Τελευταία Νέα
Αναλύσεις – Εκθέσεις

Αναθεωρεί τις εκτιμήσεις της για τον S&P 500 η Goldman Sachs, στο -10% η πτώση

tags :
Αναθεωρεί τις εκτιμήσεις της για τον S&P 500 η Goldman Sachs, στο -10% η πτώση
Οι αναλυτές της Goldman διατήρησαν το στόχο τους στο τέλος του έτους των 3.000 μονάδων για το δείκτη S&P 500
Σε επί τα βελτίω αναθεώρηση της πρόβλεψής της για την πορεία του S&P 500 προχώρησε η Goldman Sachs, εκτιμώντας ότι η πτώση θα είναι μικρότερη από αυτή που ανέμενε νωρίτερα.
Ειδικότερα, μέχρι πρότινος, και παρά το πρόσφατο ράλι αντίδρασης του δείκτη βαρόμετρου της Wall Street, η Goldman Sachs εκτιμά ότι ο S&P 500 δεν θα υποχωρήσει στο επίπεδο των 2.400 - πάνω από 20% κάτω από το κλείσιμο των 3.044 της Παρασκευής - αλλά θα φτάσει στις 2.750 μονάδες, ή πτώση 10%.
«Η ισχυρή ανάκαμψη σημαίνει ότι ο προηγούμενος τριμηνιαίος στόχος μας για 2.400 μονάδες είναι απίθανο να πραγματοποιηθεί», ανέφερε η Goldman Sachs.
«Το όριο στήριξης της νομισματικής και δημοσιονομικής πολιτικής πιθανότατα καθορίζει την πτώση 10% περίπου.
Επίσης, οι αναλυτές της Goldman διατήρησαν το στόχο τους στο τέλος του έτους των 3.000 μονάδων για το δείκτη αναφοράς των ΗΠΑ.
Η Goldman συνεχίζει να υποστηρίζει ότι οι βραχυπρόθεσμες αποδόσεις θα υποχωρήσουν «ή θα είναι ουδέτερες στην καλύτερη περίπτωση».
Το S&P 500 έχει αυξηθεί κατά 36% από τα χαμηλά του στις 23 Μαρτίου, με τη βοήθεια της τεράστιας δημοσιονομικής και νομισματικής στήριξης, της μεγάλης απόδοσης του mega-cap και της αισιοδοξίας για την επανεκκίνηση της οικονομίας, σύμφωνα με την Goldman.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης