Τελευταία Νέα
Διεθνή

Biden: Υποχρεωτική καραντίνα για όλους όσοι φθάνουν στις ΗΠΑ - Μάσκα σε αεροπλάνα - αεροδρόμια

Biden: Υποχρεωτική καραντίνα για όλους όσοι φθάνουν στις ΗΠΑ - Μάσκα σε αεροπλάνα - αεροδρόμια

Τις 500.000 θα φτάσει πιθανόν ο αριθμός των θανάτων τον Φεβρουάριο του 2021 δήλωσε ο πρόεδρος Biden -  Υποχρεωτική καραντίνα σε αφιχθέντες με διεθνείς πτήσεις

Ο Αμερικανός πρόεδρος J. Biden δήλωσε σήμερα 21/1 ότι ο αριθμός των θανάτων εξαιτίας της COVID-19 στις ΗΠΑ πιθανόν θα ξεπεράσουν τις 500.000 τον επόμενο μήνα, περιγράφοντας με μελανά χρώματα μια δύσκολη μάχη κατά της πανδημίας, όπως την χαρακτήρισε.
Σε εκδήλωση στον Λευκό Οίκο ο Biden τόνισε πως η διανομή των εμβολίων κατά του νέου κορωνοϊού «είναι μια οικτρή αποτυχία μέχρι στιγμής».
«Η κατάσταση θα συνεχίσει να επιδεινώνεται πριν βελτιωθεί», ανέφερε ο πρόεδρος των ΗΠΑ.
Παράλληλα ο νέος πρόεδρος των ΗΠΑ υπέγραψε εκτελεστικό διάταγμα με το οποίο επιβάλλεται η υποχρεωτική χρήση μάσκας σε αεροπλάνα, τρένα, λεωφορεία και αεροδρόμια, καθώς και καραντίνα για όποιον φθάνει στη χώρα από το εξωτερικό.
Σύμφωνα με έγγραφο της αμερικανικής προεδρίας, η νέα αμερικανική κυβέρνηση θα επιβάλει υποχρεωτική καραντίνα σε επιβάτες που φτάνουν αεροπορικώς από το εξωτερικό στην χώρα, με βάση τις οδηγίες των Κέντρων Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC).

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης