Τελευταία Νέα
Πολιτική

Δένδιας: Ο Τσίπρας θα πάει σε εκλογές το 2018 – Θέλει τα μέτρα να τα εφαρμόσει η κυβέρνηση της ΝΔ

Δένδιας: Ο Τσίπρας θα πάει σε εκλογές το 2018 – Θέλει τα μέτρα να τα εφαρμόσει η κυβέρνηση της ΝΔ
Η ΝΔ θα επαναδιαπραγματευτεί με τους εταίρους, δεν θα κινηθεί μονομερώς είπε ο κ.Δένδιας
Την εκτίμηση πως ο πρωθυπουργός δεν θα οδηγήσει την χώρα τώρα σε εκλογές διατύπωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Ν. Δένδιας αναφερόμενος στις πολιτικές εξελίξεις που δρομολογεί η συμφωνία στο Eurogroup της 7ης Απριλίου.
«Ο σχεδιασμός του προβλέπει εκλογές το 2018, εφαρμογή των μέτρων που έχει συμφωνήσει από τώρα για το 2019 από κυβέρνηση της ΝΔ, οπότε και θα γίνουν ευρωεκλογές, ενώ το 2020 λόγω της εκλογής προέδρου της Δημοκρατίας θεωρεί ότι θα ξαναρίξει την κυβέρνηση της ΝΔ» είπε μιλώντας στον ΑΝΤ1 ο κ.Δένδιας.
Αναφερόμενος στα μέτρα της συμφωνίας, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ είπε πως «τα αντίμετρα θα ληφθούν μόνο αν ξεπεράσουμε το πλεόνασμα 3,5% του ΑΕΠ», την ώρα που έχουν συμφωνηθεί μέτρα ύψους 3,6 δις ευρώ.
Όπως είπε ο κ.Δένδιας, η ΝΔ θα επαναδιαπραγματευτεί με τους εταίρους και δεν θα κινηθεί μονομερώς για να αλλάξουν όσα συμφωνήθηκαν, ενώ επέκρινε τους εταίρους για τη στάση τους λέγοντας πως «αυτοί έφεραν την ύφεση αποδεχόμενοι τα μέτρα υπερφορολόγησης που πρότεινε ο ΣΥΡΙΖΑ».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης