Τελευταία Νέα
Πολιτική

Βελόπουλος: Αστυνομικοί καταγγέλλουν ότι έλαβαν εντολή να κόβουν 10 πρόστιμα την ημέρα στους πολίτες

Βελόπουλος: Αστυνομικοί καταγγέλλουν ότι έλαβαν εντολή να κόβουν 10 πρόστιμα την ημέρα στους πολίτες
«Η ελληνική κυβέρνηση έχει πάρει τα σκληρότερα μέτρα παγκοσμίως έναντι του κορωνοϊού, μέτρα επιπέδου Βενεζουέλας, και όπως πάλι απέτυχε» δήλωσε ο Βελόπουλος από το βήμα της Βουλής

«Η ελληνική κυβέρνηση έχει πάρει τα σκληρότερα μέτρα παγκοσμίως έναντι του κορωνοϊού, μέτρα επιπέδου Βενεζουέλας, και όπως πάλι απέτυχε.
Εδώ και μήνες ζητούσαμε να μην υπάρχουν καθολικά lockdown, να μην κλείσουν τα πάντα παντού. Εσείς που το εφαρμόσατε, είδαμε τα αποτελέσματα, είχαμε 8.000 νεκρούς δήλωσε μεταξύ άλλων ο επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της «Ελληνικής Λύσης» Κυριάκος Βελόπουλος.

Ο κ. Βελόπουλος στο πλαίσιο της προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση στη Βουλή σε επίπεδο αρχηγών κομμάτων, πρόσθεσε επίσης πως «σχετικά με την ανάγκη ενός αποτελεσματικού εθνικού σχεδίου αντιμετώπισης της πανδημίας και των επιπτώσεών της στην οικονομία».

Τόνισε επίσης απευθυνόμενος στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη πως «ισορροπεί πλέον η κατάσταση στις ΜΕΘ. Μα με τόσους θανάτους λογικό είναι.
Θέλω επίσης να ψάξετε τις εταιρείες που εμπλέκονται στα self test γιατί δεν είναι όλες αξιόπιστες» ενώ όπως τόνισε, του κατήγγειλαν αστυνομικοί ότι έχουν πάρει εντολή από τους ανωτέρους του να κόβουν 10 πρόστιμα την ημέρα σε πολίτες για παραβίαση των μέτρων κατά του κορωνοϊού και όταν τα καταφέρνουν, να φεύγουν από την υπηρεσία και να πηγαίνουν σπίτι τους».
Επισήμανε επίσης πως δεν γίνεται «να δηλώνει ο πρωθυπουργός ότι ανοίγει την αγορά και μετά να έρχεται και να λέει στους πολιτικούς αρχηγούς ότι θα πρέπει να καταθέσουν προτάσεις. Πρώτα κατατίθενται οι προτάσεις και μετά λαμβάνονται τέτοιου είδους αποφάσεις». Όσον αφορά τα self test είπε ότι δεν μπορεί να τα πραγματοποιεί μόνος του ο πολίτης στο σπίτι ή ακόμη και στο φαρμακείο, καθώς αποτελεί διαγνωστική πράξη, που απαιτεί παρουσία ιατρικού προσωπικού.
Τέλος τόνισε ότι σήμερα 2/4 είχε πάει για τσεκ απ σε ιδιωτικό θεραπευτήριο, και οι γιατροί τον ενημέρωσαν ότι στα παιδιά ανιχνεύεται σημαντική έλλειψη σε βιταμίνη D, επειδή τα παιδιά δεν τα βλέπει ο ήλιος όσο θα έπρεπε.

www.bankingngews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης