Τελευταία Νέα
Διεθνή

Vladimir Putin: Αποτελεσματικά τα εμβόλια της Ρωσίας απέναντι στις μεταλλάξεις του κορωνοϊού

Vladimir Putin: Αποτελεσματικά τα εμβόλια της Ρωσίας απέναντι στις μεταλλάξεις του κορωνοϊού
Αίτηση για έγκριση υποβλήθηκε, χθες (28/2), και για το Sputnik Light, τη νέα εκδοχή του ρωσικού εμβολίου για τον κορωνοϊό Sputnik V που χορηγείται σε μία δόση
Σχετικά Άρθρα

Αποτελεσματικά και έναντι των μεταλλάξεων είναι τα εμβόλια της Ρωσίας για τον κορωνοϊό, ανέφερε σε δηλώσεις του ο Ρώσος Πρόεδρος Vladimir Putin στη διάρκεια συνάντησής του με την επικεφαλής της Ομοσπονδιακής Ιατρικής-Βιολογικής Υπηρεσίας της Ρωσίας (FMBA).
«Όπως ενημερώθηκα, τα εμβόλια που έχουμε σήμερα (1/3) είναι αποτελεσματικά έναντι αυτών των μεταλλάξεων που τρομάζουν τους πάντες σήμερα στην Ευρώπη, και όχι μόνο στην Ευρώπη. Οι δοκιμές αυτών των εμβολίων που αντιμετωπίζουν τον ιό, δείχνουν ότι τα εμβόλιά μας είναι αποτελεσματικά έναντι αυτών των μεταλλάξεων» επεσήμανε ο Putin.
Στην ίδια διαβεβαίωση προχώρησε, άλλωστε, και η επικεφαλής της FMBA.

Η light έκδοση 

Αυτά, καθώς αίτηση για έγκριση υποβλήθηκε, χθες (28/2), και για το Sputnik Light, τη νέα εκδοχή του ρωσικού εμβολίου για τον κορωνοϊό Sputnik V που χορηγείται σε μία δόση.
Σε ό,τι αφορά το κυρίαρχο ρωσικό εμβόλιο για τον κορωνοϊό Sputnik V, υπενθυμίζεται ότι μελέτη που δημοσιεύτηκε προσφάτως στο έγκυρο ιατρικό περιοδικό «The Lancet» που κάνει λόγο για αποτελεσματικότητα 91,6% του εμβολίου.
Οι ρωσικές Αρχές έχουν κάνει γνωστό ότι έχουν παραχθεί τουλάχιστον 10 εκατομμύρια δόσεις του Sputnik V και 80.000 δόσεις του EpiVacCorona.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης