Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Σταμπουλίδης: Άμεσα τα self test στο λιανεμπόριο – Μετά το Πάσχα η εστίαση

Σταμπουλίδης: Άμεσα τα self test στο λιανεμπόριο – Μετά το Πάσχα η εστίαση
Προς άνοιγμα τα εμπορικά κέντρα είπε ο γ.γ. Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή
Σχετικά Άρθρα

Τη θέση πως άμεσα θα εφαρμοστούν στο λιανεμπόριο τα self test διατύπωσε ο γενικός γραμματέας Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή, Π. Σταμπουλίδης, ο οποίος υποστήριξε πως μετά το Πάσχα θα ανοίξει και η εστίαση στους εξωτερικούς χώρους.
Σε δηλώσεις του στην ΕΡΑ ο κ.Σταμπουλίδης μίλησε για το άνοιγμα των δραστηριοτήτων τις επόμενες ημέρες, τονίζοντας πως σημαντικό πρόσθετο βοηθητικό εργαλείο στην επαναλειτουργία των δομών αποδεικνύεται το self test, αναφέροντας πως αυτά θα εφαρμοστούν άμεσα στο λιανεμπόριο και στους εργαζομένους σε αυτό, κατά τα πρότυπα των σχολείων, δηλαδή δύο φορές την εβδομάδα.
«Και αυτό θα δηλώνεται σε ειδική πλατφόρμα με τη χρήση του ΑΜΚΑ του καθενός» είπε ο κ.Σταμπουλίδης, ο οποίος εκτίμησε ότι από την επόμενη εβδομάδα και πάντα με βάση και τη θέση των ειδικών της αρμόδιας επιτροπής, θα ανοίξουν τα εμπορικά κέντρα.
Επίσης, σημείωσε ότι ακόμα και πριν από τη Μεγάλη Εβδομάδα θα μπορούν να ψωνίζουν οι πολίτες από τα καταστήματα χωρίς ραντεβού, ενώ αμέσως μετά το Πάσχα θα ανοίξει και η εστίαση σε εξωτερικούς χώρους.
«Επιθυμούμε να είχε γίνει το άνοιγμα των mall χθες», είπε ο κ.Σταμπουλίδης, αναφέροντας πως όλα κρίνονται από τα επιδημιολογικά δεδομένα, χαρακτηρίζοντας τον Απρίλιο σημαντικό μήνα.
«Πάντως, εμβολιασμοί, self test και καιρός είναι πολύτιμοι «σύμμαχοι» επεσήμανε ο κ.Σταμπουλίδης

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης