των Ενόπλων Δυνάμεων στην κατάσβεση των πυρκαγιών ανά την επικράτεια ανακοίνωσε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Παναγιοτώπουλος.
Όπως είπε, έπειτα από τη σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου, αποφασίστηκε η ενεργός συμμετοχή των Ενόπλων Δυνάμεων στο πεδίο πρόληψης και αντιμετώπισης πυρκαγιών και συγκεκριμένα:

  • Επιτήρηση από αέρος με όλα τα διαθέσιμα πτητικά μέσα
  • Και συνεχείς περιπολίες τμημάτων σε συνεννόηση με την Ελληνική Αστυνομία.

Από την πλευρά του ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Κωνσταντίνος Φλώρος, επεσήμανε πως οι Ένοπλες Δυνάμεις συνεργάζονται στενά με τον κρατικό μηχανισμό για την αντιμετώπιση και κατάσβεση πυρκαγιών. Στη συνέχεια αναφέρθηκε στη συνδρομή των Ε.Δ. των εν εξελίξει πυρκαγιών τα τελευταία 24ωρα.
«Ηδη προληπτικά έχουμε αναπτύξει το μηχανισμό επιτήρησης.
Τις τρεις τελευταίες ημέρες έχουν διατεθεί 500 άτομα, 63 οχήματα πάσης φύσεως και 39 αεροσκάφη και ελικόπτερα για πυρόσβεση και επιτήρηση.
Είμαστε επίσης σε ετοιμότητα για παροχή βοήθειας στους πυροπλήκτους.
Από εδώ και στο εξής, θα γίνεται επιτήρηση με drone και αεροσκάφη, ενώ διπλασσιάζονατι οι περίπολοι πυρασφάλειας σε πληγείσες περοιχές και περιοχές υψηλού κινδύνου
Σε όλη την επικράτεια θα πετούν drone και ελικόπτερα, για την πρόληψη πυρκαγιών.
Συστήνεται ακόμη τμήμα επιφυλακής 50 ατόμων, για να προστρέξει όπου χρειαστεί.
Διατίθενται μηχανήματα όπου και όταν χρειαστεί και πλωτά μέσα στο λιμενικό για εκκενώσεις, όταν χρειαστεί» επεσήμανε ο υπουργός Άμυνας.

Χρυσοχοΐδης: Μάχη να μην μπει η φωτιά στον αρχαιολογικό χώρο

Από την πλευρά του ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μ. Χρυσοχοΐδης είπε πως δίνεται μάχη για να μην μπει η φωτιά στον αρχαιολογικό χώρο.
«Λίγο έξω από τον αρχαιολογικό χώρο, την Ολυμπιακή Ακαδημία και το Μουσείο, λίγο έξω από την πόλη της Αρχαίας Ολυμπίας έγινε μια ολονύχτια μάχη προκειμένου να περιορίσουμε την πυρκαγιά και να παραμείνει ακέραιος ο αρχαιολογικός χώρος και η πόλη φυσικά. ¨
Πεζοπόρα τμήματα είναι μέσα στη φωτιά και προσπαθούν να την οριοθετήσουν για να μην επεκταθεί στον αρχαιολογικό χώρο.
Ταυτόχρονα διαθέτουμε πολλά εναέρια μέσα για να κλείσουμε αυτό το μέτωπο, γιατί έχουμε κι άλλα» είπε ο υπουργός, τονίζοντας ότι «θα δώσουμε τη μάχη όλη μέρα για να περιορίσουμε τα μέτωπα και να σβήσει η φωτιά».
Ο κ. Χρυσοχοΐδης έκανε λόγο για «ειδικές συνθήκες, που δεν τις συναντάμε συχνά», κι επισήμανε ότι «και σε αυτές υπάρχει σχέδιο διαχείρισης κρίσεων το οποίο εφαρμόζουμε».
1_35.jpg

Στη μάχη τα εναέρια μέσα

Ήδη με το πρώτο φως της ημέρας άρχισαν οι ρίψεις νερού από πέντε εναέρια μέσα και συγκεκριμένα από δύο πυροσβεστικά αεροπλάνα και τρία ελικόπτερα.
Οι επίγειες δυνάμεις αποτελούνται από 174 πυροσβέστες με 52 οχήματα και εννέα ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, καθώς και η ομάδα συστημάτων μη επανδρωμένων αεροσκαφών.
Ακόμη, στην περιοχή βρίσκεται και το κινητό επιχειρησιακό κέντρο «Όλυμπος».
Επίσης, το έργο των πυροσβεστικών δυνάμεων συνδράμουν εθελοντές πυροσβέστες, υδροφόρες και μηχανήματα έργου της αυτοδιοίκησης.
Στην περιοχή βρίσκεται από το απόγευμα της Τετάρτης 4/8 και ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, ο οποίος παρακολουθεί από κοντά τις επιχειρήσεις της πυροσβεστικής για την αντιμετώπιση του πύρινου μετώπου.
Αν και η κατάσταση στην αρχαία Ολυμπία φαίνεται να είναι κάπως ελεγχόμενη, μεγάλη ανησυχία επικρατεί στο πύρινο μέτωπο προς Χελιδόνι και Κρυονέρι, όπου και εκτρέπονται δυνάμεις της πυροσβεστικής.

Εκκενώσεις οικισμών

Σύμφωνα με την πυροσβεστική, ήδη εκκενώθηκαν οι οικισμοί Λαντζόι και Λιναριά, κατόπιν σχετικής εισήγησης του επικεφαλής των δυνάμεων πυρόσβεσης, ενώ εκκενώνεται και η περιοχή Χελιδόνι όπου η κατάσταση φαίνεται να είναι εκτός ελέγχου.
Σε δηλώσεις του ο αντιπεριφερειάρχης Ηλείας, Βασίλης Γιαννόπουλος δήλωσε ότι «έχει δοθεί ιδιαίτερο βάρος και στο πύρινο μέτωπο στην περιοχή Χελιδόνι, ώστε να μην κινδυνεύσει η κοινότητα, ενώ έχει δοθεί εντολή από την Πυροσβεστική να γίνει προληπτική εκκένωση».
Όπως είπε ο κ.Γιαννόπουλος, οι εναέριες και επίγειες πυροσβεστικές δυνάμεις εξακολουθούν να επιχειρούν στην περιοχή της αρχαίας Ολυμπίας ώστε να αντιμετωπίζουν άμεσα τις όποιες αναζωπυρώσεις.
«Η φωτιά βρίσκεται σε μία χαράδρα, αλλά υπάρχει ο κίνδυνος να κατευθυνθεί σε μία διπλανή δασώδη περιοχή και να απειλήσει την κοινότητα Κρυονέρι» είπε ο κ.Γιαννόπουλος.
Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, ήδη έχουν γίνει στάχτη 10.000 στρέμματα στην περιοχή του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας.

Κανονικά το σύστημα πυροπροστασίας της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας

Εν τω μεταξύ η υπουργός Πολιτισμού, Λίνα Μενδώνη υποστήριξε πως «το σύστημα πυροπροστασίας της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας δουλεύει κανονικά».
Παράλληλα σημείωσε πως η Πυροσβεστική και η Πολιτική Προστασία είναι σε απόλυτο συντονισμό και ανοίγονται αντιπυρικές ζώνες», τονίζοντας ταυτόχρονα, πως «ό,τι είναι δυνατόν να γίνει για την προστασία του μουσείου της Αρχαίας Ολυμπίας και του αρχαιολογικού χώρου από τη φωτιά, γίνεται».

Χαρδαλιάς: Επτά πυρκαγιές εκδηλώθηκαν σχεδόν ταυτόχρονα στην Ηλεία

Επτά πυρκαγιές εκδηλώθηκαν σχεδόν ταυτόχρονα στην Ηλεία, εκ των οποίων οι 4 στην Αρχαία Ολυμπία δήλωσε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς, στην έκτακτη ενημέρωση στο Συντονιστικό Κέντρο της Πυροσβεστικής.
Όπως ανέφερε, το μέτωπο της Ηρακλειάς πήρε γρήγορα διαστάσεις και καταβάλλονται μεγάλες προσπάθειες προκειμένου να περιοριστεί το μέτωπο 1 χιλιομέτρου που έχει σχηματιστεί, στο Πελόπιο.
Σημείωσε ότι στην περιοχή επιχειρούν 160 πυροσβέστες με 6 πεζοπόρα τμήματα, 50 οχήματα 3 ελικόπτερα και 7 αεροσκάφη, ενώ σημαντική είναι η συνδρομή των δυνάμεων της ΕΛΑΣ, αλλά και της τοπικής αυτοδιοίκησης.

118 πυρκαγιές σε 24 ώρες

Για την πυρκαγιά στη Βαρυμπόμπη επισήμανε ότι οι πυροσβεστικές δυνάμεις, επίγειες και εναέριες, παρέμειναν στο σημείο για να αντιμετωπίσουν τυχόν αναζωπυρώσεις.
Ο υφυπουργός τόνισε ότι το τελευταίο 24ωρο οι πυροσβεστικές δυνάμεις επιχείρησαν σε 118 φωτιές που εκδηλώθηκαν στη χώρα.
«Δίνουμε τιτάνια μάχη σε πολλαπλά μέτωπα.
Σύμμαχός μας το 112 και τα έργα πρόληψης, το πρόγραμμα Δρυάδες και οι καθαρισμοί που έγιναν», δήλωσε χαρακτηριστικά.
Σχετικά με τον εναέριο στόλο, επισήμανε ότι η ενίσχυσή του κατατάσσει την Ελλάδα στις πρώτες χώρες της Ε.Ε με τα περισσότερα κατά κεφαλήν εναέρια μέσα.
Τέλος, ο κ.Χαρδαλιάς προειδοποίησε πως και η σημερινή ημέρα θα είναι μια δύσκολη ημέρα, επισημαίνοντας ότι προτεραιότητα παραμένει η προστασία της ανθρώπινης ζωής.

Μεγάλες αναζωπυρώσεις στη Βαρυμπόμπη

Αναζωπύρωση του πύρινου μετώπου καταγράφεται σε δασική έκταση στη Βαρυμπόμπη, η οποία καίει σε ρεματιά ανάμεσα στις Αδάμες και το αεροδρόμιο Τατοΐου.
Σύμφωνα με την πυροσβεστική πέντε πυροσβεστικά ελικπόπτερα κι ένα αεροσκάφος πραγματοποιούν ρίψεις νερού, ώστε να τεθεί υπό έλεγχο η κατάσταση, πριν λάβει διαστάσεις.
Παράλληλα, οι δρόμοι στην ευρύτερη περιοχή αποκλείονται για να διευκολυνθεί η κυκλοφορία των πυροσβεστικών οχημάτων.
Αν και στην ευρύτερη περιοχή της Βαρυμπόμπης, δεν υπάρχει ενιαίο και ενεργό μέτωπο, παραμένουν ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής προκειμένου να παρέμβουν σε περιπτώσεις αναζωπύρωσης.

Εισαγγελική παρέμβαση για την πυρκαγιά στη Βαρυμπόμπη – Ερωτήματα για τα αίτια

Την παρέμβαση της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών προκάλεσαν δημοσιεύματα καθώς και αναφορά δικηγόρου σχετικά με τα αίτια της καταστροφικής πυρκαγιάς στη Βαρυμπόμπη.
Συγκεκριμένα, διατάχθηκε η διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας η οποία ανατέθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Γιώργο Νούλη, προκειμένου να ερευνήσει τα αίτια της πυρκαγιάς.
Μεταξύ των ερωτημάτων που θέτει στην αναφορά που κατέθεσε ο δικηγόρος είναι:

  • Ξεκίνησε (όπως λέγεται) η φωτιά από μετασχηματιστή της ΔΕΗ;
  • Είναι συμβατό για την δημόσια υγεία και ασφάλεια να υπάρχουν μη υπογειοποιημένοι πυλώνες υψηλής τάσης εντός αστικού ιστού;
  • Είναι αληθές, όπως αναφέρθηκε σε τηλεοπτικό σταθμό στις 4.8.2021, ότι σε πολλές περιοχές (όπως π.χ. Βαρυμπόμπη) δεν μπορούσαν να γίνουν εναέριες ρίψεις, γιατί υπήρχαν πυλώνες υψηλής τάσης;
Σύσκεψη για τους πληγέντες της Βαρυμπόμπης

Σε εξέλιξη είναι σύσκεψη στα γραφεία της περιφέρειας Αττικής παρουσία κυβερνητικού κλιμακίου προκειμένου να δρομολογηθούν τα μέτρα στήριξης και ανακούφισης των πληγέντων από την πυρκαγιά σε περιοχές της Βορειοανατολικής Αττικής.
Το κυβερνητικό κλιμάκιο θα αποτελείται από τον υπουργό Εσωτερικών, Μάκη Βορίδη, τον αναπληρωτή υπουργό Εσωτερικών, αρμόδιο για Θέματα Αυτοδιοίκησης, Στέλιο Πέτσα, τον υφυπουργό στον πρωθυπουργό, Θόδωρο Λιβάνιο, τον υφυπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Γιώργο Αμυρά, τον γγ Οικονομικής Πολιτικής, Χρήστο Τριαντόπουλο, τον γγ Υποδομών, Γιώργο Καραγιάννη και τον πρόεδρο του ΕΛΓΑ, Ανδρέα Λυκουρέντζο.
Θα συμμετέχουν, επίσης, ο περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, καθώς και οι δήμαρχοι Αχαρνών, Σπύρος Βρεττός, Κηφισιάς, Γιώργος Θωμάκος καιΔιονύσου, Γιάννης Καλαφατέλης.
Μετά την ολοκλήρωση της σύσκεψης, θα ακολουθήσουν δηλώσεις.

Βοήθεια από Σουηδία, Γαλλία

Εν τω μεταξύ, και όπως έγινε γνωστό αναμένονται και δύο αεροσκάφη από την Σουηδία, ενώ το απόγευμα θα φτάσουν και 81 Γάλλοι πυροσβέστες, πεζοπόρο τμήμα από την Γαλλία, καθώς οι δύο χώρες ανταποκρίθηκαν στο αίτημα για βοήθεια της χώρας μας στον Ευρωπαϊκό Μηχανισμό Πολιτικής Προστασίας.
Υπενθυμίζεται ότι ήδη επιχειρούν ένα πεζοπόρο τμήμα Κύπριων πυροσβεστών από χτες ενώ και δύο αεροσκάφη από την Κύπρο βρίσκονται στην Ρόδο.

Εθνικό Αστεροσκοπείο: Στάχτη 60.000 στρεμματα σε 4 ημέρες

Ο αρχικός απολογισμός των καμένων εκτάσεων στη χώρα για το διάστημα 1-4 Αυγούστου 2021 ξεπερνάει το 50% της καμένης έκτασης που συνήθως καίγεται σε μια ολόκληρη αντιπυρική περίοδο, σύμφωνα με το κέντρο BEYOND του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών (ΕΑΑ), σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε τη Τετάρτη 4 Αυγούστου 2021.
Ο αρχικός υπολογισμός των καμένων εκτάσεων των πυρκαγιών στη Ρόδο (1/8/2021), στην Αττική (3/8/2021), στην Εύβοια (3/8/2021) και στην Ανατολική Μάνη (3/8/2021) ανέρχεται στα περίπου 6.000 εκτάρια (60.000 στρέμματα).
Το 2020 η συνολική καμένη έκταση ήταν 10.376 εκτάρια, ενώ το 2019 9.405 εκτάρια (ένα εκτάριο ισούται με δέκα στρέμματα).

Λέκκας (ΟΑΣΠ): Πάμε σε εφιάλτη διαρκείας τον Αύγουστο - Γιατί γιγαντώνονται οι πυρκαγιές;

Για εφιάλτη διαρκείας όλο τον Αύγουστο όσον αφορά τις πυρκαγιές προειδοποιεί ο πρόεδρος του ΟΑΣΠ Ευθύμιος Λέκκας, ο οποίος ζητά την πλήρη ετοιμότητα του κρατικού μηχανισμού, καθώς όπως λέει, την καταστροφή των δασικών εκτάσεων, θα ακολουθήσουν τα πλημμυρικά φαινόμενα.
«Πάμε ίσως σε έναν εφιάλτη διαρκείας μέσα στον Αύγουστο εφιάλτη που θα συντίθεται ουσιαστικά από δεκάδες γεγονότα σε όλο τον ελληνικό χώρο, γεγονότα που θα υποβοηθηθούν από τα μελτέμια που είναι προ των πυλών.
Συνεπώς έχουμε να κάνουμε με μια παρατεταμένη δύσκολη περίοδο.
Αμέσως μετά τη λήξη των πυρκαγιών θα προκύψει τεράστιο θέμα ο σχεδιασμός και η ετοιμότητα που πρέπει να έχουμε για να μην πάμε στη δεύτερη πράξη αυτής της καταστροφής που είναι οι πλημμύρες (…)
Πρέπει να είμαστε σε φάση διαρκούς έρευνας» είπε μιλώντας στο ΣΚΑΪ ο κ.Λέκκας.

Γιατί τρέχουν οι φωτιές;

Ο κ.Λέκκας είπε πως οι φωτιές τρέχουν πολύ γρήγορα παρά το γεγονός ότι δεν πνέουν ισχυροί άνεμοι, καθώς υπάρχει πολλή καύσιμη ύλη ενώ τα επίπεδα υγρασίας είναι σχεδόν σε μηδενικό επίπεδο.
Όπως είπε, υπάρχει ένα «εκρηκτικό» μείγμα υψηλών θερμοκρασιών και πυρκαγιών, ο καύσωνας δημιούργησε την καύσιμη ύλη, καθώς δεν υπήρχε καθόλου υγρασία, με αποτέλεσμα τα φυτά να είναι έτοιμα για ανάφλεξη.
«Σύμφωνα με μετρήσεις που κάναμε χθες στη Βαρυμπόμπη έπρεπε να είναι σε επίπεδο 20 με 30%, μιλάμε για ένα τύπο αυτανάφλεξης των υλικών.
Το υλικό είναι ώριμο να καεί χωρίς το παραμικρό εμπόδιο που θα αναστείλει την εξάπλωση της πυρκαγιάς» είπε ο κ.Λέκκας, τονίζοντας ότι η Ελλάδα αυτή τη στιγμή είναι μια πυριτιδαποθήκη, έτοιμη για ανάφλεξη.
«Πρέπει να απαγορευτεί κάθε χρήση φωτιάς στην ύπαιθρο όχι με σύσταση, με απαγόρευση.
Όλες οι εθελοντικές οργανώσεις να αναλάβουν δράση επιτήρησης των κρίσιμων περιοχών για να «πιάνουμε» τη φωτιά στην αρχή όχι όταν γιγαντώνεται, γιατί η γιγάντωση θα είναι άμεση λόγω των παραγόντων που είπα.
Τις μικρές φωτιές που είναι σε σημείο προσβάσιμο μπορούμε να τις πιάσουμε εύκολα» είπε ο κ.Λέκκας.

Θερμοκρασίες 650 βαθμών

Επανέλαβε δε ότι στη Βαρυμπόμπη και στην Εύβοια είδε ζάντες αλουμίνιου να λιώνουν και να ρέουν σημαίνει έχουμε να κάνουμε με 650 βαθμούς Κελσίου.
«Αδύνατον να προσεγγίσει κάποιος σε τέτοιο θερμικό φορτίο, από την πολυθρόνα είναι εύκολα» είπε ο κ.Λέκκας, ο οποίος υποστήριξε ότι με νόμο πρέπει να επιβληθεί η αφαίρεση κομμένων δέντρων δίπλα από κατοικίες.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης