Τελευταία Νέα
Πολιτική

Τσίπρας για Νέα Σμύρνη: Η επίθεση αστυνομικών είναι η σταγόνα που ξεχειλίζει το ποτήρι

Τσίπρας για Νέα Σμύρνη: Η επίθεση αστυνομικών είναι η σταγόνα που ξεχειλίζει το ποτήρι
«Η χώρα έχει μια κυβέρνηση που έχει χάσει πλήρως τον έλεγχο της πανδημίας και το μόνο που ξέρει να κάνει με σχέδιο είναι να βαράει στο ψαχνό», σημειώνει ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης
Σχετικά Άρθρα

«Η απρόκλητη επίθεση αστυνομικών σε οικογένειες και νέα παιδιά στη Νέα Σμύρνη είναι η σταγόνα που ξεχειλίζει το ποτήρι», τονίζει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, με αφορμή τις σκηνές βίας το απόβγευμα της Κυριακής στην πόλη.
Αναφέρει ότι ενώ η χώρα βρίσκεται στον πέμπτο μήνα ενός απολύτως lockdown, τα νοσοκομεία ασφυκτιούν και η οικονομία έχει διαλυθεί, τη στιγμή που οι πολίτες στοιβάζονται στα ΜΜΕ, απαγορεύεται να έχουν έστω και μια μικρή ανάσα με ένα περίπατο ακόμη και μέχρι την πλατεία της γειτονιάς.
«Η χώρα έχει μια κυβέρνηση που έχει χάσει πλήρως τον έλεγχο της πανδημίας και το μόνο που ξέρει να κάνει με σχέδιο είναι να βαράει στο ψαχνό.
Χτυπημένοι νέοι και νέες, τρομοκρατημένοι γονείς και παιδιά μέρα μεσημέρι στις γειτονιές της Αθήνας.
Και το βράδυ ψέματα, για όσα συνέβησαν, στα δελτία ειδήσεων» τονίζει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ σε ανάρτησή του στο Facebook,

Η ανάρτηση Τσίπρα

«Είμαστε στον πέμπτο μήνα ενός απολύτως αποτυχημένου και ατελείωτου lockdown.
Τα νοσοκομεία αφημένα εδώ και μήνες δίχως ενισχύσεις, ασφυκτιούν και πάλι.
Οι νεκροί σκαρφάλωσαν ξανά στους πενήντα ημερησίως.
Η οικονομία έχει διαλυθεί. Οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις εδώ και μήνες σε απόγνωση, μόνο χρέη ξεπληρώνουν και δάνεια.
Και οι εργαζόμενοι επιβιώνουν με ελάχιστα και αγωνιούν για το αύριο.
Την ίδια στιγμή οι πολίτες, που επιβάλλεται να στοιβάζονται καθημερινά στα λεωφορεία, στο Μετρό και στους χώρους δουλειάς, απαγορεύεται αυστηρά να έχουν έστω και μια μικρή ανάσα.
Έναν περίπατο το απόγευμα της Κυριακής.
Ακόμη και μέχρι την πλατεία της γειτονιάς.
Η απρόκλητη επίθεση αστυνομικών σε οικογένειες και νέα παιδιά στην Πλατεία της Νέας Σμύρνης σήμερα το απόγευμα, είναι η σταγόνα που ξεχειλίζει το ποτήρι.
Η χώρα έχει μια κυβέρνηση που έχει χάσει πλήρως τον έλεγχο της πανδημίας και το μόνο που ξέρει να κάνει με σχέδιο είναι να βαράει στο ψαχνό.
Χτυπημένοι νέοι και νέες, τρομοκρατημένοι γονείς και παιδιά μέρα μεσημέρι στις γειτονιές της Αθήνας. Και το βράδυ ψέματα, για όσα συνέβησαν, στα δελτία ειδήσεων.
Το μεσημέρι ξύλο και αυταρχισμός και το βράδυ προπαγάνδα».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης