Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ο επίμονος προγραμματιστής και η απάντηση... Musk: Κλέψτε μας, πιθανότατα δεν θα σας μηνύσουμε!

Ο επίμονος προγραμματιστής και η απάντηση... Musk: Κλέψτε μας, πιθανότατα δεν θα σας μηνύσουμε!
Πώς μπορεί να κερδίσει κανείς την προσοχή του πλουσιότερου ανθρώπου του πλανήτη, ζητώντας άδεια ώστε να χρησιμοποιήσει το όνομα τόσο του ίδιου όσο και της εταιρείας του;
Σχετικά Άρθρα
Έναν ιδιαίτερο τρόπο σκέφτηκε ένας προγραμματιστής από την Βουλγαρία ώστε να τραβήξει την προσοχή του μεγιστάνα Elon Musk, αναρτώντας επί 154 φορές το ίδιο σχόλιο στο Twitter... με τον ιδρυτή της Tesla να του απαντά (επιτέλους) αλλά... με αινιγματικό τρόπο!

Το χρονικό

Γνωστός για τις περίεργες του ιδέες είναι ο ισχυρός άνδρας των εταιρειών Tesla και SpaceX, Elon Musk, ο οποίος μόλις πρόσφατα αναδείχθηκε σε πλουσιότερο άνθρωπο στον κόσμο.
Ο ιδρυτής της Tesla με καταγωγή από τη Νότια Αφρική, πριν λίγα χρόνια -και συγκεκριμένα το 2016 –είχε αναφέρει πως σχεδιάζει μια αποικία 1.000.000… Γήινων στον Άρη.
Μπορεί το σχέδιο του Διευθύνοντος Συμβούλου της SpaceX να μην έχει υλοποιηθεί, ωστόσο, δεν εμποδίζει πολλούς «οπαδούς» του να συντάσσονται μαζί του.
Ανάμεσα σε αυτούς, ενδεχομένως, ανήκει και ένας Βούλγαρος προγραμματιστής παιχνιδιών.

Το video game

Ο λόγος για τον Lyubomir Vladimirov, ο οποίος αναπτύσσει ένα video game με θεματική την αποίκηση του πλανήτη.
Μάλιστα, το διαπλανητικό ψηφιακό ταξίδι δεν θα γίνει από οποιαδήποτε εταιρεία, αλλά από την Space X, ενώ πρωταγωνιστικό ρόλο θα έχει και ο Elon Musk.
Απαραίτητη προϋπόθεση, όμως, για το λανσάρισμα του παιχνιδιού είναι να αποσπάσει την έγκριση του άνδρα της SpaceX.
Για το σκοπό αυτό “σκαρφίστηκε” έναν ξεχωριστό τρόπο:
Γνωρίζοντας πως ο Elon Musk λατρεύει το Twitter αποφάσισε να τον προσεγγίσει μέσω της εν λόγω δημοφιλούς πλατφόρμας.
Κάθε μέρα, λοιπόν -χωρίς καμιά εξαίρεση- αναρτά στον “τοίχο” του Musk το συγκεκριμένο σχόλιο:
Αγαπητέ Elon, είμαι ένας προγραμματιστής παιχνιδιών και φτιάχνω ένα game που αφορά την αποίκηση του πλανήτη από εσένα και την SpaceX.
Αν θεωρείς πως είναι “εντάξει”, το μόνο που χρειάζομαι για να χρησιμοποιήσω το όνομά σου και τα λογότυπα της εταιρείας, είναι να ακούσω ένα “προχώρα”.

Η... περίεργη απάντηση Musk

« Μέχρι να λάβω ένα “ναι” ή ένα “όχι” θα αναρτώ αυτό (σ.σ. το σχόλιο) κάθε μέρα για διάστημα ενός χρόνου», αναφέρει στο σχόλιό του ο Lyubomir Vladimirov, το οποίο φέρει την… υπογραφή “154/365”.
Το πρώτο σκέλος του αριθμού σημαίνει πως ο επίμονος προγραμματιστής έχει αναρτήσει το συγκεκριμένο σχόλιο ήδη 154 φορές!
Οι ατέρμονες προσπάθειες του Lyubomir Vladimirov, εν τέλει απέδωσαν καρπούς, μιας και κατάφερε να τραβήξει την προσοχή του Elon Musk.
Παρ’ όλα αυτά, η απάντηση που έλαβε ήταν αρκετά αινιγματική.
«Κλέψτε μας και πιθανότaτα δεν θα σας μηνύσουμε», αποκρίθηκε ο Musk, θολώνοντας τα νερά και μπερδεύοντας τον νεαρό.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης