Τελευταία Νέα
Κρυπτονομίσματα

Warren Buffet της... Ινδίας: Το hangover από το πάρτι του bitcoin θα είναι ακόμη χειρότερο

Warren Buffet της... Ινδίας: Το hangover από το πάρτι του bitcoin θα είναι ακόμη χειρότερο
Ο Jhunjhunwala δήλωσε ότι μάλλον δεν θα παρευρεθεί στο πάρτι του Bitcoin
Σχετικά Άρθρα
Ο Rakesh Jhunjhunwala, ο Ινδός δισεκατομμυριούχος που είναι γνωστός ως ο Warren Buffet της Ινδίας, προειδοποιεί: Το hangover από το πάρτι του bitcoin θα είναι ακόμη χειρότερο.
Ο ίδιος δήλωσε την υποστήριξή του για την επικείμενη απαγόρευση της κρυπτογράφησης στην Ινδία, προειδοποιώντας ότι η απόλυση από τη μανία του bitcoin (BTC) θα είναι χειρότερη από το ίδιο το πάρτι.

"Δεν θέλω να συμμετέχω σε κάθε πάρτι"

Ο Jhunjhunwala, μιλώντας στο CNBC δήλωσε ότι μάλλον δεν θα παρευρεθεί στο πάρτι του Bitcoin.
«Νομίζω ότι είναι η κερδοσκοπία της υψηλότερης τάξης.
Δεν θέλω να συμμετάσχω σε κάθε πάρτι στην πόλη.
Νομίζω ότι το hangover θα είναι πολύ χειρότερο».
Αυτό το hangover έγινε αισθητό σε κάποιο βαθμό την Τρίτη, 22 Φεβρουαρίου 2021, καθώς σχεδόν 400 δισεκατομμύρια δολάρια αποχώρησαν από την παγκόσμια αγορά κρυπτογράφησης.
Το Bitcoin έχασε σχεδόν το 20% της αξίας του μέσα σε λίγες ώρες, ενώ μεγάλο μέρος της αγοράς altcoin υπέστη απώλειες άνω του 30%.

Υποστήριξη στις κυβερνητικές μεθοδεύσεις

Είτε έτσι είτε αλλιώς, ο Jhunjhunwala δηλώνει ότι υποστηρίζει τις ινδικές αρχές να προωθήσουν την απαγόρευσή του bitcoin και σε άλλων κρυπτονομισμάτων και πιστεύει ότι η χώρα πρέπει να επικεντρωθεί στην κατασκευή του δικού του CBDC - της ψηφιακής ρουπίας.
«Νομίζω ότι οι ρυθμιστικές αρχές πρέπει να απαγορεύσουν το bitcoin και πρέπει να επικεντρωθούν στην ψηφιακή ρουπία», δήλωσε ο Jhunjhunwala.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης