Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κλέων Γρηγοριάδης (ΜέΡΑ25): Ο Κουφοντίνας είναι βαρυποινίτης πλέον και όχι τρομοκράτης

Κλέων Γρηγοριάδης (ΜέΡΑ25): Ο Κουφοντίνας είναι βαρυποινίτης πλέον και όχι τρομοκράτης
Χαρακτήρισε τα στελέχη της αστυνομικής Ομάδας «Δράση» ως «ένα ασκέρι παραστρατιωτικών φασιστοειδών»
Σχετικά Άρθρα

Αίσθηση έχουν προκαλέσει τα όσα είπε από το βήμα του Κοινοβουλίου ο βουλευτής του Β1 Βόρειου Τομέα Αθηνών του κόμματος ΜέΡΑ25 και γνωστός ηθοποιός, Κλέων Γρηγοριάδης καθώς χαρακτήρισε τον πολυισοβίτη Δημήτρη Κουφοντίνα «βαρυποινίτη πλέον και όχι τρομοκράτη» και τα στελέχη της αστυνομικής Ομάδας «Δράση» ως «ένα ασκέρι παραστρατιωτικών φασιστοειδών».

Ειδικότερα όπως τόνισε κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, «όσα παρακολουθήσαμε ενός τελευταίες δύο εβδομάδες δεν είναι τίποτε άλλο από το αποτέλεσμα ενός απόφασης του πρωθυπουργού να εργαλειοποιήσει με απαράδεκτο τρόπο την απεργία πείνας του Δημήτρη Κουφοντίνα, ενός βαρυποινίτη πλέον και όχι τρομοκράτη.
Πρώην τρομοκράτη ναι, αμετανόητου.
Σε τρεις μήνες κατοχυρώνει δικαίωμα να διεκδικήσει την έξοδό του, είναι πια βαρυποινίτης φυλακισμένος».

«Ασκέρι παραστρατιωτικών φασιστοειδών η ομάδα Δράση»

Όσον αφορά την ομάδα «Δράση» της Ελληνικής Αστυνομίας, επεσήμανε πως «όποιος δει τα βίντεο καταλαβαίνει ότι είναι ένα ασκέρι παρακρατικών φασιστοειδών εγκληματιών του κοινού ποινικού δικαίου και χούλιγκαν».
Παίρνοντας το λόγο ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Βρούτσης, δήλωσε πως «είμαι υποχρεωμένος να μην αφήσω στο βήμα αυτό τα σταγονίδια του μίσους που ακούστηκαν από τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΜέΡΑ25 απέναντι στους εργαζόμενους της αστυνομίας που δίνουν τη ζωή τους χρόνια τώρα για να διασφαλίσουν την κοινωνική ειρήνη και ασφάλεια των πολιτών. Τα λόγια περιττεύουν!
Τι να απαντήσεις σε τέτοια απαράδεκτη και χυδαία τοποθέτηση;».
Ανταπαντώντας ο κ. Γρηγοριάδης επεσήμανε πως «είναι μεγάλη μου τιμή να με αποκαλεί χυδαίο άνθρωπο, οποιοσδήποτε υπουργός θήτευσε σε μνημόνια.
Όσον αφορά το νέο παιδί, τον αστυνομικό που τραυματίστηκε, είπα ότι θα στήσω το στήθος μου και θα θυσιαστώ για αυτόν».

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης