Τελευταία Νέα
Πολιτική

Χατζηδάκης: Βραβείο και στον κυνισμό για την κυβέρνηση – Έτοιμη να κάνει τα πάντα για μια χούφτα ψήφους

Χατζηδάκης: Βραβείο και στον κυνισμό για την κυβέρνηση – Έτοιμη να κάνει τα πάντα για μια χούφτα ψήφους
Ο διαχωρισμός Κράτους – Εκκλησίας είναι ψεύτικος υποστήριξε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ
Την θέση ότι η κυβέρνηση παίρνει βραβείο και στον κυνισμό διατύπωσε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Κ.Χατζηδάκης, υποστηρίζοντας πως «είναι έτοιμοι να κάνουν τα πάντα και τα αντίθετα τους για μια χούφτα ψήφους».
Σε δηλώσεις του στο ΣΚΑΪ ο κ.Χατζηδάκης είπε πως το μεγαλύτερο πρωτογενές πλεόνασμα της κυβέρνησης είναι τα τρικ και τα κόλπα.
«Πρέπει να τελειώνουμε με το ψέμα και τον λαϊκισμό» ανέφερε ο κ.Χατζηδάκης κάνοντας λόγο για «επανεκκίνηση» και νέα αρχή χωρίς μεγάλα λόγια αλλά με αποφασιστικότητα και αληθινό πατριωτισμό.
«Βασανιζόμαστε λόγω κρατισμού και φόβου του πολιτικού κόστους των ενδεχόμενων αλλαγών.
Όσον αφορά την λειτουργία του κράτους, πρέπει πλέον να εφαρμοστούν κανόνες και νοοτροπίες που κυριαρχούν στο εξωτερικό» τόνισε ο κ.Χατζηδάκης, επισημαίνοντας πως «χώρος έκφρασης» στην ΝΔ υπάρχει και για τους αριστερούς που καταλαβαίνουν πως δεν πάει άλλο.
«Δεν πρόκειται για εκλογική μάχη μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ, κεντροδεξιάς και αριστεράς καθώς το θέμα είναι πλέον αξιακό και όχι ιδεολογικό η πολιτικό.
Μας ενδιαφέρει η πολιτική καθαρότητα ή το νέο ξεκίνημα;» διερωτήθηκε ο κ.Χατζηδάκης, ο οποίος αναφέρθηκε και στο ζήτημα των διεργασιών για τον διαχωρισμό Κράτους - Εκκλησίας, κάνοντας λόγο για μη συμφωνία και ψεύτικο διαχωρισμό.
«Ο Τσίπρας μίλησε για ιστορική συμφωνία χωρισμού Κράτους - Εκκλησιάς.
Αμέσως μετά αντιληφθήκαμε ότι πρόκειται για μη συμφωνία και πως ο διαχωρισμός είναι ψεύτικος» είπε ο κ.Χατζηδάκης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης