Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κριθαρίδης (ΜέΡΑ25): Συνεχίζει τα ψέματα και την μυθοπλασία για τα εργασιακά ο Κ. Χατζηδάκης

Κριθαρίδης (ΜέΡΑ25): Συνεχίζει τα ψέματα και την μυθοπλασία για τα εργασιακά ο Κ. Χατζηδάκης
Μια Κυβέρνηση που δεν μπόρεσε να προστατέψει τους εργαζόμενους ούτε μέσα στην πανδημία, θέλει να μας πείσει τώρα ότι θα προστατέψει την εργασία σε «κανονικές» συνθήκες; διερωτάται ο εκπρόσωπος του ΜέΡΑ25
Σχετικά Άρθρα

Νέα, οξύτατη επίθεση κατά του υπουργού Εργασίας Κ. Χατζηδάκη εξαπέλυσε σήμερα Κυριακή 16 Μαΐου ο εκπρόσωπος του ΜέΡΑ 25 Μ. Κριθαρίδης κατηγορώντας τον ότι δίνει συνέχεια «στα ψέματα και την μυθοπλασία», σχετικά με το νομοσχέδιο για τα εργασιακά θέματα.
Σχολιάζοντας την συνέντευξη του κ. Χατζηδάκη στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο κ. Κριθαρίδης αναφέρει ότι ο υπουργός Εργασίας «με την γνωστή χυδαιότητα και την ξεδιαντροπιά που χαρακτηρίζει κάθε αντάξιο superman της τρόικας, της ολιγαρχίας και της εργοδοσίας, επέμεινε στο αφήγημα ότι το νομοσχέδιο για τα εργασιακά δίνει δύναμη στον εργαζόμενο και συνιστά προστασία της εργασίας».

«Δεν πείθει» η κυβέρνηση

«Σε ποιόν ακριβώς τα «πουλάει» αυτά;», προσθέτει ο κ. Κριθαρίδης και συνεχίζει:
«Μια Κυβέρνηση που δεν μπόρεσε να προστατέψει τους εργαζόμενους ούτε μέσα στην πανδημία, με πολλούς απ' αυτούς να εξαναγκάζονται σε εργασία ακόμα και με κορωνοϊό, θέλει να μας πείσει τώρα ότι θα προστατέψει την εργασία σε «κανονικές» συνθήκες με την ξαναζεσταμένη ψηφιακή κάρτα εργασίας και το πλήρως διαλυμένο από όλες τις μνημονιακές Κυβερνήσεις ΣΕΠΕ;»
Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του ΜέΡΑ 25, «κανέναν δεν πείθει ο κ. Χατζηδάκης όταν την ίδια κιόλας μέρα, σήμερα, Κυριακή, αφήνει ακόμα περισσότερα καταστήματα ανοιχτά με ΦΕΚ σπεύδοντας να ικανοποιήσει από τώρα τις ορέξεις εργοδοτών και ολιγαρχίας».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης