Τελευταία Νέα
Ασφαλιστικά Νέα

Ξεκινά το ματς Συλλόγου εργαζομένων - CVC στην Εθνική Ασφαλιστική

Ξεκινά το ματς Συλλόγου εργαζομένων - CVC στην Εθνική Ασφαλιστική

Στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με επιθετικές διαθέσεις

Σχετικά Άρθρα

Θέμα χρόνου είναι το CVC να τραβήξει τις γραμμές πάνω στις οποίες θα πατήσει η Εθνική Ασφαλιστική.
Μέxρι τότε η νυν διοίκηση της Εθνικής Ασφαλιστικής, οι εργαζόμενοι και οι εκπρόσωποι των εργαζομένων θα αγωνιούν για ‘στραβοτιμονιές’ και για αποφάσεις ‘ξένες’ με αυτούς.
Ο Σύλλογος της Εθνικής Ασφαλιστικής σε συνάντηση που είχε με τους εκπροσώπους του CVC, κ.Αλέξανδρο Φωτακίδη και κ.Κωστή Ρόκα, παρουσία του εκπροσώπου της ΕΤΕ κ.Κώστα Αδαμόπουλου και του Διευθύνοντος Συμβούλου της Εταιρίας μας κ.Σταύρου. Κωνσταντά επιχειρεί να συνδιαμορφώσει την στρατηγική του CVC με 9 προτάσεις τις οποίες και κρίνει θέματα

Τι προτείνει ο Σύλλογος Εθνικής Ασφαλιστικής


Πλήρη σεβασμό στις συλλογικές συμβάσεις των εργαζομένων με κοινού πρόθεση για υπογραφή ΣΣΕ, που θα περιλαμβάνει όρους τηλεεργασίας και ΕΚΕ με σύστημα αξιολόγησης προσωπικού.
Εργαζόμενοι με σύμβαση δανεισμού στην ΕΤΕ. Ή απορρόφηση με κατοχύρωση προϋπηρεσίας από ΕΤΕ ή επιστροφή στο πλησιέστερο Υποκατάστημα της Εταιρίας
Εκπτώσεις σε τραπεζικά προϊόντα με διατήρηση του σημερινού status κατά αντιστοιχία των εκπτώσεων των ασφαλιστικών προϊόντων προς τους υπαλλήλους της ΕΤΕ.
Εθελουσία. Χρόνος υλοποίησης, πλήθος εργαζομένων που μπορούν να συμμετέχουν και όροι προγράμματος. Ομαδικό - γέφυρα 5ετίας με κάλυψη κόστους από την Εταιρία.
Ποσοστό αναπλήρωσης θέσεων εργασίας μετά το πρόγραμμα εθελουσίας με ήδη εργαζόμενους στην Εταιρία.
Απορρόφηση εργαζομένων μέσω εταιριών ενοικίασης και γραμματέων εταιρικών γραφείων πωλήσεων.
Έγκριση προς την Εταιρία για άμεσες προαγωγές προσωπικού, που έχουν παγώσει την τελευταία διετία.
Συμμετοχή εκπροσώπου των εργαζόμενων στο Δ.Σ. της Εταιρίας.
Ανάπτυξη Εταιρίας με ασφαλές και σύγχρονο εργασιακό περιβάλλον.
Η συνάντηση δια της μαρτυρίας του Συλλόγου ολοκληρώθηκε σε πολύ θετικό κλίμα ωστόσο ουδεμία απάντηση δεν δόθηκε στις προτάσεις του Συλλόγου
Το CVC δηλώνει ότι δεν είναι στις προθέσεις τους οι αρνητικές εκπλήξεις ωστόσο κύκλοι από την ασφαλιστική αγορά είναι σχεδόν πεπεισμένοι ότι θα υπάρξουν πολύ σημαντικές μεταρρυθμίσεις στην δομή της Ασφαλιστικής . Μάλιστα ορισμένοι δεν διστάζουν να εκφραστούν πιο ελεύθερα λέγοντας ότι στο τίμημα για την αγορά της Εθνικής Ασφαλιστικής έχουν υπολογιστεί ακόμα και δικαστικές διαμάχες μεταξύ που θα διογκώσουν τις δαπάνες της νέας διοίκησης μέχρι να ομαλοποιηθεί η κατάσταση. Κάποιοι μέσα από την Εθνική Ασφαλιστική δεν διστάζουν να μιλήσουν ακόμα και για ειδικά προνόμια που πρέπει να τερματιστούν.
Η συνάντηση πάντως θα επαναληφθεί το επόμενο διάστημα με συγκεκριμένο πλαίσιο διαλόγου.

Ελενα Ερμείδου
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης