Τελευταία Νέα
Αναλύσεις – Εκθέσεις

Rosenblatt Securities: H νέα τιμή στόχος για την Apple τα 150 δολ. από 280 δολ. ή πτώση -46%

tags :
Rosenblatt Securities: H νέα τιμή στόχος για την Apple τα 150 δολ.  από 280 δολ. ή πτώση -46%
H Apple ήδη προβαίνει σε μείωση της παραγωγής σε ορισμένα προϊόντα.
Στην μεγάλη μείωση της τιμής στόχου για την Apple στα 150 δολάρια από τρέχουσα τιμή 280 δολάρια ή πτώση 46% προέβη η Rosenblatt Securities.
Να σημειωθεί ότι η Apple έχει χρηματιστηριακή αξία 1,25 τρισεκ. δολάρια και η πτώση -46% ισοδυναμεί με χρηματιστηριακή αξία λίγο κάτω από 650 δισεκ. δολάρια.

Η χρηματιστηριακή εταιρία συστήνει πώληση για την μετοχή της Apple με στόχο τιμή τα 150 δολάρια ανά μετοχή, λόγω της μείωσης των πωλήσεων iPhone στην Κίνα.
H Apple ήδη προβαίνει σε μείωση της παραγωγής σε ορισμένα προϊόντα.
«Με βάση πρόσφατους ελέγχους και πληροφορίες, πιστεύουμε ότι οι συνολικές πωλήσεις iPhone της Apple στην Κίνα μειώθηκαν κατά -30% ετησίως το Νοέμβριο ανέφερε η Rosenblatt Securities
Οι καταναλωτές επιλέγουν φθηνότερα μοντέλα από το iPhone 11 Pro, το οποίο λιανικώς διατίθεται για περίπου 1.100 δολάρια.
Την περασμένη εβδομάδα και η Credit Suisse προειδοποίησε για την πτώση των πωλήσεων iPhone στην Κίνα:
Η Credit Suisse ανέφερε ότι οι πωλήσεις iPhone στην Κίνα σημείωσαν πτώση όπως και οι νέες παραγγελίες.
 Αυτό συγκρίνεται με αύξηση κατά 0,2% στην ευρύτερη περιφερειακή αγορά smartphone.
Επιπλέον, η Credit Suisse αναφέρει ότι οι συνολικές παραγγελίες στην Κίνα μειώνονται κατά 7,4% στις γραμμές παραγωγής από την κυκλοφορία του iPhone 11.
Εκτός από την Rosenblatt και την Credit Suisse που προειδοποιούν για την μετοχή της Apple, η Maximum Group συστήνει πώληση των μετοχών της Apple με στόχο τα 190 δολάρια ή πτώση -32% από τις τρέχουσες τιμές.
Ουδέτερη είναι η σύσταση της Elazar Advisors με τιμή στόχο 204 ευρώ, -27% από τις τρέχουσες τιμές και η Wells Fargo Securities θέτει τιμή στόχο τα 245 δολάρια ή πτώση -12% από τις τρέχουσες τιμές.
https://www.zerohedge.com/s3/files/inline-images/2019-12-17_09-27-36.png?itok=oe_xi2P6

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης