Μπακογιάννη: Η μεγαλύτερη πρόκληση για την κυβέρνηση της ΝΔ είναι η συμμετοχή των πολιτών στην προσπάθεια ανάκαμψης της χώρας

Μπακογιάννη: Η μεγαλύτερη πρόκληση για την κυβέρνηση της ΝΔ είναι η συμμετοχή των πολιτών στην προσπάθεια ανάκαμψης της χώρας
"O εμπαιγμός και η κοροϊδία του κ. Τσίπρα δεν έχουν όρια", τονίζει η Ντόρα Μπακογιάννη
«Eίναι η ώρα οι πολίτες να εμπιστευθούν τη ΝΔ και να στηρίξουν την πρόταση του Κυριάκου Μητσοτάκη, η οποία μπορεί να βγάλει οριστικά την Ελλάδα από την κρίση και να την οδηγήσει σε έναν νέο ενάρετο κύκλο ανάπτυξης με ευημερία για όλους», δηλώνει η  τομεάρχης Οικονομίας και Ανάπτυξης της ΝΔ και υποψήφια βουλευτής στο Νομό Χανίων, Ντόρα Μπακογιάννη.
Όπως η ίδια σημειώνει, «η μεγαλύτερη πρόκληση για την κυβέρνηση της ΝΔ είναι να πετύχουμε τη συμμετοχή και τη στήριξη των πολιτών στην προσπάθεια ανάκαμψης της χώρας», ενώ στις ς πρώτες κινήσεις της κυβέρνησης ΝΔ για την προσέλκυση κεφαλαίων και τη δημιουργία σταθερών και καλά αμειβόμενων θέσεων εργασίας, περιλαμβάνει την τολμηρή φορολογική μεταρρύθμιση, την απλοποίηση της διαδικασίας αδειοδότησης των επενδύσεων και τη δημιουργία σύγχρονου ηλεκτρονικού κράτους για την πάταξη της γραφειοκρατίας.
Σχολιάζοντας το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ και κυρίως τη μείωση φόρων η κ. Μπακογιάννη αναφέρει ότι «ο εμπαιγμός και η κοροϊδία του κ. Τσίπρα δεν έχουν όρια καθώς εξήγγειλε τη Δευτέρα πρόγραμμα μείωσης φόρων και την Παρασκευή η κυβέρνησή του ψήφισε την κατάργηση των αντιμέτρων που αφορούν στη μείωση της φορολογίας».
Ακόμη, η κ. Μπακογιάννη θεωρεί ως «νάρκες» που «έχει δημιουργήσει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ» τη «δραματική κατάσταση της ΔΕΗ» και την «εξαιρετικά ανησυχητική οικονομική κατάσταση των κρατικών συγκοινωνιών».
Επιπλέον, η ίδια προτείνει το πολιτικό σύστημα να αποφασίσει την ρητή απαγόρευση κάθε πρόσληψης και κάθε μετάθεσης έξι μήνες πριν από τις εκλογές.
 
www.bankingnews.gr

bankingnews.gr

BREAKING NEWS