Τελευταία Νέα
Διεθνή

ΗΠΑ: Αποθέωσαν την ελληνοαμερικανίδα εκπρόσωπο του Λευκού Τύπου, Jen Psaki

ΗΠΑ: Αποθέωσαν την ελληνοαμερικανίδα εκπρόσωπο του Λευκού Τύπου, Jen Psaki
«Αναζωογονητικά... βαρετή» χαρακτήρισε το VOX την νέα εκπρόσωπο του Λευκού Οίκου 
Σχετικά Άρθρα
Τα αμερικανικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης σχεδόν αποθέωσαν την Jen Psaki την ελληνικής καταγωγής, νέα εκπρόσωπο του Λευκού Οίκου στην πρώτη ενημέρωσή της στους δημοσιογράφους.
Χαρακτηριστικό ήταν το δημοσίευμα του ιστότοπου VOX. «Όχι ξεσπάσματα»:
Η πρώτη ενημέρωση της Psaki ως εκπρόσωπος του  Biden ήταν πνοή φρέσκου αέρα σχολιάζει o ιστότοπος. 
«Αναζωογονητικά... βαρετή» χαρακτήρισε επίσης την ενημέρωσή της το σάιτ. 
«Δεν υπήρξαν θυμωμένες εκρήξεις.
Δεν υπήρξαν προσβολές.
Δεν προωθήθηκαν θεωρίες συνωμοσίας από το αναλόγιο της αίθουσας ενημέρωσης.
Απλώς ευγενικές, αν και σε μεγάλο βαθμό όχι άξιες λόγου, ανταπαντήσεις με δημοσιογράφους.
Το ότι η Psaki δεν έφερε πολλά νέα για τις πολιτικές (Biden) είναι κατανοητό, δεδομένου ότι μόλις ξεκίνησε στη δουλειά της. 

Η προσέγγιση της στους δημοσιογράφους

«Έχω βαθύ σεβασμό για το ρόλο ενός ελεύθερου και ανεξάρτητου Τύπου στη δημοκρατία μας, και για το ρόλο που παίζετε όλοι», είπε η ελληνοαμερικανίδα αξιωματούχος, η οποία ήταν εκπρόσωπος του State Department στα χρόνια του Obama απαντώντας στην πρώτη ερώτηση που της υποβλήθηκε.
«Όπως ανέφερα νωρίτερα, θα υπάρχουν στιγμές στις οποίες θα διαφωνούμε και σίγουρα θα υπάρχουν μέρες στις οποίες θα διαφωνούμε ακόμη ίσως και για εκτεταμένο μέρος των ενημερώσεων», σημείωσε.
«Ωστόσο έχουμε έναν κοινό σκοπό, ο οποίος είναι να μοιραζόμαστε ακριβείς πληροφορίες με τον αμερικανικό λαό» ανέφερε η Psaki.
Ο Biden σχεδιάζει να «επαναφέρει την διαφάνεια και την αλήθεια στην κυβέρνηση για να μοιράζεται την αλήθεια, ακόμη κι όταν αυτή είναι σκληρή για να την ακούσουμε» πρόσθεσε.
Η Psaki διευκρίνισε πως προγραμματίζει να γίνονται τακτικές ενημερώσεις των δημοσιογράφων στον Λευκό Οίκο τις καθημερινές και να καλούνται επίσης αξιωματούχοι του τομέα της υγείας για να εξηγούν τις προσπάθειες που γίνονται για να τεθεί υπό έλεγχο η επιδημία του κορωνοϊού στη χώρα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης