Τελευταία Νέα
Πολιτική

Φρουζής (πρώην αντιπρ. Novartis): Ποτέ δεν έδωσα χρήματα σε πολιτικό

Φρουζής (πρώην αντιπρ. Novartis): Ποτέ δεν έδωσα χρήματα σε πολιτικό
Τι αναφέρει ο πρώην αντιπρόεδρος της Novartis και πρώην πρόεδρος του Συνδέσμου Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Ελλάδος (ΣΦΕΕ), Κωνσταντίνος Φρουζής
Ουδέποτε διακίνησε «μίζες» σε πολιτικούς,  ορισμένους από τους οποίους δεν έχει καν συναντήσει, τονίζει δε αποκλειστική του συνέντευξη στην Καθημερινή της Κυριακής ο πρώην αντιπρόεδρος της Novartis και πρώην πρόεδρος του Συνδέσμου Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Ελλάδος (ΣΦΕΕ), Κωνσταντίνος Φρουζής.
Ο ίδιος υπογραμμίζει ότι ποτέ δεν έδωσε χρήματα σε πολιτικό « «όχι μόνο στον κ. Γεωργιάδη αλλά και σε οποιονδήποτε άλλο πολιτικό», ούτε έχει συναντήσει ποτέ κάποιους από τους πολικούς που φέρεται να εμπλέκονται στην υπόθεση.
Ο ίδιος μεταξύ άλλων σημειώνει χαρακτηριστικά «είδα τον κ. Πικραμμένο  στο Μέγαρο Μουσικής σε μια εκδήλωση και μου έδωσε την κάρτα του.
Δεν τον έχω ξανά δει, δεν τον έχω ξανά συναντήσει.
 Όπως δεν έχω συναντήσει και τους κυρίους Αβραμόπουλο και Βενιζέλο», ενώ για τον πρώην πρωθυπουργό,  Α. Σαμαρά, αναφέρει ότι τον συνάντησε στο Μέγαρο Μαξίμου μία φορά και υπό την ιδιότητά του πρόεδρου του ΣΦΕΕ, η συνάντησή τους ήταν ολιγόλεπτη με θέμα «τις οφειλές του Δημοσίου προς τις φαρμακευτικές, ελληνικές και πολυεθνικές».
Ο κ. Φρουζής αναφέρει ότι γνώρισε τον κ. Στουρνάρα ως πρόεδρο του ΙΟΒΕ και είχε επαφές μαζί του υπό την ιδιότητά του ως προέδρου του ΣΦΕΕ, ενώ υποστηρίζει ότι δεν έχει κληθεί να καταθέσει και στην περίπτωση που είχε κληθεί θα είχε διαφωτίσει πολλές πτυχές της υπόθεσης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης