Τελευταία Νέα
Διεθνή

Lavrov (Ρωσία) προς ΗΠΑ: Θα απαντήσουμε στις όποιες κυρώσεις μας επιβληθούν για τον Navalny

Lavrov (Ρωσία) προς ΗΠΑ: Θα απαντήσουμε στις όποιες κυρώσεις μας επιβληθούν για τον Navalny

Η Μόσχα θα απαντήσει στις όποιες κυρώσεις επιβάλει η Ουάσινγκτον εξαιτίας της κατάστασης γύρω από τον Navalny

Σχετικά Άρθρα
Το Κρεμλίνο δηλώνει ότι όποιες κυρώσεις και να επιβάλουν στη Ρωσία οι Ηνωμένες Πολιτείες όχι μόνο δεν θα πετύχουν τον στόχο τους, αλλά θα επιδεινώσουν τις ήδη τεταμένες σχέσεις μεταξύ των δύο χωρών, ενώ διαμηνύει μέσω του Ρώσου υπουργού Εξωτερικών ότι θα απαντήσει στις όποιες κυρώσεις.
Με την πολιτική των κυρώσεων οι χώρες που τις επιβάλλουν δεν επιτυγχάνουν τους στόχους τους, δήλωσε σήμερα 2/3  εκπρόσωπος του Ρώσου προέδρου Dmitri Peskov, σχολιάζοντας τις πληροφορίες του πρακτορείου Reuters σύμφωνα με τις οποίες η αμερικανική κυβέρνηση θα ανακοινώσει σήμερα κυρώσεις κατά της Ρωσίας εξαιτίας της κατάστασης που έχει διαμορφωθεί γύρω από τον επικριτή του Κρεμλίνου Alexei Navalny.

Στη βάση της αμοιβαιότητας η απάντηση Ρωσίας

Ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών Sergei Lavrov δήλωσε ότι η Μόσχα, με βάση την αρχή της αμοιβαιότητας, θα αντιδράσει στις οποίες κυρώσεις επιβάλει η Ουάσιγκτον κατά της Ρωσίας.
«Θα απαντήσουμε αναμφίβολα, κανένας δεν έχει άρει έναν από τους κανόνες της διπλωματίας που είναι η αμοιβαιότητα» δήλωσε ο Lavrov.
Δυο αμερικανικές πηγές, που γνωρίζουν καλά το ζήτημα, έχουν δηλώσει ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες θα επιβάλουν κυρώσεις σήμερα για να τιμωρήσουν την Ρωσία για την δηλητηρίαση του Navalny.
Το Κρεμλίνο αρνείται οποιαδήποτε εμπλοκή και έχει δηλώσει ότι δεν διαθέτει αποδείξεις ότι δηλητηριάσθηκε.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης