Τελευταία Νέα
Διεθνή

Schaeuble: Η Βρετανία μπορεί να επιστρέψει στην Ε.Ε., ακόμη και μετά το Brexit

Schaeuble: Η Βρετανία μπορεί να επιστρέψει στην Ε.Ε., ακόμη και μετά το Brexit
Οι πόρτες της Ε.Ε. θα παραμείνουν ανοιχτές για το Ηνωμένο Βασίλειο, σε περίπτωση που αλλάξει γνώμη, δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας
Η Βρετανία θα μπορούσε να επιστρέψει στην Ευρωπαϊκή Ένωση, ακόμη και μετά το Brexit, δήλωσε σήμερα (6/7/2017) ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας, Wolfgang Schaeuble.
Μιλώντας σε κοινή συνέντευξη Τύπου με τη γενική διευθύντρια του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου (ΔΝΤ), Christine Lagarde, που διοργάνωσε η «Die Zeit» ενόψει της Συνόδου Κορυφής των G20 (7-8/7), ο γερμανός υπουργός Οικονομικών τόνισε ότι ακόμη και μετά την ολοκλήρωση του Brexit, οι πόρτες της Ε.Ε. θα παραμείνουν ανοιχτές για το Ηνωμένο Βασίλειο, σε περίπτωση που η χώρα θελήσει να αλλάξει γνώμη.
Τον τελευταίο καιρό, ο Schaeuble έχει ρίξει τους τόνους σχετικά με το Brexit, ξεκαθαρίζοντας πρόσφατα ότι η Ε.Ε. δεν έχει τιμωρητικές διαθέσεις απέναντι στο Ηνωμένο Βασίλειο.
Παράλληλα, ο Schaeuble δήλωσε σήμερα ότι οι εξελίξεις στον τραπεζικό κλάδο της Ιταλίας, μετά τη διάσωση της Monte dei Paschi, κινούνται προς τη σωστή κατεύθυνση.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης