Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Coral: Εξελέγη και συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο

tags :
Coral: Εξελέγη και συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο
Coral: Εξελέγη και συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο ΔΣ
Στην εκλογή νέου 11μελούς (αντί 10μελούς) Δ.Σ., το οποίο συγκροτήθηκε σε σώμα, προχώρησε η έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της Coral.
Παράλληλα, τροποποίησε το καταστατικό της εταιρείας, ώστε το διοικητικό συμβούλιο να αποκτήσει την αρμοδιότητα να μπορεί να αποφασίζει για έκδοση κοινού ομολογιακού δανείου.

Αναλυτικά, στη σχετική ανακοίνωσή της, η εταιρεία σημειώνει:

"H "CORAL ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΕΙΔΩΝ ΚΑΙ ΧΗΜΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ", με ΑΦΜ 094472979/ ΔΟΥ ΦΑΕ Αθηνών και ΑΡ.Γ.Ε.Μ.Η. 122222201000 (εφεξής η "Εταιρεία") ανακοινώνει ότι την 29η  Απριλίου 2020 στις 11.00 π.μ. πραγματοποιήθηκε Έκτακτη Γενική Συνέλευση στα γραφεία της Εταιρείας στο Μαρούσι Αττικής, Ηρώδου Αττικού 12α και παρέστη ο μοναδικός μέτοχος που εκπροσωπεί το 100,00% του μετοχικού κεφαλαίου.

Θέματα ημερήσιας διάταξης:

ΘEMA 1ο: Αύξηση του αριθμού των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου.

Aποφασίστηκε παμψηφεί, ήτοι με το 100% των μετοχών και ψήφων, η αύξηση του αριθμού των μελών του μέχρι σήμερα διοικούντος την Εταιρεία Συμβουλίου από δέκα (10) σε έντεκα (11) μέλη.

ΘΕΜΑ 2ο: Εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

Αποφασίστηκε παμψηφεί, ήτοι με το 100% των μετοχών και ψήφων η εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου αποτελούμενου εφεξής από έντεκα (11) μέλη, το οποίο σύμφωνα με το άρθρο 18 παρ. 2 του Καταστατικού θα διοικήσει την Εταιρεία για τριετή θητεία, παρατεινόμενη μέχρι την πρώτη Τακτική Γενική Συνέλευση των μετόχων της εταιρείας μετά τη λήξη της θητείας τους, που δεν θα μπορεί πάντως να υπερβεί την τετραετία.

Εξελέγησαν τα κάτωθι μέλη:

1. Βαρδινογιάννης Ιωάννης του Βαρδή και της Μαριάνας,
2.  Θωμαΐδης Γεώργιος του Κων/νου και της Αικατερίνης,

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης