Τελευταία Νέα
Διεθνή

Αντεπίθεση Bill Gates: Θεωρίες συνωμοσίας ότι υπάρχει σχέδιο πίσω από τα εμβόλια... και ο ρόλος του Event 201

Αντεπίθεση Bill Gates: Θεωρίες συνωμοσίας ότι υπάρχει σχέδιο πίσω από τα εμβόλια... και ο ρόλος του Event 201

O Bill Gates κατηγορεί τις θεωρίες συνομωσίας αλλά και ο ίδιος δεν είναι άμοιρος ευθυνών για το γεγονός ότι ανά τον κόσμο στοχοποιείται... 

Σχετικά Άρθρα

Στην αντεπίθεση πέρασε ο Bill Gates ο ιδρυτής της Microsoft και ένας από τους πλουσιότερους ανθρώπους στον κόσμο για τις «θεωρίες συνωμοσίας τρελών και κακών» για τον ίδιο και τον Anthony Fauci τον υπεύθυνο για τον κορωνοιό στις ΗΠΑ.
Το όνομα του Bill Gates έχει αναφερθεί ουκ ολίγες φορές σε σενάρια συνομωσίας, άλλοτε με ακραίο τρόπο, ωστόσο και ο ίδιος έχει προκαλέσει το πλήθος αυτών των σεναρίων με τις κατά καιρούς δηλώσεις του ή ενέργειες του όπως το Event 201 ή το πρόγραμμα εμβολιασμού στην Ινδία.
Ο Bill Gates είναι προφανώς σοκαρισμένος από τις «τρελές και κακές θεωρίες συνωμοσίας» που ισχυρίζονται ότι αυτός και ο Anthony Fauci συμμετέχουν σε ένα άθλιο σχέδιο για την προώθηση εμβολίων, το κέρδος από την πανδημία και τη μείωση του πληθυσμού.
Ο Gates τόνισε ότι υπάρχουν "εκατομμύρια μηνύματα εκεί έξω" που στοχεύουν σε αυτόν και τον Fauci, και πρότεινε ότι οι εταιρείες μέσων κοινωνικής δικτύωσης θα μπορούσαν να λογοκρίνουν τα θέματα αυτά.
Κανείς δεν θα είχε προβλέψει ότι εγώ και ο Fauci θα είμαστε τόσο στοχοποιημένοι σε πραγματικά κακές θεωρίες δήθεν ότι δημιουργήσαμε την πανδημία ή ότι προσπαθούμε να επωφεληθούμε από αυτήν;
Αυτό πρέπει να αλλάξει.
Πώς πρέπει να ελαχιστοποιήσουμε τέτοιες θεωρίες, είτε να συνεργαστούμε με τις εταιρείες μέσων κοινωνικής δικτύωσης είτε ενημερώνοντας συστηματικά....ανέφερε ο Gates. 

Προέβλεψαν σε προσομοίωση μια θανατηφόρα πανδημία

Τα κίνητρα του Gates στοχοποιήθηκαν όταν το φιλανθρωπικό του ίδρυμα παρουσίασε πριν το τέλος του 2019 το «Event 201» ένα πείραμα του Johns Hopkins, του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ και του Ιδρύματος Bill and Melinda Gates, το οποίο προσομοίωσε μια παγκόσμια πανδημία από κορωνοιό, δημιουργώντας μια καταστροφική πανδημία.
Στην προσομοίωση, ο ιός μολύνει τον κόσμο μέσα σε έξι μήνες και σκοτώνει 65 εκατομμύρια ανθρώπους, προκαλώντας μια παγκόσμια οικονομική κρίση.
Όλα αυτά έγιναν λίγους μήνες πριν εμφανιστεί το COVID-19.
Σε μια συνέντευξη του Απριλίου 2020, ο Gates είπε στο BBC:
«Δεν προσομοιάσαμε την πανδημία, βρισκόμαστε σε άγνωστο έδαφος»
Τον Απρίλιο του 2018, ο Gates είπε στην Ιατρική Εταιρεία της Μασαχουσέτης ότι «εκατομμύρια θα μπορούσαν να πεθάνουν» εάν οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν προετοιμαστούν για μια επικείμενη πανδημία.
Συγκεκριμένα, ο Gates είπε ότι η αμερικανική κυβέρνηση δεν ανταποκρίνεται στην προετοιμασία του έθνους και του κόσμου για τη «σημαντική πιθανότητα να εμφανιστεί μια μεγάλη και θανατηφόρα πανδημία στη σύγχρονη εποχή».
Το 2017, ο Gates είπε στη Διάσκεψη Ασφαλείας του Μονάχου ότι οι παγκόσμιοι ηγέτες θα πρέπει να «φανταστούν ότι κάπου στον κόσμο υπάρχει ένα νέο όπλο ή θα μπορούσε να εμφανιστεί που μπορεί να σκοτώσει εκατομμύρια ανθρώπους, να σταματήσει τις οικονομίες και να προκαλέσει χάος στον πλανήτη.
Μπορεί να είναι στρατιωτικό όπλο, θα πρέπει να αναπτύξουμε αντίμετρα», προσθέτοντας ότι «απουσιάζει η έννοια του επείγοντος» έναντι των βιολογικών απειλών.

Ο Gates ευθύνεται για την αύξηση της πολιομυελίτιδας στην Ινδία

Και σύμφωνα με τον Robert Kennedy, ο Gates συμμετείχε σε ένα πρόγραμμα ανοσοποίησης στην Ινδία, από το οποίο παρέλυσαν 490.000 παιδιά.
Με 450 εκατομμύρια δολάρια σε ένα πρόγραμμα 1,2 δισεκατομμυρίων δολαρίων συμμετείχε στην εξάλειψη του Polio που είναι ιός πολιομυελίτιδας, ο Gates ανέλαβε τον έλεγχο της Εθνικής Τεχνικής Συμβουλευτικής Ομάδας για την Ανοσοποίηση (NTAGI), η οποία δημιούργησε έως και 50 εναλλακτικά εμβόλια κατά της πολιομυελίτιδας μέσω αλληλεπικαλυπτόμενων προγραμμάτων εμβολιασμού σε παιδιά κάτω των 5 ετών.
Οι Ινδοί γιατροί κατηγορούν την εκστρατεία Gates για μια καταστροφική επιδημία οξείας παράλυσης από την πολιομυελίτιδα (NPAFP) που παρέλυσε 490.000 παιδιά πέρα από τα αναμενόμενα ποσοστά μεταξύ 2000 και 2017.
Το 2017, η ινδική κυβέρνηση ζήτησε από τον Gates να φύγει από την χώρα.
Τα ποσοστά NPAFP μειώθηκαν απότομα.
Το 2017, ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ) παραδέχτηκε ότι η παγκόσμια έκρηξη πολιομυελίτιδας είναι κυρίως απόρροια των εμβολίων.
Οι πιο τρομακτικές επιδημίες στο Κονγκό, το Αφγανιστάν και τις Φιλιππίνες συνδέονται με εμβόλια.
Στην πραγματικότητα, μέχρι το 2018, το 70% των παγκόσμιων περιπτώσεων πολιομυελίτιδας προήλθαν από εμβόλια.
Η Ινδία απαγόρευσε στο Ίδρυμα Gates να χρηματοδοτήσει μέρος του προγράμματος ανοσοποίησης, επικαλούμενη ανησυχίες για «μη κυβερνητικές οργανώσεις» που ισχυρίζονται ότι ελέγχουν τη λήψη αποφάσεων σε βασικούς τομείς πολιτικής.
Ο Gates εξέφρασε επίσης την άποψη για την ανάγκη ελέγχου της αύξησης του πληθυσμού μέσω εμβολίων.
Το 2012, ο Gates είχε αναφέρει: «Το πρόβλημα είναι ότι ο πληθυσμός αυξάνεται με ταχύτερο τρόπο από ότι οι άνθρωποι είναι ικανοί να αντιμετωπίσουν αυτή την αύξηση.
Έτσι, στα πολύ φτωχότερα μέρη θα υπάρξει τριπλασιασμός στον πληθυσμό έως το 2050…
Και πρέπει να διασφαλίσουμε ότι βοηθάμε με σωστά εργαλεία ώστε να μην καταστεί αδύνατη η κατάσταση αργότερα.

Και μετά ο Gates διερωτάται

Και μετά από όλα αυτά ο Gates αναρωτιέται γιατί οι άνθρωποι είναι δύσπιστοι απέναντι στον εμβολιασμό, ενώ τα ιδρύματα του αποτελούν μέρος ομάδας συμβούλων στην Προεδρία Biden για τον κορωνοιό.

Τα σενάρια συνωμοσίας

Τα σενάρια συνωμοσίας πάντα προκαλούν το ενδιαφέρον της κοινωνίας γιατί καμιά φορά κρύβουν πικρές αλήθειες.
Όμως κατά ένα παράδοξο τρόπο μια προφητεία πριν ξεσπάσει ο κορωνοϊός Δεκέμβριο του 2019 στην Κίνα… έχει τεράστιο ενδιαφέρον…
Στις 18 Οκτωβρίου 2019 σε ένα συνέδριο στο οποίο συμμετείχε το Bill and Melinda Gates Foundation και το Johns Hopkins... παρουσιάστηκε ένα σενάριο πανδημίας στον πλανήτη και τι επιπτώσεις θα είχε στην παγκόσμια οικονομία και κοινωνία.
Στο σενάριο που παρουσιάστηκε αναφέρθηκε ότι θα σκότωνε η πανδημία από ένα μη ιάσιμο ιό 65 εκατ πολίτες και θα προκαλούσε κραχ στα χρηματιστήρια 40%.

Το Event 201

Υπό το πρίσμα του event 201 (εκδήλωση 201), πολλά πράγματα θα μπορούσαν να αποκτήσουν πιο ρεαλιστικό χαρακτήρα.
Τι ήταν το Event 201;
Η εκδήλωση 201 ήταν μια άσκηση ιογενούς πανδημίας που φιλοξένησε το Johns Hopkins σε συνεργασία με το Ίδρυμα Bill and Melinda Gates στις 18 Οκτωβρίου 2019 στη Νέα Υόρκη.
Αξίζει να σημειωθεί ότι το σενάριο πανδημίας του Johns Hopkins προηγήθηκε χρονικά των γνωστών επιβεβαιωμένων περιπτώσεων πανδημίας του κορωνοϊού στο Wuhan της Κίνας, στα μέσα Δεκεμβρίου 2019.
Σε ένα σενάριο φαντασίας όπως χαρακτηρίστηκε και παρουσιάστηκε από ένα ηθοποιό στο συνέδριο αναλύθηκαν οι επιπτώσεις από το ξέσπασμα μιας πανδημίας που σκότωσε 65 εκατομμύρια ανθρώπους τους πρώτους έξι μήνες και κατόπιν εξαπλώθηκε σε σχεδόν κάθε έθνος στον κόσμο.
Άλλες συνέπειες της πανδημίας ήταν η κατάρρευση 20% έως 40% στις παγκόσμιες χρηματιστηριακές αγορές, η πλήρης παύση των τραπεζικών δανείων προς τις επιχειρήσεις και η παγκόσμια οικονομία εισήλθε καθολικά σε ύφεση που διήρκεσε περισσότερο από μια δεκαετία.
Σενάριο επιστημονικής φαντασίας που επιβεβαιώθηκε πλήρως.
Προφανώς το σενάριο που παρουσιάστηκε στο συνέδριο από το γνωστό ερευνητικό κέντρο Johns Hopkins σε συνεργασία με το Ίδρυμα Bill and Melinda Gates θεωρήθηκε σενάριο επιστημονικής φαντασίας.
Όμως σχεδόν 1,5 μήνα μετά ξέσπασε μια πραγματική πανδημία αλλά όλα αυτά ίσως και να μην είναι σύμπτωση...
Ο κορωνοιός θα αποδειχθεί στην πράξη εάν είναι ο αποδιοπομπαίος τράγος μιας μεγάλης κρίσης που έρχεται ή απλά είναι ένα τυχαίο συμβάν που θα αντιμετωπιστεί με τον άλφα ή βήτα τρόπο.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης