Κεφαλογιάννης: Δεν με ενδιαφέρει ο Τσίπρας, με ενδιαφέρει η Ελλάδα – Αν δεν μπορεί, να πάει σε εκλογές

Κεφαλογιάννης: Δεν με ενδιαφέρει ο Τσίπρας, με ενδιαφέρει η Ελλάδα – Αν δεν μπορεί, να πάει σε εκλογές
Οι ειδήσεις στην Ευρώπη για την Ελλάδα δεν είναι καλές υποστήριξε ο ευρωβουλευτής της ΝΔ
Την θέση ότι εάν ο Αλέξης Τσίπρας δεν μπορεί να κυβερνήσει, να πάει σε εκλογές διατύπωσε ο ευρωβουλευτής της ΝΔ, Μ. Κεφαλογιάννης, υποστηρίζοντας πως οι ειδήσεις στην Ευρώπη για την Ελλάδα δεν είναι καλές.
«Δεν με ενδιαφέρει η τύχη του κ. Τσίπρα, με ενδιαφέρει η τύχη της Ελλάδας [...]
Εάν φοβάται μη συμβεί και στον ίδιο ό,τι και στον κ. Παπανδρέου, δηλαδή να εξαφανιστεί το κόμμα του, δεν σημαίνει ότι μπορεί να βάζει τη χώρα σε περιπέτειες» τόνισε μιλώντας στο «Πρακτορείο 104,9 Fm» ο κ.Κεφαλογιάννης, ο οποίος αναφέρθηκε σε τρία πιθανά σενάρια στην Ελλάδα, εκλογές, δημοψήφισμα για το νόμισμα και ολοκλήρωση της κυβερνητικής θητείας.
«Εάν ο κ. Τσίπρας δεν μπορεί να κυβερνήσει, τότε να πάει τώρα σε εκλογές» είπε ο ευρωβουλευτής της ΝΔ, ο οποίος εκτίμησε ότι μπορεί να υπάρξει νέο δίλημμα μέσω δημοψηφίσματος με το ερώτημα ευρώ ή δραχμή.
Πάντως, ο ευρωβουλευτής της ΝΔ δεν απέκλεισε και το τρίτο σενάριο, δηλαδή να καταφέρει ο κ. Τσίπρας να κυβερνήσει έως το τέλος της 4ετίας.
«Οι ειδήσεις στην Ευρώπη για την Ελλάδα δεν είναι καλές [...] πρέπει να εκπλήξουμε θετικά τους εταίρους μας» είπε ο κ.Κεφαλογιάννης, υποστηρίζοντας πως η Ελλάδα δεν πρέπει να είναι εκείνο το μέλος που ζητά μονίμως εξαιρέσεις και διευκολύνσεις.
«Πάντως υπάρχει κι ένα καλό συναίσθημα για τους Έλληνες πολίτες που εδώ και χρόνια βρίσκονται σε οικονομική κρίση και αντιμετωπίζουν και το Μεταναστευτικό.
Είναι έτοιμοι οι Ευρωπαίοι πολίτες να δείξουν αλληλεγγύη, αρκεί να δείξουμε κι εμείς ότι είμαστε καλοί οικογενειάρχες και κάνουμε αυτό που θα κάναμε στο σπίτι μας» είπε ο κ. Κεφαλογιάννης.
Αναφερθείς στο ελληνικό πρόγραμμα, ο ευρωβουλευτής της ΝΔ είπε ότι «το λάθος του μνημονίου στηρίχτηκε στην αύξηση της φορολογίας και όχι στην περιστολή δαπανών».
«Πρέπει να δημιουργήσεις νέο πλούτο, αλλά δεν μπορείς να τον δημιουργήσεις με πολιτικούς που κλαίνε πάνω σε κάθε ιδιωτικοποίηση.
Η κυριαρχία των ιδεών της Αριστεράς μάς οδηγεί στα βράχια.
Πήγα στην Κούβα και είδα τι σημαίνει παράλληλο νόμισμα, οι πολίτες αυτοί μετά από 60 χρόνια ζουν ακόμα με δελτία» είπε ο ευρωβουλευτής της ΝΔ.

www.bankingnews.gr

bankingnews.gr

BREAKING NEWS