Τελευταία Νέα
Διεθνή

Porsche: Εξετάζει περικοπές στην παραγωγή εξαιτίας της έλλειψης ημιαγωγών

Porsche: Εξετάζει περικοπές στην παραγωγή εξαιτίας της έλλειψης ημιαγωγών

Η General Motors ανακοίνωσε Πέμπτη 5 Απριλίου την παράταση των περικοπών παραγωγής σε ορισμένα από τα εργοστάσιά της στη Βόρεια Αμερική

Σχετικά Άρθρα

Ενδεχομένως να χρειαστεί να προχωρήσει σε περικοπές στην παραγωγή εξαιτίας της έλλειψης ημιαγωγών η θυγατρική των πολυτελών αυτοκινήτων της Volkswagen, Porsche, σύμφωνα με δημοσίευμα της Handelsblatt το οποίο επικαλείται το Reuters την Πέμπτη 8 Απριλίου 2021.
«Δεν μπορούμε να αποκλείσουμε ότι θα μειώσουμε τον όγκο παραγωγής ορισμένων μοντέλων στο εγγύς μέλλον», ανέφερε η εταιρεία στην Handelsblatt, χωρίς να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες.

Παγκόσμιες συνέπεις

Η έλλειψη ημιαγωγών, η οποία έχει επηρεάσει τον παγκόσμιο τομέα των αυτοκινήτων, οδήγησε την General Motors να ανακοινώσει νωρίτερα την Πέμπτη (8/3) την παράταση των περικοπών παραγωγής σε ορισμένα από τα εργοστάσιά της στη Βόρεια Αμερική.
Η μητρική εταιρεία της Porsche, η Volkswagen, δήλωσε ότι αναμένει ότι η προσφορά ημιαγωγών θα διατηρηθεί ελλειμματική τους επόμενους μήνες, προσθέτοντας ότι δεν μπορεί να προχωρήσει σε πρόβλεψη για το τι θα συμβεί σε ολόκληρο το έτος καθώς καταβάλλονται προσπάθειες να ανταποκριθεί στην ολοένα και αυξανόμενη ζήτηση.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης