Δελτία Τύπου

Η εταιρία Μύλοι Λούλοι προχώρησε σε δωρεά 120 σακιών αλεύρι σε 12 αρτοποιούς της Σάμου

tags :
Η εταιρία Μύλοι Λούλοι προχώρησε σε δωρεά 120 σακιών αλεύρι σε 12 αρτοποιούς της Σάμου
Μύλοι Λούλοι: Προσέφερε 3.000 kg αλεύρι σε συνεργάτες της στη Σάμο
Η Μύλοι Λούλη, με επτά γενεών παράδοση προσφοράς και υψηλό αίσθημα ευθύνης, ενισχύει τους συνεργάτες της στη Σάμο που έχουν πληγεί από τον σεισμό, κάνοντας έτσι, για μια ακόμα φορά, πράξη την υπόσχεσή της να στηρίζει και να συνεισφέρει στην κοινωνία που δραστηριοποιείται.
Όπως σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση, η εταιρεία προσέφερε 3.000 kg αλεύρι σε συνεργάτες της στη Σάμο για να βοηθήσει με τον δικό της τρόπο τους κατοίκους να ανταπεξέλθουν στις δύσκολες αυτές συνθήκες. Συγκεκριμένα, η Μύλοι Λούλη% προχώρησε σε δωρεά 120 σακιών αλεύρι σε 12 αρτοποιούς του νησιού.
Η εταιρεία βρίσκεται διαχρονικά στο πλευρό της κοινωνίας και των συνεργατών της, στηρίζοντας εμπράκτως όσους το έχουν ανάγκη.
Η Μύλοι Λούλη με σεβασμό στη δύο αιώνων ιστορία της συνεχίζει να υλοποιεί τη δέσμευσή της, έχοντας προτεραιότητά της την κοινωνική ευθύνη.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης


Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/vhosts/bankingnews.gr/httpdocs/index.php:74) in /var/www/vhosts/bankingnews.gr/httpdocs/index.php on line 755