Τελευταία Νέα
Διεθνή

Hope Hicks: Το πρώην μοντέλο και σύμβουλος του Trump που του μετέδωσε τον κορωνοϊό

Hope Hicks: Το πρώην μοντέλο και σύμβουλος του Trump που του μετέδωσε τον κορωνοϊό
Hope Hicks: Η καλλονή σύμβουλος του Trump που... μετέδωσε τον κορωνοϊό στο προεδρικό ζεύγος
Η Hope Hicks, σύμβουλος και στενή συνεργάτιδα του Ρεπουμπλικάνου προέδρου D. Trump, η οποία ταξιδεύει συχνά μαζί του, διαγνώστηκε ότι έχει μολυνθεί από τον κορωνοϊό, με αποτέλεσμα το ζεύγος Trump  να τεθεί σε καραντίνα και στην συνέχεια να ανακοινωθεί πως είναι θετικό στον κορωνοϊό.
Η Hope Hicks, 31 ετών, επέβαινε στο προεδρικό αεροσκάφος όταν ο Trump πήγε την Τρίτη στο Κλίβελαντ, στην πολιτεία Οχάιο, για να συμμετάσχει στο πρώτο ντιμπέιτ με τον υποψήφιο των Δημοκρατικών για την προεδρία J. Biden.
Συνταξίδεψε επίσης με τον αρχηγό του κράτους στη Μινεσότα την Τετάρτη, όπου ο Trump εμφανίστηκε σε προεκλογική εκδήλωση.
H Hope Hicks είναι διευθύντρια επικοινωνιών του Λευκού Οίκου, μια από τους πιο στενούς συμβούλους του Αμερικανού προέδρου Trump.
Η Hope Hicks  βρίσκεται στο πλευρό του προέδρου των ΗΠΑ από το 2016.
Υπήρξε η νεότερη διευθύντρια επικοινωνίας του Λευκού Οίκου ενώ πριν τη συμμετοχή της στην προεκλογική εκστρατεία του Trump δεν είχε καμία πολιτική εμπειρία.
H Hope Hicks τώρα είναι 31 ετών. Γεννήθηκε το 1989 στο Greenwich μία πόλη 60.000 κατοίκων στα νότια του Κονέκτικατ.
Κατά το παρελθόν υπήρξε μοντέλο καθώς και ηθοποιός μέχρι να αποκτήσει το πτυχίο της Αγγλίας στο Πανεπιστήμιο Southern Methodist.
Κατά τη διάρκεια της παραμονής της στο τιμόνι της διεύθυνσης επικοινωνίας του Λευκού Οίκου βρέθηκε στο στόχαστρο σε δύο περιπτώσεις.
Η μία αφορούσε την υπόθεση με τη ρωσική παρέμβαση στις προεδρικές εκλογές του 2016, ενώ η δεύτερη σχετιζόταν με την απάντηση που έδωσε ο Λευκός Οίκος στην υπόθεση για τις καταγγελίες κατάχρησης κατά του γραμματέα προσωπικού Rob Porter.

Η παραίτηση από τον Λευκό Οίκο

Στα τέλη του Φεβρουαρίου του 2018 η Hope Hicks παραιτήθηκε από τη θέση της μία μέρα μετά την κατάθεσή της στο Κογκρέσο με φόντο όλα όσα συμβαίνουν εντός του Λευκού Οίκου.
Μάλιστα όπως είχε τονίσει είχε πει περιστασιακά ψέματα για τον Trump εκτός από την υπόθεση με τις σχέσεις Ρωσίας - ΗΠΑ.
Για το συγκεκριμένο ζήτημα είχε αναφέρει πως έλεγε αλήθεια.
Ωστόσο αυτά που είπε δεν στάθηκαν ικανά να την κρατήσουν στη θέση της.
Έτσι λοιπόν αποφάσισε να γυρίσει σελίδα στην επαγγελματική της καριέρα.
Επόμενος σταθμός ο κολοσσός 21st Century Fox.
Ανέλαβε χρέη εκτελεστικού αντιπροέδρου αλλά και διευθύνων σύμβουλος επικοινωνιών.
Όμως πριν λίγο διάστημα επανήλθε στον Λευκό Οίκο.
Αυτή τη φορά ως σύμβουλος του Trump.
Ωστόσο δεν θα έδινε αναφορές σε εκείνον αλλά στον γαμπρό του J. Kushner (σύζυγο της Ι. Trump).
Η Hope Hicks είχε εκπαιδευτεί στην Hlitzik Strategies, την ισχυρή εταιρεία δημοσίων σχέσεων που εκπροσωπεί πελάτες του Χόλυγουντ και στελέχη εταιρειών και εργαζόταν για τις γραμμές πολυτέλειας της κόρης του Ivanka και για την επωνυμία Trump real estate πριν ο Trump την φέρει στο Λευκό Οίκο όπου μετακόμισε από ένα διαμέρισμα που μοιραζόταν με την αδερφή της στο Greenwich, πάνω από το καταδυτικό μπαρ όπου ο πατέρας της είχε την πρώτη του μπύρα στα 18.
Η Hope Hicks, η οποία σπανίως κάνει δηλώσεις στα ΜΜΕ, λέγεται πως διαθέτει μεγάλη επιρροή στους διαδρόμους.
Το πρώην μανεκέν, που δούλεψε για την I. Trump στη Νέα Υόρκη, φέρεται να εισακούεται από τον πρόεδρο, ο οποίος -πράγμα αξιοσημείωτο- ουδέποτε έχει εκφράσει την παραμικρή επιφύλαξη γι’ αυτήν.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης