Τελευταία Νέα
Διεθνή

CEO Morgan Stanley: Δεν αποτελεί πηγή ανησυχίας η General Electric για τις αγορές

CEO Morgan Stanley: Δεν αποτελεί πηγή ανησυχίας η General Electric για τις αγορές
Δεν αποτελεί πηγή ανησυχίας η General Electric, διαβεβαιώνει ο CEO της Morgan Stanley
Η δύσκολη οικονομική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η General Electric (GE) δεν πρέπει να αποτελεί πηγή ανησυχίας για τις αγορές, διαβεβαιώνει ο διευθύνων σύμβουλος της Morgan Stanley, James Gorman.
Μιλώντας στην τηλεόραση του Bloomberg, εκτίμησε πως η ιστορική εταιρεία διαθέτει την ηγεσία και τους πόρους για να ανακάμψει και, ως εκ τούτου, δει να καταστεί πρόβλημα για τους δανειστές της.
«Η αγορά ανησυχεί υπερβολικά.
Η GE είναι μία φανταστική εταιρεία.
Διαθέτει τεράστια ικανότητα αναδιάρθρωσης.
Ο Larry Culp κάνει σπουδαία δουλειά.
Του έχει τύχει μία απίστευτα ταραχώδης κατάστασης», είπε χαρακτηριστικά.
Οι μετοχές της General Electric έχουν υποχωρήσει κατά 56% εντός του τρέχοντος έτους, μέχρι στιγμής, την ίδια χρονιά που η εταιρεία εξήλθε από τον δείκτη Dow Jones Industrial Average (περισσότερα εδώ).
Πριν λίγες ημέρες τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης μετέδωσαν πως η ταλανιζόμενη General Electric σχεδιάζει την πώληση μεριδίου που κατέχει στη Baker Hughes.
Τα εκτιμώμενα έσοδα από την πώληση ανέρχονται σε 4 δισεκ. δολάρια, κεφάλαια που η ιστορική εταιρεία έχει κάτι παραπάνω από ανάγκη.
Μετά τη συναλλαγή, η οποία δεν προβλέπεται να λάβει χώρα πριν τον Ιούλιο του επόμενου έτους (εξαιτίας της συμφωνίας κατά την εξαγορά), η GE θα συνεχίσει να κατέχει πάνω από το 50% της εταιρείας, επισημαίνεται.
Επί του παρόντος, το μερίδιο ανέρχεται σε 62,5% επί του συνολικού μετοχικού κεφαλαίου της Baker Hughes.
Η μετοχή, στις 21:25:

Image
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης