Τελευταία Νέα
Διεθνή

Γερμανία: Εξαρθρώθηκε δίκτυο παιδικής πορνογραφίας στο Darknet με 400.000 μέλη

Γερμανία: Εξαρθρώθηκε δίκτυο παιδικής πορνογραφίας στο Darknet με 400.000 μέλη

Στην εξάρθρωση ενός δικτύου παιδικής πορνογραφίας στο Darknet, που αριθμούσε πάνω από 400.000 μέλη προχώρησε η γερμανική αστυνομία, ενώ για την υπόθεση έχουν συλληφθεί τέσσερα άτομα, σύμφωνα με δημοσίευμα του Reuters τη Δευτέρα 3 Μαΐου 2021.

Το κατηγορητήριο

Σύμφωνα με τις εισαγγελικές και αστυνομικές αρχές η πλατφόρμα «BOYSTOWN» λειτουργούσε από το 2019 και τα μέλη της είχαν πρόσβαση σε υλικό παιδικής πορνογραφίας και είχαν επιπλέον τη δυνατότητα ανταλλαγής βίντεο.
Μεταξύ του υλικού που κοινοποιήθηκε μέσω της πλατφόρμας εντοπίστηκαν και «εικόνες σοβαρής σεξουαλικής κακοποίησης σε πολύ μικρά παιδιά» σύμφωνα με τις ανακοινώσεις της αστυνομίας.

Συλλήψεις

Για την υπόθεση συνελήφθησαν στα μέσα Απριλίου τρεις βασικοί ύποπτοι, 40, 49 και 58 ετών, οι οποίοι κατηγορούνται για λειτουργία της πλατφόρμας, κατά τη διάρκεια επιδρομών σε επτά ακίνητα στα μέσα Απριλίου.
Ένας τέταρτος άντρας, ένας 64χρονος από το Αμβούργο, συνελήφθη επίσης με την κατηγορία ότι είχε εγγραφεί ως μέλος της πλατφόρμας τον Ιούλιο του 2019 και έχει δημοσιεύσει πάνω από 3.500 αρχεία στον ιστότοπο.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης