Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μπακογιάννη: Ηρωική έξοδο ετοιμάζει ο Τσίπρας – Δήλωση μετανοίας θα υπογράψει ο Τσακαλώτος

Μπακογιάννη: Ηρωική έξοδο ετοιμάζει ο Τσίπρας – Δήλωση μετανοίας θα υπογράψει ο Τσακαλώτος
Έπληξαν την αξιοπιστία της χώρας οι αποφάσεις του Τσίπρα με το βοήθημα για τους συνταξιούχους είπε η κα.Μπακογιάννη
Την εκτίμηση πως ο Αλέξης Τσίπρας προετοιμάζει την ηρωική του έξοδο και ότι ετοιμάζεται για εκλογές διατύπωσε η βουλευτής της ΝΔ, Ντόρα Μπακογιάννη.
«Οι αποφάσεις του Αλέξη Τσίπρα με το έκτακτό βοήθημα για τους συνταξιούχους έπληξαν την αξιοπιστία της χώρας.
Τώρα ο κ. Τσακαλώτος θα υπογράψει την δήλωση μετάνοιας και η κυβέρνηση θα πανηγυρίζει», δήλωσε μιλώντας στο Παραπολιτικά Fm η κα.Μπακογιάννη, η οποία ωστόσο εκτίμησε ότι το σχέδιο του κ.Τσίπρα είναι οι εκλογές.
«Ενδεχόμενο δημοψήφισμα θα του έδινε την ευκαιρία να αποδράσει από τις ευθύνες του και να αφήσει την «καυτή πατάτα» για τον Κυριάκο Μητσοτάκη» υπογράμμισε η κα.Μπακογιάννη.
Κληθείσα να σχολιάσει τις τρομοκρατικές επιθέσεις στην Ευρώπη, η βουλευτής της ΝΔ υποστήριξε πως «δεν πρέπει να πρέπει να τρέφουμε αυταπάτες, ένας μοναχικός λύκος δεν πολεμιέται και πέραν της γκάφας της Γερμανικής αστυνομίας υπάρχει η πραγματικότητα ότι δεν μπορείς να σταματήσεις τη ζωή μιας πόλης και να έχεις ένα αστυνομικό πίσω από κάθε πολίτη».
Σχετικά με τις παρενέργειες από το προσφυγικό στα νησιά η κα.Μπακογιάννη είπε ότι «ένα χρόνο μετά την σύγκληση του συμβουλίου πολιτικών αρχηγών η κυβέρνηση δεν υλοποίησε τα μέτρα προς τις δυο κατευθύνσεις ,που συμφωνήθηκαν και πως αν νομίζει ο κ. Τσίπρας ότι η συσσωρευμένη οργή στους νησιώτες και η εκρηκτική κατάσταση θα αντιμετωπιστούν με αναστολή εφαρμογής του ΦΠΑ, τότε είναι βαθιά νυχτωμένος».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης