Τελευταία Νέα
Χρηματιστήριο

ΧΑ: Τάση από τις αγορές του εξωτερικού – Στο επίκεντρο οι τράπεζες – Δεν αποκλείονται κινήσεις κατοχύρωσης κερδών

tags :
ΧΑ: Τάση από τις αγορές του εξωτερικού – Στο επίκεντρο οι τράπεζες – Δεν αποκλείονται κινήσεις κατοχύρωσης κερδών
Αύριο μετά το κλείσιμο της αγοράς θα ανακοινώσουν αποτελέσματα για το πρώτο τρίμηνο η Εθνική και η Alpha Bank – Την 1/6 ανακοινώνει η Πειραιώς
Η θετική ψυχολογία στα χρηματιστήρια διατηρείται και θα συνεχίζει να δίνει τον τόνο στην εγχώρια αγορά.
Τα βραχυπρόθεσμα κέρδη ωστόσο σε επιλεγμένες μετοχές και στις τράπεζες ενδέχεται σύμφωνα με τους αναλυτές να οδηγήσουν τους επενδυτές σε κινήσεις κατοχύρωσης κερδών στη σημερινή συνεδρίαση.
Τα αποτελέσματα των τραπεζών για το πρώτο τρίμηνο που αναμένεται να ξεκινήσουν αύριο φέρουν και πάλι τις εν λόγω μετοχές στο επίκεντρο.
Σημειώνεται πως η Εθνική Τράπεζα και η Alpha Bank θα ανακοινώσουν αποτελέσματα για το πρώτο τρίμηνο της τρέχουσας χρήσης αύριο μετά το κλείσιμο του ΧΑ.
Η Τράπεζα Πειραιώς θα ανακοινώσει τα δικά της την 1η Ιουνίου.

Eurobank Equities
Για σήμερα η ανοδική τάση των αγορών αναμένεται να συνεχιστεί και γι΄αυτό πιστεύουμε πως οι ελληνικές μετοχές μπορούν να συνεχίσουν υψηλότερα λόγω και των κρίσιμων προτάσεων για το ταμείο ανάκαμψης που αναμένεται να ανακοινωθούν από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

Euroxx
Περιμένουμε η αγορά να συσσωρεύσει γύρω από τα τρέχοντα επίπεδα τιμών με κάποιες κινήσεις κατοχύρωσης κερδών να είναι πιθανές στις τράπεζες.

Beta
Το θετικό momentum μπορεί να μειωθεί στη σημερινή συνεδρίαση μετά από τρεις ανοδικές συνεδριάσεις που θα μπορούσαν να οδηγήσουν τους επενδυτές σε κινήσεις κατοχύρωσης κερδών.

Γ.Κ.
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης