Τελευταία Νέα
Κρυπτονομίσματα

Είναι έτοιμο το bitcoin για ένα ακόμη bull run, ανάλογο του 2013; - Στόχος τα 288 χιλ. δολ. έως το 2024;

Είναι έτοιμο το bitcoin για ένα ακόμη bull run, ανάλογο του 2013; - Στόχος τα 288 χιλ. δολ. έως το 2024;
Τι δείχνει το μοντέλο τιμών S2FX για το Bitcoin
Σχετικά Άρθρα
Το Bitcoin (BTC) μπορεί να είχε μόλις το χειρότερο μηνιαίο "κερί" του την τελευταία δεκαετία, αλλά θα μπορούσε ο Ιούνιος να σηματοδοτήσει ένα νέο bull run, ανάλογο με εκείνο που είχε πραγματοποιηθεί το 2013.
Σύμφωνα με τον PlanB, τον δημιουργό των μοντέλων τιμών BTC με βάση το απόθεμα σε ροή, το Bitcoin συμπεριφέρεται όπως κατά τη διάρκεια της bull market του 2013.
Μετά την πτώση του στα 30.000 δολάρια και αρκετές δοκιμές αυτού του επιπέδου, οι ανησυχίες αρχίζουν να εμφανίζονται για μια μεγαλύτερη πτώση που μπορεί να οδηγήσει το κρυπτονόμισμα στα 20.000 δολάρια ή και χαμηλότερα.

Θα δούμε νέα υψηλά;

Το βασικό ερώτημα τώρα είναι εάν το Bitcoin καταφέρει να ξεπεράσει το υψηλό όλων των εποχών.
Ωστόσο, o PlanB θεωρεί μια τέτοια προοπτική μάλλον απίθανη.
Επιπλέον, η πρόσφατη δράση για τις τιμές απέχει πολύ από την ακρίβεια - στην πραγματικότητα, θα μπορούσε απλώς να σημαίνει ότι η αγορά αναθεωρεί την απόδοση του 2013, παρά το 2017.
Επικαλούμενος το μοντέλο stock-to-flow cross-asset (S2FX), επισήμανε ομοιότητες μεταξύ του 2021 και της συμπεριφοράς του Bitcoin από πολλά χρόνια.


Τίποτα όμως δεν αποκλείεται...

Το μοντέλο τοποθετεί το Bitcoin σε πολλαπλές φάσεις στις οποίες πηγαίνει από ένα περιθώριο σε μια πλήρη κατηγορία περιουσιακών στοιχείων.
Οι φιλόδοξες προβλέψεις του απαιτούν μέση τιμή BTC 288.000 δολάρια κατά τον τρέχοντα μισό κύκλο, ο οποίος κυμαίνεται μεταξύ 2020 και 2024.
Βέβαια, το πρόσφατο pullback προκάλεσε ερωτήματα σχετικά με τη μακροζωία του μοντέλου, την οποία πάντα τόνισε ο PlanB δεν είναι εγγυημένη.
Παρ 'όλα αυτά, με τα αιτήματά του να ικανοποιούνται ακόμη από την αγορά, η αφήγηση του 2013 παραμένει ένα ισχυρό μοντέλο για να εξηγήσει την άγρια πορεία του Bitcoin φέτος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης