Θετικά τα μηνύματα από την ανταπόκριση του κόσμου τις πρώτες ημέρες λειτουργίας του RIVER WEST!

Θετικά τα μηνύματα από την ανταπόκριση του κόσμου τις πρώτες ημέρες λειτουργίας του RIVER WEST!
Σημαντικό πλεονέκτημα η ανοιγόμενη οροφή του RIVER WEST - Τήρηση των κανόνων ασφαλείας και εφαρμογή επιπλέον μέτρων προστασίας & υγιεινής
Το RIVER WEST άνοιξε και πάλι τις πόρτες του στο κοινό, τηρώντας όλα τα μέτρα ασφαλείας. Σημαντικό πλεονέκτημα του RIVER WEST είναι η μοναδική αρχιτεκτονική του με το ανοιγόμενο στέγαστρο οροφής, το οποίο παραμένει ανοικτό, εκτός αν οι καιρικές συνθήκες δεν το επιτρέπουν.
Επιπλέον, με προτεραιότητα την υγεία και την ασφάλεια του κοινού και των ανθρώπων του, το RIVER WEST εφαρμόζει και νέα ενισχυμένα πρωτόκολλα προστασίας & υγιεινής.
«Είμαστε χαρούμενοι με την ανταπόκριση του κόσμου από τις πρώτες κιόλας ημέρες της επανεκκίνησης της λειτουργίας μας. Τα δεδομένα προσέλευσης είναι θετικά, γεγονός που επιβεβαιώνει την εμπιστοσύνη του κόσμου και αυτό μας τιμά. Η προτεραιότητά μας αυτή τη στιγμή είναι η ασφάλεια του κοινού μας, και αυτό έχει γίνει ξεκάθαρο στην συνείδηση του κόσμου. Ταυτόχρονα, θεωρώ ότι σημαντικός παράγοντας για την προτίμηση αυτή αποτελεί και η open air αίσθηση που δίνει στο χώρο του εμπορικού η ανοιχτή οροφή, που προσφέρει επιπλέον ανανέωση του αέρα.» είπε η Ελευθερία Νίκα, διευθύντρια του RIVER WEST.
Στο RIVER WEST ελέγχεται συνεχώς ο αριθμός των επισκεπτών, έχουν τοποθετηθεί αλκοολούχα αντισηπτικά στους κοινοχρήστους χώρους, έχουν ενισχυθεί οι ήδη εντατικοί καθαρισμοί εντός του εμπορικού κέντρου αλλά και εντός του mini bus, οι εργαζόμενοι του RIVER WEST φορούν μάσκες προστασίας στους κοινόχρηστους χώρους, ενώ όταν το στέγαστρο του εμπορικού είναι κλειστό, αυτό κλιματίζεται με εισαγωγή 100% φυσικού αέρα. Ταυτόχρονα, οι επισκέπτες του εμπορικού ενημερώνονται από ειδική σήμανση για τις οδηγίες και τις συστάσεις ασφαλείας, ώστε να κάνουν όλοι τη βόλτα τους και τις αγορές τους, τηρώντας τα σχετικά μέτρα.
«Η μελέτη για την επανεκκίνηση της λειτουργίας έγινε με πολύ προσοχή, οργάνωση και συντονισμό. Στόχος μας ήταν αφενός να διασφαλίσουμε την τήρηση όλων των μέτρων αλλά παράλληλα, να μην χάσει ο επισκέπτης μας αυτό το συναίσθημα της οικειότητας που έχει όταν κάνει τη βόλτα και τις αγορές του στο εμπορικό. Θέλουμε να περάσουμε το μήνυμα της ατομικής ευθύνης με τρόπο φιλικό προς το κοινό μας » συμπλήρωσε η Ελευθερία Νίκα, διευθύντρια του RIVER WEST.
Τα εμπορικά καταστήματα & οι υπηρεσίες ομορφιάς του RIVER WEST λειτουργούν όλα με το διαμορφωμένο ωράριο ανοίγοντας στις 10.00 το πρωί ενώ η εστίαση λειτουργεί ακολουθώντας τις σχετικές οδηγίες. Το mini bus του RIVER WEST εκτελεί με προσαρμοσμένο ωράριο τα δρομολόγιά του, τηρώντας αυστηρούς κανόνες ασφαλείας για τον αριθμό των επιβατών και τα μέτρα προστασίας.

Image

RIVER WEST: Ξανά μαζί, κάνουμε τη βόλτα μας… ασφαλώς
www.riverwest.gr / www.facebook.com/RiverWestOfficial

RIVER WEST SOCIAL MEDIA
FACEBOOK @RiverWestOfficial
INSTAGRAM: River West Official

Tο RIVER WEST βρίσκεται πάντα στο πλευρό των φίλων του, διευκολύνοντάς τους με:
Δωρεάν Parking 2.500 θέσεων: Είσοδος από την Λεωφόρο Κηφισού, τον κεντρικότερο άξονα του λεκανοπεδίου
Δωρεάν Μετακίνηση: Δωρεάν μετάβαση από και προς το σταθμό του Μετρό Αιγάλεω, αποκλειστικά με το Mini-Bus του RIVER WEST

www.bankingnews.gr

bankingnews.gr

BREAKING NEWS