Ένωση Επενδυτών Κίνας - Ελλάδας: Επτά πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα για το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό

Ένωση Επενδυτών Κίνας - Ελλάδας:  Επτά πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα για το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό
Ετοιμάζονται και άλλα διαμερίσματα από τα μέλη της Ένωσης Επενδυτών Κίνας - Ελλάδας για δωρεάν παραχώρηση σε γιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό
Επτά πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα για την κάλυψη των αναγκών του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού η Ένωση Επενδυτών Κίνας-Ελλάδας από μέλη της με την υποστήριξη της Περιφέρειας Αττικής
Η Περιφέρεια Αττικής σε συνεργασία με την Ένωση Επενδυτών Κίνας-Ελλάδας διασφάλισε επτά πλήρως επιπλωμένα και εξοπλισμένα διαμερίσματα στο κέντρο της Αθήνας, τα οποία θα διατεθούν σε ιατρούς και νοσηλευτές για την κάλυψη των αναγκών και τη διευκόλυνση των μετακινήσεων τους.
Η Ένωση με πρωτοβουλία του Προέδρου  Changwei (Michael) Xia και κατόπιν σχετικής συνεννόησης με τον περιφερειάρχη Αττικής Γιώργο Πατούλη αναλαμβάνει, ως ένδειξη έμπρακτης στήριξης και συμπαράστασης προς την Ελλάδα, τα έξοδα ηλεκτρισμού, νερού, θέρμανσης, κοινοχρήστων και διαδικτύου, για όλο το χρονικό διάστημα που θα παραμείνουν οι ιατροί και νοσηλευτές στα διαμερίσματα.
Σε δηλώσεις του ο Πρόεδρος της Ένωσης Επενδυτών Κίνας-Ελλάδας κ. Changwei (Michael) Xia επισημαίνει:
«Στόχος μας είναι να λάβουμε από τα μέλη μας Κινέζοι επενδυτές και ελληνικές εταιρείες όσο το δυνατόν περισσότερα διαμερίσματα, πλήρως εξοπλισμένα που μέχρι την κρίση του κορωνοιού ήταν σε χρήση βραχυχρόνιων μισθώσεων ώστε να ανακουφίσουμε το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό. Κρίνουμε πως αυτό θα βοηθήσει στη μη εξάπλωση του ιού.
Ήδη προετοιμάζονται τουλάχιστον 30 καταλύματα μελών μας για να παραχωρηθούν σε γιατρούς και νοσηλευτές.
Είμαστε στο πλευρό των Ελλήνων συμπολιτών μας».
Σε δηλώσεις του ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης επισημαίνει σχετικά: «Σε αυτές τις πολύ δύσκολες ώρες που περνά η χώρα μας, είναι καθήκον και προτεραιότητά μας η στήριξη του ιατρικού και νοσηλευτικού μας προσωπικού, οι οποίοι δίνουν καθημερινά ένα τιτάνιο αγώνα για την αποτελεσματική διαχείριση αυτής της πρωτόγνωρης υγειονομικής κρίσης.
Προς αυτή την κατεύθυνση η Περιφέρεια Αττικής ανέλαβε και τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία σε συνεργασία με την Ένωση Επενδυτών Κίνας-Ελλάδας την οποία ευχαριστούμε θερμά και προσωπικά τον Πρόεδρο της κ. Changwei (Michael) Xia για το υψηλό αίσθημα κοινωνικής αλληλεγγύης, που επιδεικνύουν. Στόχος μας είναι να εξασφαλίσουμε και άλλες ανάλογες δομές, για την περαιτέρω στήριξη και διευκόλυνση του υγειονομικού μας προσωπικού».
 

bankingnews.gr

BREAKING NEWS