Μανιάτης: Πάμε να φτιάξουμε τη Σοσιαλδημοκρατία στην Ελλάδα – Επίθεση στους Πασοκογενείς του ΣΥΡΙΖΑ

Μανιάτης: Πάμε να φτιάξουμε τη Σοσιαλδημοκρατία στην Ελλάδα – Επίθεση στους Πασοκογενείς του ΣΥΡΙΖΑ
Είναι υποκριτές που θέλουν να το παίξουν σοσιαλδημοκράτες επειδή καταβαραθρώνονται στις δημοσκοπήσεις είπε ο κ.Μανιάτης
Την θέση ότι «αυτό που πάμε να φτιάξουμε τη Σοσιαλδημοκρατία στην Ελλάδα που χωράει από το προοδευτικό κέντρο μέχρι την πολιτική οικολογία» διατύπωσε ο Γ. Μανιάτης, αναφερόμενος στο νέο πολιτικό φορέα της Κεντροαριστεράς.
«Μετά το ‘»όλα τα σφάζω και όλα τα μαχαιρώνω» του κ. Τσίπρα, ήρθε τώρα η ώρα να μιλήσουμε με ειλικρίνεια στους πολίτες.
Να τους πούμε αλήθειες, αυτά έχει πλέον ανάγκη η κοινωνία» είπε μιλώντας στο ΣΚΑΪ ο κ.Μανιάτης, ο οποίος ανακοίνωσε χθες Πέμπτη 31/8 την υποψηφιότητα του για την ηγεσία της Κεντροαριστεράς.
«Πρέπει ο υποψήφιος να μπορεί να αποδείξει αυτά που λέει.
Να πείσει ότι μπορεί να τα κάνει πράξη.
Θέλω να κριθώ με βάση την υπουργική μου εμπειρία επί 1,5 χρόνο» είπε ο κ.Μανιάτης, τονίζοντας ότι  «στις επόμενες εκλογές πρωταγωνιστής θα είναι η νέα ελληνική Σοσιαλδημοκρατία».
Ο κ.Μανιάτης έβαλε και κατά των πρώην βουλευτών του ΠΑΣΟΚ που σήμερα είναι στο ΣΥΡΙΖΑ και που καλούν το νέο πολιτικό φορέα της Κεντροαριστεράς να τοποθετηθεί με ποιον από τους ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ θα συνεργαστεί μετά τις εκλογές.
«Όταν είδαν τα δύσκολα εγκατέλειψαν το καράβι, προτίμησαν την εύκολη λύση και τα υπουργικά έδραν/
Είναι υποκριτές που θέλουν να το παίξουν σοσιαλδημοκράτες επειδή βλέπουν να καταβαραθρώνονται στις δημοσκοπήσεις» είπε ο κ.Μανιάτης, ο οποίος σχολιάζοντας τις εκκλήσεις για συνεργασία του νέου φορέα με το ΣΥΡΙΖΑ, υποστήριξε ότι «θέλουν να συνεργαστούν για να κρατήσουν τις καρέκλες τους, καμία σχέση με τη Σοσιαλδημοκρατία ή την Αριστερά του Μιχάλη Παπαγιαννάκη».

www.bankingnews.gr

bankingnews.gr

BREAKING NEWS