Κοινωνία

Δήμος Αθηναίων: Μεγάλη επιχείρηση καθαριότητας - απολύμανσης στη Βαρβάκειο Αγορά

Δήμος Αθηναίων: Μεγάλη επιχείρηση καθαριότητας - απολύμανσης στη Βαρβάκειο Αγορά
Στην σημερινή μεγάλη παρέμβαση συμμετείχαν 20 εργαζόμενοι, οι οποίοι με τη συνδρομή σύγχρονων μηχανημάτων καθαρισμού έπλυναν με σχολαστικότητα την αγορά

Στην ιστορική δημοτική αγορά της Αθήνας, η οποία αποτελεί μνημείο ιδιαίτερης αρχιτεκτονικής αλλά και κομβικό σημείο αγοράς όλων των ειδών διατροφής, επικεντρώθηκε η σημερινή κυριακάτικη επιχείρηση καθαριότητας του Δήμου Αθηναίων.
Οι εργαζόμενοι της Διεύθυνσης Καθαριότητας άδραξαν την ευκαιρία της κυριακάτικης αργίας και του άδειου χώρου -που σε καθημερινή βάση σφύζει από ζωή- και προχώρησαν από νωρίς το πρωί της Κυριακής 18/4 σε εκτεταμένη επιχείρηση υδροσάρωσης, καθαρισμού και απολύμανσης της Βαρβακείου Αγοράς.
Με τις καθημερινές δράσεις καθαριότητας, αλλά και με τις μεγάλες συντονισμένες κυριακάτικες επιχειρήσεις που υλοποιούνται σε μεγάλες περιοχές της Αθήνας, η εικόνα της πόλης σταδιακά αλλάζει, ενώ οι κάτοικοι και οι επισκέπτες της μπορούν πλέον να την απολαμβάνουν πιο καθαρή και περιποιημένη.

Στη Βαρβάκειο

Στην σημερινή μεγάλη παρέμβαση συμμετείχαν 20 εργαζόμενοι, οι οποίοι με τη συνδρομή σύγχρονων μηχανημάτων καθαρισμού έπλυναν με σχολαστικότητα την αγορά, ενώ πραγματοποίησαν μεγάλη επιχείρηση απολύμανσης σε όλους τους χώρους της. Χρησιμοποιώντας ζεστό νερό και ειδικά απολυμαντικά «σάρωσαν» τους εσωτερικούς χώρους και τα πατώματα, απομάκρυναν υπολείμματα μεικτών απορριμμάτων και απολύμαναν το σύνολο των επιφανειών, ώστε εργαζόμενοι, επαγγελματίες και επισκέπτες να είναι όσο το δυνατόν πιο ασφαλείς.
varvakeios.JPG

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης