Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κωνσταντοπούλου: Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα βρει την ψήφο του από τη Λάρισα και πάνω

Κωνσταντοπούλου: Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα βρει την ψήφο του από τη Λάρισα και πάνω
Αυτοί που αντιδρούν στη Συμφωνία των Πρεσπών δεν είναι ακροδεξιοί είπε η κα.Κωνσταντοπούλου
Την εκτίμηση ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα βρει την ψήφο του από τη Λάρισα και πάνω λόγω της Συμφωνίας των Πρεσπών διατύπωσε η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωή Κωνσταντοπούλου.
Σε δηλώσεις της στο Θέμα Fm η κα.Κωνσταντοπούλου υποστήριξε ότι ο κόσμος στη βόρεια Ελλάδα είναι θυμωμένος γιατί όπως είπε, «έχει υπονομευτεί η ιστορία και τα συμφέροντα μας ως λαούς και κράτους» ενώ τόνισε ότι αυτοί που αντιδρούν στη Συμφωνία των Πρεσπών δεν είναι ακροδεξιοί.
«Κάνει πολύ καλά και τους κράζει ο κόσμος και δεν δέχεται να περιφέρονται ως λόρδοι και κυβερνήτες αυτοί που είναι λακέδες των δανειστών.
Αυτοί που αντιδρούν δεν είναι ακροδεξιοί.
Η τεχνική του να σπιλώνεις όσους σε αποδοκιμάζουν είναι παλιά τακτική και δείχνει το βαθμό έκπτωσης που έχει φτάσει η κυβέρνηση Τσίπρα» υπογράμμισε η κα.Κωνσταντοπούλου, η οποία ερωτηθείσα για το εάν τα μέτρα που εξήγγειλε ο πρωθυπουργός είναι ικανά να αλλάξουν τις πολιτικές ισορροπίες, απάντησε χαρακτηριστικά ότι «δεν τον σώζει τίποτα».
«Έχει καταντήσει να μοιράζει προεκλογικά φιλοδωρήματα σε πολίτες που ασφυκτιούν εδώ και τόσα χρόνια» είπε η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας, η οποία σε ερώτηση αν οι εξαγγελίες Τσίπρα σχετίζονται με τις διακοπές στο κότερο ή τις αποκαλύψεις για το Μάτι απάντησε «πιθανώς γιατί έχουν διδακτορικό στον αντιπερισπασμό και τον αποπροσανατολισμό».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης