Τελευταία Νέα
Πολιτική

Σκληρή κόντρα ΝΔ - Καμμένου για τα ελικόπτερα και τη ...Siemens

Σκληρή κόντρα ΝΔ - Καμμένου για τα ελικόπτερα και τη ...Siemens
Αντιπαράθεση μεταξύ της ΝΔ και του υπουργού Άμυνας με πόλεμο ανακοινώσεων
Σφοδρή αντιπαράθεση ανάμεσα στη ΝΔ και τον υπουργό Εθνικής Άμυνας, Πάνο Καμμένο μετά την κριτική της αξιωματικής αντιπολίτευσης για τα εθνικά θέματα.
Όλα ξεκίνησαν σήμερα (3/11) με αφορμή το ονοματολογικό της FYROM και τις τροπολογίες της κυβέρνησης των Σκοπίων για τη Συμφωνία των Πρεσπών.
«Η σκοπιανή κυβέρνηση είναι έτοιμη να ενσωματώσει στο Σύνταγμα της τη δήθεν μακεδονική εθνότητα και γλώσσα και ο Πάνος Καμμένος κόβει βόλτες και φωτογραφίζεται με τα ελικόπτερα του ελληνικού στρατού λες και είναι δικά του. 
Με αυτήν την κυβέρνηση, ακόμη και η λέξη ντροπή έχει χάσει πια το νόημα της», σημείωνε η ΝΔ στην ανακοίνωσή της.
Απαντώντας μέσω Twitter ο υπουργός Εθνικής Άμυνας έκανε λόγο για λάθος της ΝΔ να του επιτεθεί.
«Επειδή η ΝΔ έκανε το λάθος να μου επιτεθεί για το ελικόπτερο που πήγα στη βραχονησίδα Σύρνα θα τους θυμίσω ένα άλλο ελικόπτερο που πήγαινε τον Χριστοφοράκο στο γάμο του Κώστα Μπ. χορηγία Siemens με την οικογένεια Καμπουρίδη της Sorros RE τώρα visa ΥΠΕΞ.» έγραψε ο κ. Καμμένος στο Twitter.
«Ο κ. Καμμένος αντί να κάνει βόλτες με ελικόπτερα, ας πει επιτέλους στους πολίτες τι ξέρει για το χρηματισμό του κ. Κοτζιά από εταιρεία του Τζωρτζ Σόρρος που ο ίδιος κατήγγειλε στο υπουργικό συμβούλιο», ανταπάντησε  η ΝΔ με ανακοίνωσή της και πρόσθεσε :
«Κι ας εξηγήσει επίσης γιατί το υπουργείο του ελέγχεται από την OLAF για το σκοτεινό τρόπο που διαχειρίστηκε τα κονδύλια για τους πρόσφυγες».

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης