Διαγωνισμός του ΥΠΕΞ για βίζες - Καμμένος: Η κατάθεση μου στην Εισαγγελία Διαφθοράς ήταν η αρχή

Διαγωνισμός του ΥΠΕΞ για βίζες - Καμμένος: Η κατάθεση μου στην Εισαγγελία Διαφθοράς ήταν η αρχή
Ο Πάνος Καμμένος κατέθεσε στην Εισαγγελία Διαφθοράς σχετικά με τις καταγγελίες του για παρανομίες με τις βίζες στο υπουργείο Εξωτερικών
Σειρά μαρτύρων, μεταξύ των οποίων και υπηρεσιακοί παράγοντες του υπουργείου Εξωτερικών, προτείνει -σύμφωνα με πληροφορίες- ο Πάνος Καμμένος στην Εισαγγελία Διαφθοράς, που ερευνά την υπόθεση σχετικά με τις καταγγελίες του για παρανομίες με τις βίζες στο υπουργείο Εξωτερικών.
Μετά την ολοκλήρωση της κατάθεσης του σήμερα (6/9/2019) δήλωσε, μεταξύ άλλων: «Ξεκίνησε η προκαταρκτική για τον διαγωνισμό του υπουργείου Εξωτερικών για τις βίζες.
Χαίρομαι που ανέλαβε η συγκεκριμένη εισαγγελία γιατί έχει την εμπειρία και τα μέσα σε θέματα διαφθοράς.
Είμαι βέβαιος ότι θα προκύψουν ενδιαφέροντα στοιχεία και ποινικά και εθνικά και πολιτικά.
Η κατάθεσή μου ήταν η αρχή.
Προσκόμισα αρκετά στοιχεία και θα συνδράμουμε με όποια στοιχεία για την πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης».
Ερωτηθείς για το εάν εκτιμά πως η συγκεκριμένη υπόθεση μπορεί να οδηγηθεί στη Βουλή, ο πρώην υπουργός τόνισε: «Οι υποθέσεις που πάνε στη Βουλή οδηγούνται εκεί για να υπάρξει συγκάλυψη των αδικημάτων.
Ας ξεκινήσει η έρευνα για τα υπηρεσιακά στελέχη και αν προκύψουν ευθύνες για πολιτικά πρόσωπα, τότε, ας πάει στη Βουλή».
Να σημειωθεί ότι ο κ. Καμμένος είναι ο πρώτος μάρτυρας που κλήθηκε από την εισαγγελία να καταθέσει για τη συγκεκριμένη υπόθεση.

www.bankingnews.gr

bankingnews.gr

BREAKING NEWS