Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Αποχωρεί από τη Mohegan ο πρόεδρος και CEO Mάριος Κοντομέρκος

Αποχωρεί από τη Mohegan ο πρόεδρος και CEO Mάριος Κοντομέρκος
Η θητεία του Μάριου Κοντομέρκου ολοκληρώνεται τυπικά την 31η Μαρτίου 2021
Σχετικά Άρθρα

Αποχωρεί από την θέση του Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου της Mohegan Gaming & Entertainment ο ομογενής Μάριος Κοντομέρκος, ο οποίος είχε αναλάβει το project για την κατασκευή του καζίνο στο Ελληνικό, όπως ανακοίνωσε η εταιρεία.
Η θητεία του Μάριου Κοντομέρκου ολοκληρώνεται τυπικά την 31η Μαρτίου 2021.
Ο σημερινός Διευθυντής Λειτουργίας Ray Pineault θα αναλάβει προσωρινός διευθύνων σύμβουλος.

Η ανακοίνωση της Mohegan

«Κατά τη διάρκεια της θητείας του, αρχικά ως οικονομικός διεθυντής και πιο πρόσφατα ως Διευθύνων Σύμβουλος, ο Μάριος Κοντομέρκος έπαιξε κρίσιμο ρόλο στην ανάπτυξη και την επιτυχία του οργανισμού», δήλωσε ο Πρόεδρος της Mohegan Tribe, James Gessner, Jr.
«Ευχαριστούμε τον Mario Kontomerkos για την πολυετή υπηρεσία του, καθώς διηύθυνε με επιτυχία στην εταιρεία εν μέσω της παγκόσμιας πανδημίας, ενώ ολοκλήρωσε και μία σημαντική αναχρηματοδότηση. Ευχόμαστε στον Μάριο ό, τι καλύτερο στις μελλοντικές του προσπάθειες και ευκαιρίες.
«Ενώ αναζητούμε νέο CEO, είμαστε ευγνώμονες στον  Ray Pineault, ο οποίος θα στηρίξει ως προσωρινός διευθύνων σύμβουλος. Ο Ray έχει υπηρετήσει τη Mohegan για πάνω από δύο δεκαετίες σε διάφορους ρόλους και ανυπομονούμε για τη συνεχή καθοδήγηση και εμπειρία του καθώς αναζητούμε έναν νέο εταιρικό ηγέτη», αναφέρει η εταιρική ανακοίνωση.
Ο Μάριος Κοντομέρκος, ο οποίος αντικατέστησε τον Bobby Soper στη θέση του διευθύνοντος συμβούλου της Mohegan τον Οκτώβριο του 2017, ήταν η κινητήρια δύναμη πίσω από τις διεθνείς πρωτοβουλίες επέκτασης της εταιρείας, συμπεριλαμβανομένου του έργου της Νότιας Κορέας Inspire Korea in Incheon, που θα ανοίξει το 2022.
Ο πρώην διευθυντής της Scientific Games Corp Carol Anderson θα ενταχθεί στη Mohegan ως νέος Οικονομικός Διευθυντής.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης