Τελευταία Νέα
Διεθνή

ΗΠΑ: Σχεδόν 40 εκατομμύρια Αμερικάνοι είδαν την ορκωμοσία Biden

ΗΠΑ: Σχεδόν 40 εκατομμύρια Αμερικάνοι είδαν την ορκωμοσία Biden
Αυξημένη κατά 4% η τηλεθέαση σε σχέση με την ορκωμοσία Trump πριν από 4 χρόνια
Σχετικά Άρθρα

Σχεδόν 40 εκατομμύρια Αμερικάνοι παρακολούθησαν σε ζωντανή τηλεοπτική μετάδοση την ορκωμοσία του προέδρου των ΗΠΑ Joe Biden, περίπου 4% περισσότεροι από όσους είχαν παρακολουθήσει πριν από 4 χρόνια την ορκωμοσία του Donald Trump.
Σύμφωνα με στοιχεία της Nielsen data, ο αριθμός αυτός των τηλεθεατών καλύπτει χρονικό διάστημα τηλεθέασης 30 λεπτών, από τη στιγμή της ορκωμοσίας του Biden έως και κατά τη διάρκεια της πρώτης προεδρικής του ομιλίας.
Όπως αναφέρεται, στη μέτρηση συμπεριλαμβάνονται τα τηλεοπτικά ακροατήρια των δικτύων ABC, CBS και NBC, αλλά και των δικτύων καλωδιακής τηλεόρασης Fox News, CNN και MSNBC.
Το 2017, περίπου 38,3 εκατομμύρια τηλεθεατών είχαν παρακολουθήσει την τελετή της ορκωμοσίας και την ομιλία του Trump μέσω των ίδιων τηλεοπτικών δικτύων.
Στα στατιστικά στοιχεία της τηλεθέασης δεν συμπεριλαμβάνονται οι άνθρωποι που παρακολούθησαν ζωντανά την τελετή της ορκωμοσίας μέσω της σύνδεσής τους με ψηφιακές πλατφόρμες (Twitter, Facebook και YouTube) ούτε όσους παρακολούθησαν την τελετή της ορκωμοσίας από την τηλεόραση, αλλά εκτός του σπιτιού τους, όπως π.χ. από μπαρ ή εστιατόρια.

www.bankingews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης