Τελευταία Νέα
Διεθνή

Pfizer: Σε συνομιλίες με Ινδία για ταχεία έγκριση του εμβολίου για τον κορωνοϊό

Pfizer: Σε συνομιλίες με Ινδία για ταχεία έγκριση του εμβολίου για τον κορωνοϊό
Το υπουργείο Υγείας στην Ινδία ανακοίνωσε ότι τις προηγούμενες 24 ώρες καταγράφηκαν 368.147 κρούσματα του SARS-CoV-2
Σχετικά Άρθρα
Σε συνομιλίες με την κυβέρνηση της Ινδίας για «ταχεία διαδικασία έγκρισης» του εμβολίου για τον κορωνοϊό βρίσκεται η Pfizer.
Αυτό δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, Albert Bourla, ανακοινώνοντας μια δωρεά φαρμάκων αξίας άνω των 70 εκατ. δολ..
«Δυστυχώς το εμβόλιό μας δεν έχει καταχωρισθεί στην Ινδία μολονότι η αίτησή μας υποβλήθηκε πριν από μήνες», σημείωσε ο Bourla.
«Συζητάμε τώρα με την ινδική κυβέρνηση μια ταχεία διαδικασία έγκρισης για να καταστεί το εμβόλιό μας των Pfizer/BioNTech διαθέσιμο για χρήση στην χώρα», πρόσθεσε.
Το υπουργείο Υγείας στην Ινδία ανακοίνωσε ότι τις προηγούμενες 24 ώρες καταγράφηκαν 368.147 κρούσματα του SARS-CoV-2, με το σύνολο των ανθρώπων που έχει επιβεβαιωθεί ότι μολύνθηκαν να φθάνει έτσι τους 19,93 εκατ., να πλησιάζει πια το τρομακτικό ορόσημο των 20 εκατ.
Πρόκειται για τη δωδέκατη συνεχόμενη ημέρα που επιβεβαιώθηκαν πάνω από 300.000 κρούσματα του νέου κοροναϊού στο γιγαντιαίο κράτος της Ασίας. Το ίδιο διάστημα, υπέκυψαν άλλοι 3.417 ασθενείς με την COVID-19, με τον απολογισμό των θυμάτων της πανδημίας στη χώρα να φθάνει τους 218.959 νεκρούς.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης