Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Παγώνη: Ο Κικίλιας θέλει να προλάβει μην γίνει Θεσσαλονίκη η Αττική

Παγώνη: Ο Κικίλιας θέλει να προλάβει μην γίνει Θεσσαλονίκη η Αττική
Προβληματισμός για την αύξηση των κρουσμάτων στα μικρά παιδιά είπε η κα.Παγώνη
Σχετικά Άρθρα

Με την εισήγηση για σκληρό lockdown στην Αττική ο υπουργός Υγείας, Β. Κικίλιας θέλει το Λεκανοπέδιο να μη γίνει Θεσσαλονίκη υποστήριξε η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη.
«Ο υπουργός Υγείας βλέπει ότι υπάρχει πίεση στα νοσοκομεία και δεν θέλει να φθάσει η Αττική στο επίπεδο της Θεσσαλονίκης, όπου πήγαιναν γιατροί από την Αθήνα.
Προσπαθεί να το προλάβει».
Φέρουμε στις πλάτες μας το ιστορικό της Θεσσαλονίκης, όταν δεν πάρθηκαν έγκαιρα τα μέτρα» ανέφερε μιλώντας στο ραδιόφωνο του Alpha η κα.Παγώνη.
Όπως είπε, για να αξιολογήσει την πορεία της πανδημίας εξετάζει τις εξής παραμέτρους και συγκεκριμένα, τον αριθμό των κρουσμάτων, των διασωληνωμένων και των θανάτων.
«Πάνω απ’ όλα όμως κοιτάζω τον αριθμό των νοσηλευομένων, καθώς το 10% αυτών θα διασωληνωθεί.
Κοιτάζω επίσης πόσα κενά κρεβάτια έχω στις κόκκινες περιοχές» υπογράμμισε η κα.Παγώνη, αναφέροντας πως υπάρχει προβληματισμός για την αύξηση των κρουσμάτων στα μικρά παιδιά.
«Αυτό το καμπανάκι έχει θορυβήσει τον επιστημονικό κόσμο, χωρίς αυτό να σημαίνει τίποτα παραπάνω από αυτά που ξέρουμε» υποστήριξε η κα.Παγώνη, η οποία σημείωσε ότι πρέπει να γίνονται πολλά περισσότερα τεστ, για να εντοπίζονται οι ασυμπτωματικοί, τονίζοντας ότι «θα σωθούμε από τα εμβόλια».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης