Τελευταία Νέα
Πολιτική

Πελώνη (αναπλ.κυβερνητική εκπρόσωπος): Η κυβέρνηση θα κάνει ότι χρειαστεί για το Πάσχα – Όχι σε πισωγύρισμα

Πελώνη (αναπλ.κυβερνητική εκπρόσωπος): Η κυβέρνηση θα κάνει ότι χρειαστεί για το Πάσχα – Όχι σε πισωγύρισμα
Η αποτίμηση της κατάστασης θα γίνει στα τέλη Απριλίου υποστήριξε η αναπληρώτρια κυβερνητική εκπρόσωπος
Τη θέση ότι η κυβέρνηση θα κάνει ότι χρειαστεί προκειμένου να αποτρέψει φαινόμενα διασποράς του κορωνοϊού κατά τη διάρκεια των εορτών του Πάσχα διατύπωσε η αναπληρώτρια κυβερνητική εκπρόσωπος, Αριστοτελία Πελώνη.
«Θα το δούμε, θα το εξετάσουμε.
Θα κάνουμε ότι χρειαστεί» είπε μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ η κα.Πελώνη αναφερόμενη στα δημοσιεύματα που θέλουν την κυβέρνηση να μελετά ακόμα και το σενάριο απαγόρευσης της κυκλοφορίας από το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου μέχρι και ανήμερα της Κυριακής του Πάσχα.
«Θα ήταν λάθος να έχουμε ένα πισωγύρισμα και να γίνουν άσκοποι συγχρωτισμοί διαφορετικών ομάδων σε χωριά, αυλές και σπίτια, φίλων ακόμα και στην Αττική» επεσήμανε η κα.Πελώνη, επιβεβαιώνοντας επί της ουσίας ότι η κυβέρνηση μελετά όλα τα σενάρια.
Ερωτηθείσα για τη σταδιακή αποκλιμάκωση των περιορισμών, η κα.Πελώνη  απάντησε ότι αποτίμηση της κατάστασης θα γίνει στο τέλος Απριλίου.
«Οι ειδικοί θα αποφανθούν πότε θα ξεκινήσουμε, από τι θα ξεκινήσουμε και αν θα ξεκινήσουμε» ανέφερε χαρακτηριστικά η αναπληρώτρια κυβερνητική εκπρόσωπος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης