Γεροβασίλη: H ΝΔ έχει χάσει την ατζέντα της – Στις δύσκολες στιγμές θα παίζει με τα ζητήματα ασφάλειας

Γεροβασίλη: H ΝΔ έχει χάσει την ατζέντα της – Στις δύσκολες στιγμές θα παίζει με τα ζητήματα ασφάλειας
«Νέα Δημοκρατία και ΠΑΣΟΚ, δεν βοηθούν με την αντιπολίτευση που κάνουν», είπε η Όλγα Γεροβασίλη
«Στα ζητήματα της ασφάλειας, της εθνικής ασφάλειας και της εξωτερικής πολιτικής, θα έπρεπε οι δυνάμεις της αντιπολίτευσης να στέκονται με την απαραίτητη σοβαρότητα διότι δεν είναι ζητήματα για εκμετάλλευση και μικροπολιτική εκμετάλλευση», τόνισε η υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Όλγα Γεροβασίλη, από τα Ανώγεια.
Η υπουργός, η οποία βρίσκεται στα Ανώγεια για τα εγκαίνια του νέου κλιμακίου του πυροσβεστικού Σώματος που συστάθηκε στο δήμο  για τις ανάγκες της ευρύτερης περιοχής, δήλωσε ότι «Νέα Δημοκρατία και ΠΑΣΟΚ, δεν βοηθούν, δεν συνεισφέρουν με την αντιπολίτευση που κάνουν στα συγκεκριμένα ζητήματα».
«Εμείς, θα κάνουμε αυτό το οποίο πιστεύουμε, θα δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις ώστε να ενισχύσουμε τα ζητήματα της ασφάλειας και αυτό κάνουμε», είπε η κ. Γεροβασίλη και συμπλήρωσε πως «η ελληνική αστυνομία και το πυροσβεστικό σώμα που επλήγησαν δραματικά από τις πολιτικές των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ και σήμερα με πολύ σκληρή προσπάθεια τα δύο αυτά Σώματα αναρρώνουν, θα έπρεπε να τα σέβονται.
Σε αστυνομία και πυροσβεστική, οι εργαζόμενοι σε αυτά τα σώματα, με αυτοθυσία δίνουν τη ζωή τους καθημερινά.
Αυτή είναι η απάντησή μου σε όλα όσα λέγονται και ακούγονται», υπογράμμισε η κ. Γεροβασίλη.
Στα όλα όσα λέγονται σχετικά με την περιοχή των Εξαρχείων και την ασφάλεια των πολιτών της πρωτεύουσας, η κ. Γεροβασίλη δήλωσε πως απαντάει στο ίδιο πλαίσιο και σημείωσε «όταν η ατζέντα χάνεται και δη στο οικονομικό πεδίο από πλευράς της αντιπολίτευσης, με την κυβέρνηση να τα έχει καταφέρει να βγει από το μνημόνιο, να προχωράμε, η οικονομία στην αρχή εξισορρόπησε σήμερα ανακάμπτει, η ελληνική κοινωνία που έχει πληγωθεί πολύ βαθιά και η χώρα, αντιλαμβάνεται ότι έχουν σταθεροποιηθεί οι συνθήκες και σιγά-σιγά αναρρώνουμε με σκληρές προσπάθειες, σε αυτό το πεδίο λοιπόν η ΝΔ έχει χάσει την ατζέντα της».
«Επομένως», πρόσθεσε η κ. Γεροβασίλη, «στις δύσκολες στιγμές θα παίζει με τα ζητήματα ασφάλειας που έτσι και αλλιώς είναι μία διαρκής μάχη που δεν έχει αρχή και τέλος».
 
www.bankingnews.gr

bankingnews.gr

BREAKING NEWS